De Raadkamer van de rechtbank te Mechelen buigt zich volgende week dinsdag vanaf 9 uur over het dossier van de moslimterroristen, die in oktober 2020 een aanslag pleegden op een betoging van 400 Vlamingen tegen allochtoon geweld op Vlaamse kinderen. Die betoging was een initiatief van VrijVerzet. De daders hadden hun auto met draaiende motor opgesteld in een zijstraat, en reden plots in volle vaart op de betogers in. Velen van hen, waaronder kinderen, moesten springen voor hun leven. Het is een klein mirakel dat er geen gewonden vielen. Intussen waren de inzittenden helemaal niet ‘in paniek’, zoals ze later zouden beweren, maar zeer kalm en beheerst: ze maakten vanuit de auto een video-opname van hun aanslag, die ze live streamden.

Puurs oktober 2020: allochtonen slaan, schoppen en vernederen een Vlaams kind. De reactie van de Vlamingen liet niet op zich wachten: 400 Vlamingen betoogden vastberaden in Puurs. De islamitische terreuraanslag mislukte gelukkig.

Of de moslimterroristen echt vervolgd zullen worden valt nog af te wachten. De Raadkamer moet nu oordelen, of er voldoende aanwijzingen van schuld zijn. Dat lijkt evident, gelet op de live gestreamde video van de aanval, maar het regime zit niet stil: de leugenzender VTM maakte al een Telefacts-uitzending om te beweren dat niet de terroristen, maar de… betogers de échte schuldigen zijn.

Ook de advocaten van de moslimverdachten, Erzurumlu en Van den Bosche, tapten al uit dat vaatje, en scholden de betogers met een open brief publiek uit voor ‘racisten’. Na een klacht bij de Stafhouder van een slachtoffer moeten ze zich publiek onthouden van die leugens. Maar in de rechtbank zullen ze die zeker herhalen.

We zullen dus volgende week zien wie de Raadkamer volgt: de slachtoffers, of de leugens van de terroristen en hun vrienden bij de leugenpers. Wordt vervolgd!

Eerste Vlaamse reactiebetoging tegen allochtoon geweld, Puurs

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Aanslag met auto Puurs: komt er vervolging van de moslimterroristen?”

 1. Abdelkadher & Fatima van de “Allah snAckbar”

  Niet “tussen de soep en de patatten” maar veeleer “tussen de kefta en de tajine” zeker ????

 2. Franskiljonse PoCo-Loge freak, Gand

  We zouden “positieve discriminatie” kunnen camoufleren als “positieve actie” om art 11 van de Constitutie te omzeilen

 3. briers ghislain

  me een voor het collaboratieregime onvelwallig spandoek rondzeulen moet toch veel zwaarder en consequenter vervolgd worden dan een aanslag plegen / plannentegen,autochtone christenhonden ?

 4. Pieter Vanderwee

  Al nieuws over vervolging van die bende die aan dat huis van dat onschuldig gezin vuurwerk gingen afschieten? Ge weet wel, dat adres wat onder een post van den Boutens gepost werd.

 5. In het slechtste geval zullen ze als straf een opstel moeten schrijven.

Trending

%d