De Notre Dame in Parijs, één van dé symbolen van het christendom, staat in lichterlaaie. De spitstoren en het dak zijn al ingestort, de brandweer doet er alles aan om de brand te blussen. De beschaafde wereld is terecht in rouw. De moslimwereld daarentegen lacht er eens vrolijk mee. Fake news? Neen hoor, bekijk zelf het filmpje hieronder.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “[VIDEO] De Notre Dame in Parijs brandt, duizenden moslims reageren vreugdevol”

 1. Die paar duizend 😃 zouden in het niets vallen moest er morgen een moskee in brand staan. Er zijn evenveel racisten bij de moslims als bij alle andere religies.

 2. Blanke Blanche Blankaert uit Blankenberge

  Indien de Notre Dame inderdaad door de Muzelmannen zou in brand gestoken zijn, wat een uitermate plausibele verklaring zou wezen, zou dit nooit mogen geopenbaard worden om vermeende “islamofobie”(sic) te voorkomen, conform de momenteel nog steeds geldende PoCo-propaganda oekazes.

 3. […] Meteen na de brand in de Notre Dame was één van de relevante, nieuwswaardige feiten dat duizenden moslims onder de eerste persberichten over de brand via Facebook hun vreugde uitdrukten.  Ze deden dat door ondubbelzinnig te kiezen voor ‘vind ik leuk’, de bekende duim omhoog, en daarin de tweede keuze te maken voor het aanklikken van het Facebook-emoticon ‘smiley’:  het lachende mannetje, in het Nederlands vertaald door Facebook als ‘grappig’.    Over dat relevante feit werd ook door REACT correct bericht, maar bij de VRT bleef en blijft het oorverdovend stil, natuurli… […]

 4. Dit is het grootste bewijs dat je tegen de islam vecht. Je wacht op iets van hen om het naar de wereld te verspreiden en een slecht idee over hen te geven. Ik verdedig deze mensen niet. Uiteindelijk zijn er slechte mensen en goede mensen van elke religie. Stop met de strijd tegen de islam.

  1. Blanke Blanche Blankaert uit Blankenberge

   Maar Fifi toch, lees ZELF eens al die Koran verzen die oproepen tot fysiek geweld tegen “ongelovigen” ; ze staan er zwart-op-wit in te lezen voor iedereen die geen PoCo-propaganda paardenbril torst, gesponsord door PoCo-gazettenpraat schrijvelaars en PoCo-hoernalisten der audio-visuele media van het PoCo-Systeem der zich democratisch wanenden van het “Cordon Discriminatoir” . Politiek-correcte struisvogel politiek ter zake kan militante Muzelmannen motiveren om PoCo-struisvogelkoppen te amputeren op halal wijze.

 5. Ik ben geen moslim, ik ben politiek rechts georiënteerd en ben oa voor verscherping immigratiebeleid. Echter ik heb een hekel aan opruiende fakenews berichten. Dit is er weer zo 1… 2800 moslims vinden inderdaad het leuk/geweldig maar bij duizenden denk ik aan minimaal 5 a 6 duizend. De likes kan je niet meerekenen, vele mensen liken een bericht om deze op die manier te delen of te laten zien dat ze het interessant vinden en niet omdat ze feit anzich toejuichen. Daarnaast zijn er bijna 13k verdrietige, boze en verbaasde mensen. M.a.w. natuurlijk is elke vreugde uiting er 1 teveel maar kom op laten we niet de boel verdraaien en op die manier nog meer ellende creëren. Denk aub gewoon na mensen!!

  1. Leen van Antwerpen

   een hart en een lach zijn totaal ongepast, denk zelf eens na!

 6. Notre Dame zal waarschijnlijk vervangen worden door een multicultureel gebedshuis, versierd met de roemruchte regenboogvlag of gewoonweg door een moskee, gelet op de nieuwe ‘Franse’ populatie (Laten we bidden.) De seculiere atheïstische EU elite zal in de handen wrijven door deze nieuwe uitdaging voor de promotie van het socialistisch globalisme.

 7. Ratteke Maurice

  Je kunt mij er niet van afbrengen dat de brand is aangestoken door de Islam aanhang die nu vreugdevol wordt bejubeld

 8. […] Source: [VIDEO] De Notre Dame in Parijs brandt, duizenden moslims reageren vreugdevol – reactnieuws […]

 9. Ja de Duitsers werden allerlei onheil beschuldigd in de oorlog, maar ze hebben alle cultuurgoed wel in stand gelaten! Dit tuig is vele malen erger, dat heeft nergens ontzag voor!

Trending

%d bloggers liken dit: