In oktober van dit jaar vonden allochtonen het nodig een Vlaams kind te mishandelen in Puurs.

Als reactie daarop trokken eerst vrije Nationalisten de straat op met een krachtige betoging tegen vreemdelingengeweld. Ze werden daarbij het slachtoffer van een poging tot aanslag met een auto door allochtonen.

In reactie daarop stapten twee advocaten naar voren, de allochtoon Erzurumlu en een advocate Van den Bossche. In plaats van hun zaak te bepleiten voor een rechter, zoals advocaten dat horen te doen, vonden ze het nodig op Facebook een verklaring vol leugens te verspreiden, waarbij ze beweren dat de slachtoffers van de aanslag allemaal halve criminelen zijn.

Redactielid van REACT Rob Verreycken, zelf slachtoffer van de aanslag in Puurs en oud-advocaat, pikte dat niet en diende klacht in bij de Stafhouder van de twee advocaten wegens ondeontologisch gedrag. De Stafhouder heeft nu beslist, en geeft Verreycken over de hele lijn gelijk. De Stafhouder heeft de twee advocaten ‘streng geïnterpelleerd’ en verzekert de klager dat er ‘geen herhaling’ zal zijn in de toekomst.

De leugenachtige verklaringen van Erzurumlu en Van den Bossche zijn intussen ook verwijderd op Facebook. Vlaamse betogers tegen liegende advocaten: 1 – 0.

Het blijft nu wachten op de beslissing van het parket om de allochtone inzittenden van de wagen die de aanslag pleegde, en die hun aanval filmden, correct te vervolgen wegens poging tot moord. Er werden door slachtoffers van de aanslag heel wat klachten ingediend.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Aanslag Puurs: Stafhouder advocaten veroordeelt liegende advocaten van allochtonen”

 1. (Allochtone) bestuurder die moedwillig, met een auto inrijdt, op (blanke) vreedzame betogers. Is dat niet luidens de normen van de Mechelse kalief en dito parket geen misdrijf met een racistische achtergrond? Zo ja, een vraagske: “Hoeveel verdachten ontvingen al een dagvaarding” van de Mechelse procureur van zijne Majesteit de koning? Tenzij natuurlijk het vervolgingsbeleid nog niet geactiveerd werd door de lokale kalief.

  1. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

   Minstens de perceptie wordt gewekt dat autochtonfoob racisme/discriminatie PoCo-weggecensureerd wordt door het PoCo-Systeem. Daarom dat de Overheid wel met ONS belastinggeld een “Minderhedenforum” op subsidies trakteert maar geen “Meerderhedenforum”, al lijkt dit wel degelijk, objectief-correct gezien, autochtonofobe discriminatie van Overheidswege te zijn al wordt dat middels PoCo-alchemie hokus pokus pats tot …..”positieve actie”(sic) omgetoverd. Indien men op de webstek van UNIA de zoektermen “antisemitisme” en “islamofobie” ingeeft krijgt men een tsunami aan verwijzingen. Maar vul de zoektermen “christofobie”, “autochtonfoob racisme/discriminatie” eens in… Niks, nada, nougatbollen, nihil ! “Alle Belgen gelijk voor de Wet” ? Niet als het politiek-correct moet wezen, dan gaat deze adagium niet op, dan wordt het in de PoCo-doofpot gepropt ! Onthouden in het stemhokje !

 2. Vraag is alleen, wat verstaat men onder “streng interpelleren” want dat is een zeer breed gegeven dat kan variëren van “da moogt ge toch ni meer doen ze” tot “enige en laatste waarschuwing de volgende keer is het een sanctie!”. Niemand die echt weet wat er is gezegd tussen de stafhouder én de twee advocaten, voor hetzelfde geld…! Eigenlijk zou zelfs een sanctie zou niet slecht geweest zijn, als je als burger één stapje mis zet wordt je er meestal ook voor gesanctioneerd. En de rechtzaak tegen…, als dat gaat zoals het meestal gaat? Maar dat is veronderstellen en aldus voorbarig, we zullen zien…

 3. Dat zou er nog maar aan mankeren ! Nu maar hopen dat er een objectief-correct vonnis/arrest komt en geen politiek-correct met als beoogd doel een imaginaire beschuldiging van vermeend “racisme”(sic) af te weren.

 4. hectorvo250gmailcom

  Dank en gelukwens aan die rechtlijnige en beginselvaste Stafhouder, mag het even?

Trending

%d bloggers liken dit: