PVDA slaat Filip Dewinter tegen de grond in Leuven

Zoals wij hier bij ReactNieuws als eerste aangekondigd hadden heeft de PVDA in Leuven geprobeerd met geweld een voorstelling van het nieuwste boek van parlementslid Filip Dewinter (Vlaams Belang) te verhinderen.

Zo’n 50 extreemlinkse antidemocraten van de PVDA waren naar zijn geplande voordracht gekomen om die met geweld te verhinderen. Toen Filip Dewinter naar de zaal wandelde werd hij door de meute aangevallen en tegen de grond geslagen.

De politie van Leuven was aanwezig maar trad onder het gezag van de islamitische burgemeester van Leuven, Mohamed Ridouani, niet op. De politie weigerde ook over te gaan tot het arresteren van de linkse extremisten die Filip Dewinter aangevallen hadden.

Hier de beelden van de aanval:

Aanval georganiseerd door PVDA

De actie werd aangekondigd en gepland via een online petitie, die werd opgezet door twee figuren nauw verbonden met de PVDA: Fred Guldentops en Petra Denier.

De oproep voor de actie door Fred Guldentops en Petra Denier

Petra Denier is militant van de stalinistische PVDA en was in 2019 verkiezingskandidaat voor de partij in Leuven:

Zij voerde in Leuven de meute aan die Filip Dewinter aanviel: hier is ze te zien net naast de megafoon. Op de meegedragen plakkaten werd het geweld (het in elkaar slaan van andersdenkenden door een gemaskerde communist met een knuppel) gewoon openlijk aangekondigd.

De tweede organisator, Fred Guldentops, is de partner van PVDA-militante Lies Merckx. Zij was PVDA-kandidate voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. In een filmpje dat bij die gelegenheid werd opgenomen zingt ook Guldentops uitgebreid de lof van de stalinistische PVDA:

Fred Guldentops, organisator van de blokkade tegen Dewinter, prijst de extreemlinkse PVDA waarvoor zijn partner kandidaat is.

Opmerkelijk is dat Guldentops ook zijn lof uitspreekt voor ‘Manifiësta’, het jaarlijkse haatfestival dat door de PVDA in Oostende georganiseerd wordt. Op de laatste editie werd nadrukkelijk steun uitgesproken voor communisten die in Wallonië met geweld een bijeenkomst van een rechtse partij verhinderd hadden.

De PVDA heeft de knokploeg-tactieken uit Wallonië vandaag dus ook in Vlaanderen terug ingevoerd. De PVDA toont daarmee nog eens haar ware gezicht: die van een stalinistische, extremistische en gewelddadige partij, die nog steeds droomt van een dictatuur naar Noord-Koreaans model.

Steunbetuiging door de PVDA aan het moordlustige communistische regime van Noord-Korea

7 comments

    1. Dan hebt ge nog geluk gehad want ik kreeg door hetzelfde te doen een acute aanval van race diarree

  1. En met dat gewelddadige straatvechtersvolk zit Voor(h)uit in verschillende gemeenteraden in een coalitie. Wanneer een cordon sanitaire rond PvdA en elke partij die ermee samenwerkt?

  2. Het leek er op dat de politie ter plaatse was om de belagers van kamerlid Filip Dewinter te beschermen. Onaanvaardbaar hoe linkse extremisten ongestoord de orde mochten verstoren en de gastspreker kon molesteren. Was de burgemeester (Leuven), hoofd van de lokale politie, toevallig misschien een socialist?

  3. Waarom worden die linkse idioten niet ‘aangepakt’ door de rechtsen, er waren er daar toch genoeg, me dunkt.

Comments are closed.