In Antwerpen vond gisterenavond de lezing plaats over het boek ‘omvolking’ door Kamerlid Filip Dewinter (Vlaams Belang). Bij een eerdere voorstelling van het boek in Leuven werd Dewinter het slachtoffer van gewelddadig PVDA-protest tegen vrije meningsuiting. Ook in Antwerpen riep extreemlinks op tot geweld, maar door een sterke aanwezigheid van politie en medestanders van Dewinter kregen zij daartoe geen kans.

De lezing vond op uitnodiging van de Nationalistische Studentenvereniging (NSV) plaats in de lokalen van de universiteit Antwerpen, die traditioneel openstaat voor politieke lezingen van alle strekkingen. Filip Dewinter is zelf oud-praeses van de NSV. Gedurende een uurtje en gevolgd door vragen lichtte hij zijn visie op de omvolking toe. Dat is geen ‘komplottheorie’, maar gewoon een feit, zo argumenteerde hij: iedereen die zijn ogen opendoet kan het zien in elke West-Europese stad. Ook de cijfers bewijzen het: in de Antwerpse scholen is nu meer dan 50% van vreemde afkomst, in sommige districten al 80%. Binnen 20 jaar zijn de Vlamingen dus een minderheid in de stad Antwerpen, en dat is op termijn de toekomst van gans Vlaanderen.

Vooral het aandeel moslims daarin is problematisch, aldus Dewinter. Volkeren en culturen kunnen wel degelijk ten onder gaan en verdwijnen. Samenwerking met de islam is onmogelijk: de islam koloniseert, breidt uit, ook omdat moslims veel meer kinderen op de wereld zetten. De enige uitweg is het programma van Vlaams Belang: immigratiestop, uitwijzing criminelen, en een echt gezinsbeleid, gericht op het herstel van het geboortecijfer bij het eigen volk.

Linkse betoging flopt, maar kost een fortuin

Bijna 20 extreemlinkse verenigingen, waaronder de stalinistische PVDA en zijn onderdelen EPO-COMAC-Groene Waterman, hadden opgeroepen tot een betoging voor censuur. ‘ Wij zullen onze eis kracht bijzetten met een brede actie op Graanmarkt’, zo klonk het vooraf. Maar met amper 75 deelnemers werd het een grote flop. Eén van de betogers tegen vrije meningsuiting en voor censuur was PVDA-Vlaams Parlementslid Jos D’haese, die het begrip ‘er kwam geen kat opdagen’ geslaagd illustreerde:

Ook de PVDA-studentenclub ‘Comac’ was present, en om één of andere reden willen we u de foto niet onthouden:

We hebben ook even opgelijst hoeveel Vlaamse subsidies de linkse clubs achter de betoging tegen de voordracht van Dewinter krijgen: Hart boven Hard, 175.000 euro; vzw Ella (iets met genders), 140.000 euro; Hand in Hand tegen Racisme, 219.000 euro; LEVL (iets met allochtonen), 264.000 euro. Samen is dat maar liefst 798.000 euro Vlaams belastinggeld, ook gebruikt om acties te voeren voor censuur in universiteiten en tegen de vrije meningsuiting van een verkozen parlementslid.

Het boek van Dewinter kan HIER besteld worden: Boek ‘Omvolking’ – Filip Dewinter

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Succes voor lezing van Filip Dewinter in Antwerpen, tegenbetogers slurpen 798.000 euro subsidie”

 1. jan hammerbacher

  Vláámse subsidies. Van de Vlaamse regering dus, waar N-VA al eeuwig en drie dagen deel van uitmaakt. Hoe zit dat Jambon? Waarom blijf je dit soort extreemlinkse hobbyclubs subsidiëren terwijl Vlaamsgezinde verenigingen steevast op hun kin mogen kloppen?

 2. Solidariteit met reactnieuws. Graag ook per bankoverschrijving.

 3. In navolging van de USSR en de CCP wil PVDA-parlementslid Jos Stalin nu ook de vrijheid van meningsuiting aan banden leggen. Als zo iemand aan de macht komt zullen Vlamingen nog meer politiek onderdrukt worden en zal iedereen continu gecontroleerd en getaxeerd worden.
  De meeste Vlamingen zijn zo stom niet om voor PVDA te stemmen. De reden waarom ze nog redelijk veel stemmen (zullen) halen is omdat de allochtonen er massaal voor kiezen. Communisme = weinig tot niets doen en toch een inkomen krijgen, dat klinkt als muziek in de oren van de asielzoeker en de linkse nietsnut.

 4. Sturmtiger Panzer

  Wat een verkwisting van al dat bij ons tegen heug en meug afgestroopt belastinggeld, zeker aan dat gauchistisch PoCo-onding “Verward tegen Hard” !

 5. Als er ooit nog een nationale regering komt moet daar een volwaardig MINISTERIE SUBSIDIES aan toegevoegd worden. Dat betaalt zichzelf terug alsls er
  -aan subsidies voorwaarden aan worden gekoppeld
  – schimmige groepjes met dezelfde beheerders aangepakt worden
  -ernstig wordt geëvalueerd of de statuten wel degelijk in aanmerking komen
  -teruggevorderd wordt indien MISBRUIK wordt gemaakt
  Met andere woorden: indien aan al deze (en nog andere) voorwaarden niet wordt/werd voldaan: geen geld of geld terug. Hier liggen miljoenen ten onrechte bekomen subsidies voor het grijpen.
  Welke partij is daar kandidaat voor? Ik zie ze al dringen …

 6. En hoeveel heeft dit links protest tegen de vrije meningsuiting weeral niet gekost aan de belastingbetaler om de orde te handhaven?

Trending

%d bloggers liken dit: