PVDA plant nieuwe aanval op Filip Dewinter

Afgelopen weekeinde organiseerde de PVDA in Leuven een gewelddadig protest tegen de vrije meningsuiting van Filip Dewinter, die zijn nieuwe boek kwam toelichten. De communistische antidemocraten gooiden met bier en andere vloeistoffen, toonden plakkaten met gemaskerde extremisten die met knuppels andersdenkenden in elkaar slaan, en sloegen Dewinter tegen de grond. Een procesverbaal tegen één van de PVDA-knokkers werd opgesteld. De actie was het werk van PVDA-kandidate in 2019 Petra Denier en van Fred Guldentops, partner van PVDA-kandidate in 2012 Lies Merckx.

De PVDA heeft de incidenten nog steeds niet veroordeeld, en dus weet de achterban dat de PVDA-top er stilzwijgend mee instemt. Er wordt dan ook een nieuwe aanval op Dewinter aangekondigd voor donderdagavond, aan de Universiteit Antwerpen. Via sociale media wordt deze oproep verspreid, waarvan vooral de achtergrondfoto heel duidelijk is:

De achtergrondfoto toont gemaskerde linkse extremisten die zich bewapend hebben met verkeersborden en kasseien, en die naar andersdenkenden gooien (zoals de figuur rechts op de foto). Ook deze keer is de doelstelling dus in alle openheid gewelddadig.

De actie wordt aangekondigd met een petitie, en daar zijn de PVDA’ers meteen present om hun steun te betuigen. Onder hen alweer Fred Guldentops, de aanstoker van het geweld in Leuven, die het blijkbaar vooral jammer vindt dat Dewinter in Leuven bewakers bijhad, zodat hij niet zwaarder kon aangepakt worden:

Maar ook PVDA-kandidate Petra Denier is alweer klaar voor de ‘strijd’:

PVDA-kandidate Petra Denier bij het geweld in Leuven tegen Dewinter, nu klaar voor verder geweld (‘strijd’) in Antwerpen.

Zowel Filip Dewinter als de organiserende studentenvereniging NSV zwichten niet voor de dreiging met geweld door de PVDA. ‘Als we ons laten uitsluiten van universiteitsgebouwen wint de onverdraagzaamheid”, benadrukt Dewinter. ‘Een verkozen volksvertegenwoordiger moet het woord kunnen nemen op de universiteit”, zegt de NSV.

Elke vrijheidslievende Vlaming wordt dan ook donderdagavond in Antwerpen verwacht om vreedzaam de boekvoorstelling van verkozen volksvertegenwoordiger Filip Dewinter over de realiteit van de omvolking bij te wonen. Afspraakplek voor rechts en Vlaams is 20 uur in de Rodestraat, aan de ingang van de R-blok van de UA.

De PVDA is een stalinistische partij die opkomt voor omvolking en censuur tegen patriotten, om zo te kunnen komen tot een communistische dictatuur zoals in Noord-Korea. De Noord-Koreaanse dictators zijn hun grote helden en staan op de voorpagina van het PVDA-partijblad.

Steunbetuiging door de PVDA aan het moordlustige communistische regime van Noord-Korea

3 comments

  1. Ik zou zeggen, een verwittigd man is er, in dit geval hopelijk, honderden waard.

Comments are closed.