In het jaar 2019 bezochten wederom maandelijks tienduizenden mensen onze webstek, klikten op diverse artikels en deelden veel van onze berichten op de sociale media. Er werd zelfs over het hele jaar meer dan een miljoen keer een artikel aangeklikt en gelezen, zo is door ons geregistreerd via de webstek. Maar wat waren nu de écht populaire artikels, die er met kop-en-schouders bovenuit staken? Hieronder de 5 meest gelezen artikels van 2019 op ReactNieuws.

1) VLAAMSE SCHOLIEREN GTI BEVEREN WEIGEREN MOSKEEBEZOEK, LINKSE LEERKRACHT: ‘STRAFSTUDIE’

https://reactnieuws.net/2019/05/13/vlaamse-scholieren-gti-beveren-weigeren-moskeebezoek-linkse-leerkracht-evi-weyenberg-strafstudie/

In de aanloop naar de verkiezingen van 26 mei zetten linkse leerkrachten en directies overal in Vlaanderen alle zeilen bij om leerlingen politiek te indoctrineren om vooral niet rechts te stemmen. Het meeslepen van leerlingen naar ‘multiculturele ontmoetingen’ en moskeebezoeken is daar een vast onderdeel van. Zo gebeurde het ook in de school Gemeentelijk Technisch Instituut (GTI) Beveren, waar Vlaamse scholieren gedwongen werden een moskee binnen te gaan. Twee moedige Vlaamse tieners besloten daarop vreedzaam hun mening te uiten over de moordlustige en vrouwvijandige moslimsekte, en weigerden het haathuis binnen te gaan.

2) ZWARTE PIETHATER JERRY AFRIYIE BLIJKT AMSTERDAMSE CREATIE

https://reactnieuws.net/2019/11/02/zwarte-piethater-jerry-afriyie-blijkt-amsterdamse-creatie/

De Ghanese activist Jerry Afriyie heeft forse subsidies van de Gemeente Amsterdam ontvangen, zo blijkt uit onderzoek van de organisatie Cultuur onder Vuur. Zijn eigen stichting ontvangt direct gelden, maar ook via omwegen betaalt de gemeente Amsterdam goed om deze extremistische boodschap draaiende te houden. Afriyie wordt overal uitgenodigd om zijn ongenoegen over Nederland en de Nederlandse cultuur te uiten en heeft als mikpunt het traditionele Sinterklaasfeest met daarin kindervriend Zwarte Piet.

3) EUROPEES PARLEMENT EIST IN RESOLUTIE AFSCHAFFING ZWARTE PIET

https://reactnieuws.net/2019/12/05/europese-unie-eist-in-resolutie-afschaffing-zwarte-piet/

Het heerlijk avondje is gekomen, maar wel zonder Zwarte Piet, de gezellige kindervriend bij het traditionele Sinterklaasfeest, tenminste dan als het aan het Europees Parlement ligt. Een wakkere lezer van ReactNieuws wees ons op een resolutie van het Europees Parlement, op 26 maart van dit jaar aangenomen, die Zwarte Piet omschrijft als ‘discriminerende stereotyp’. De resolutie gaat specifiek over de grondrechten van mensen van Afrikaanse afkomst, die extra aandacht en rechten krijgen toebedeeld van de bestuurders van de EU.

4) (VIDEO) 900.000 EURO VLAAMSE CULTUURSUBSIDIE VOOR PIEMELZWAAIEN

https://reactnieuws.net/2019/11/11/vlaamse-cultuursubsidies-voor-piemelzwaaien/

Betaald worden om met je piemel in het rond te zwaaien? Voor sommigen misschien een droomjob, maar voor de meesten toch nogal onwaarschijnlijk… En toch is het de realiteit in Vlaanderen: Jan Fabre, zelfverklaard ‘kunstenaar’, zette in 2016 een rij blote mannen op een rij zoals bij een Griekse sirtaki en liet ze met hun jongeheer in het rond zwaaien. Deze geweldige culturele prestatie werd heel origineel ‘Syrtaki’ genoemd – jaja, creativiteit, het is niet iedereen gegeven.

5) [VIDEO] DE NOTRE DAME IN PARIJS BRANDT, DUIZENDEN MOSLIMS REAGEREN VREUGDEVOL

https://reactnieuws.net/2019/04/15/video-de-notre-dame-in-parijs-brandt-duizenden-moslims-reageren-vreugdevol/

De Notre Dame in Parijs, één van dé symbolen van het christendom, staat in lichterlaaie. De spitstoren en het dak zijn al ingestort, de brandweer doet er alles aan om de brand te blussen. De beschaafde wereld is terecht in rouw. De moslimwereld daarentegen lacht er eens vrolijk mee. Fake news? Neen hoor, bekijk zelf het filmpje hieronder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: