[VIDEO] De Notre Dame in Parijs brandt, duizenden moslims reageren vreugdevol

De Notre Dame in Parijs, één van dé symbolen van het christendom, staat in lichterlaaie. De spitstoren en het dak zijn al ingestort, de brandweer doet er alles aan om de brand te blussen. De beschaafde wereld is terecht in rouw. De moslimwereld daarentegen lacht er eens vrolijk mee. Fake news? Neen hoor, bekijk zelf het filmpje hieronder.

11 comments

 1. Die paar duizend 😃 zouden in het niets vallen moest er morgen een moskee in brand staan. Er zijn evenveel racisten bij de moslims als bij alle andere religies.

 2. Indien de Notre Dame inderdaad door de Muzelmannen zou in brand gestoken zijn, wat een uitermate plausibele verklaring zou wezen, zou dit nooit mogen geopenbaard worden om vermeende “islamofobie”(sic) te voorkomen, conform de momenteel nog steeds geldende PoCo-propaganda oekazes.

 3. Dit is het grootste bewijs dat je tegen de islam vecht. Je wacht op iets van hen om het naar de wereld te verspreiden en een slecht idee over hen te geven. Ik verdedig deze mensen niet. Uiteindelijk zijn er slechte mensen en goede mensen van elke religie. Stop met de strijd tegen de islam.

  1. Maar Fifi toch, lees ZELF eens al die Koran verzen die oproepen tot fysiek geweld tegen “ongelovigen” ; ze staan er zwart-op-wit in te lezen voor iedereen die geen PoCo-propaganda paardenbril torst, gesponsord door PoCo-gazettenpraat schrijvelaars en PoCo-hoernalisten der audio-visuele media van het PoCo-Systeem der zich democratisch wanenden van het “Cordon Discriminatoir” . Politiek-correcte struisvogel politiek ter zake kan militante Muzelmannen motiveren om PoCo-struisvogelkoppen te amputeren op halal wijze.

 4. Ik ben geen moslim, ik ben politiek rechts georiënteerd en ben oa voor verscherping immigratiebeleid. Echter ik heb een hekel aan opruiende fakenews berichten. Dit is er weer zo 1… 2800 moslims vinden inderdaad het leuk/geweldig maar bij duizenden denk ik aan minimaal 5 a 6 duizend. De likes kan je niet meerekenen, vele mensen liken een bericht om deze op die manier te delen of te laten zien dat ze het interessant vinden en niet omdat ze feit anzich toejuichen. Daarnaast zijn er bijna 13k verdrietige, boze en verbaasde mensen. M.a.w. natuurlijk is elke vreugde uiting er 1 teveel maar kom op laten we niet de boel verdraaien en op die manier nog meer ellende creëren. Denk aub gewoon na mensen!!

  1. een hart en een lach zijn totaal ongepast, denk zelf eens na!

 5. Notre Dame zal waarschijnlijk vervangen worden door een multicultureel gebedshuis, versierd met de roemruchte regenboogvlag of gewoonweg door een moskee, gelet op de nieuwe ‘Franse’ populatie (Laten we bidden.) De seculiere atheïstische EU elite zal in de handen wrijven door deze nieuwe uitdaging voor de promotie van het socialistisch globalisme.

 6. Je kunt mij er niet van afbrengen dat de brand is aangestoken door de Islam aanhang die nu vreugdevol wordt bejubeld

 7. Ja de Duitsers werden allerlei onheil beschuldigd in de oorlog, maar ze hebben alle cultuurgoed wel in stand gelaten! Dit tuig is vele malen erger, dat heeft nergens ontzag voor!

Comments are closed.