Contact

Welkom bij Reactnieuws, jouw alternatief nieuwskanaal.

De tijd van het fake news van de leugenpers is voorbij: wij brengen de feiten zoals ze zijn, meningen zonder censuur, en zijn volledig onafhankelijk van subsidies van het regime.

Als je wilt reageren op onze artikels (en dat hebben we graag), gebruik dan de reactiemogelijkheden onder de artikels.

We worden tegengewerkt door de censuur van Big Tech, dus vragen we je om onze pagina te volgen via Email.  Dat kan je doen via de volgfuncties van WordPress.

Met alle andere vragen en suggesties kan je terecht op info@reactnieuws.net

Je kan ons volgen via Facebook, alhoewel de censuur daar ervoor zorgt dat je nieuwe posts niet op je tijdlijn ziet verschijnen… Liever zien we je op Telegram, en ook op Twitter.

Je kan adverteren op reactnieuws.net;  voor de voorwaarden en tarieven, stuur ons een e-mail of een bericht via de sociale media of email.

Elke auteur is verantwoordelijk voor wat hij zelf publiceert.

Zou je zelf eens iets willen publiceren op reactnieuws?  Dat kan!  Stuur ons een woordje over jezelf, en een voorstel van artikel, en we laten van ons horen.

STUUR ONS JOUW NIEUWS!  Alle tips en info welkom via info@reactnieuws.net.

Getuige van gesjoemel door de traditionele partijen of de maffiavakbonden?  Slachtoffer van geweld of misdaad?  Informatie over doofpotten of islamisering? Jouw info is voor ons héél belangrijk!  Wij beloven totale discretie; je naam wordt nergens genoemd zonder uitdrukkelijke toestemming, en indien nodig brengen we het verhaal op zo’n manier, dat de herkomst onmogelijk te achterhalen valt.  Voorzie wel een mogelijkheid waarmee wij je kunnen contacteren om een verhaal te checken of wat verduidelijking te vragen, anders kunnen we niet publiceren.  Aan laster, eerroof, schendingen van de privacy en andere illegale zaken doen wij uiteraard NIET mee.