Allochtonen mishandelen Vlaams kind in Puurs

Een jonge Vlaamse tiener is zondagmiddag rond het middaguur gruwelijk mishandeld en vernederd in de inkomhal van de bibliotheek van Puurs. De Vlaamse jongen werd omsingeld door een groep allochtonen, in de inkomhal geduwd, en dan uitgebreid mishandeld.

De daders maakten beelden van hun wandaden. De jongen wordt geslagen, gestampt, met vuisten en voeten bewerkt. Hij wordt door dat geweld gedwongen op de knieën te gaan zitten: een racistische vernederende handeling, die is geïntroduceerd door de terreurbeweging BLM in de VS. Ook die dwingt blanken om te knielen voor allochtonen.

De Vlaamse jongen wordt dan ook gedwongen om onnozele danspasjes te maken. Als dat niet snel of niet uitgebreid genoeg gebeurt, krijgt hij opnieuw slagen en stampen.

De beelden worden massaal gedeeld door Vlamingen op sociale media, en leiden tot grote verontwaardiging. De tijd dat Vlamingen alleen vanachter hun schermpje boos zijn, lijkt ook voorbij: er circuleren meteen oproepen om op straat te betogen. Een eerste roept op om al meteen woensdagmiddag om 12 uur aan de bib te betogen. Dat krijgt bijval, vooral van jongeren (die dan geen school hebben), maar ook reacties van mensen die moeten werken. Zij roepen eerder op om vrijdagavond om 20 uur aan de bib van Puurs te verzamelen voor een spontaan protest.

Van onze kant deze boodschap aan de jongen: je hoeft nergens beschaamd om te zijn, op jouw leeftijd kan je tegen zo’n overmacht niet op. De enigen die zich moeten schamen, dat is het uitschot dat dit gedaan heeft. Wie zich daarnaast moet schamen dat zijn de kiezers en de politieke klasse die ons land zozeer hebben laten afglijden in de multiculturele chaos, dat jij dit als Vlaams kind moet ondergaan in je eigen land. Jij staat niet alleen, elke echte Vlaming staat vandaag naast jou en voelt je pijn.

Op sociale media circuleren intussen ook screenshots van profielen op sociale media van de vermoedelijke daders. Of het de echte daders zijn weten we niet, maar de gelijkenis met de figuren op de beelden is alleszins treffend.

De eerste is ene KV. Die zou intussen zijn profiel al verwijderd hebben:

De tweede komt op sociale media onder de naam ‘PB’. Hij is hoegenaamd niet onder de indruk van de heisa na zijn wandaden, want hij scheldt al wie reageert uit met het klassieke allochtone jargon. Hij daagt ook alle Vlamingen op om ‘nu’ naar Puurs te komen.

UPDATE: Datum en uur van het spontane volksprotest is nu massaal bevestigd. Overal in Vlaanderen roepen Nationalisten op om te verzamelen:

vrijdag 16.10 om 20 uur aan de bib van Puurs, Hondsmarkt 2.

Toelating aan de staat die onze kinderen in de steek laat wordt niet langer gevraagd, dus volg de richtlijnen voor een verboden betoging: 1/ kom onherkenbaar: vlaggen en symbolen wegsteken en verborgen houden. Als de politie u vraagt wat u komt doen komt u als toerist eens rondwandelen in Puurs. Dat is toegelaten. 2/ In de buurt rondwandelen in kleine groepjes tot stipt 20 uur. 3/ Dan meteen om 20 uur allen samen de actie aanvangen met slogans, en als stoet in beweging komen: het is voor een politiekorps veel moeilijker een bewegende stoet te stoppen dan een stilstaande groep. 4/ Luid, duidelijk en boos betogen, maar geen daden stellen die ons verlagen tot het niveau van allochtonen. Dus géén vernielingen aan eigendommen van burgers, géén nodeloze agressie of geweld tegen de ordediensten. 5/ Coronamaatregelen volgen: mondmaskers en afstand houden. 6/ Als de allochtonen komen uitdagen: het recht op wettige zelfverdediging geldt voor iedereen, altijd.

30 comments

 1. Als men echt wil dat dit eindigt dan gaat men praten met de ouders. Men stelt hen voor een voldongen feit want dit zijn geen éénmalige acties: indien dit nog plaats vind dan nemen we de identiteitskaart af van de ouders en kinderen en zenden hun terug naar hun land van herkomst. Dat is een krachtig signaal dat binnen de allochtone gemeenschappen de ogen zal laten opengaan.
  Indien er 4 à 5 families op het vliegtuig worden gezet bestemming land van herkomst dan zullen de blijvers wel eieren voor hun geld kiezen.

 2. Het is zo erg dat ik bijna niet meer naar buiten durf. Na 18 uur al helemaal niet meer. Vóór de corona dan. Waar is België naartoe ? Waar is Europa naartoe? Het is al veel te laat om dit halt toe te roepen. Met dank aan onze regering en Europa.

 3. als de rechtbank maar ook een greintje fantsoen heeft , dan zoeken ze een gepaste straf voor de daders!!!!! laat hun hier niet mee wegkomen!!!!! ook slachtoffers hebben recht op rechtvaardigheid!!!!!!

 4. Op sceptr stond een artikel dat een zekere Patrick Van Peteghem nu zaterdag een mars organiseert in Puurs om dit aan te klagen. Er staat echter geen concrete info in (waar/wanneer). Op internet vind ik er ook niks over terug. Weet iemand hier meer over?

  NVDR: de enige echte mars wordt vrijdagavond om 20 uur georganiseerd door de Nationalisten op de Hondsmarkt 2, van aan de bibliotheek waar de feiten plaatsvonden. Alle andere initiatieven zijn de klassieke ballonnetjes-bloemetjes-vrede-optochten: leuk, maar volstrekt ongevaarlijk voor het regime.

 5. Laat ze maar eens langs komen , dan zullen we hun eens laten dansen en vernederen.Stelletje klaplopers zijn het,gebeurd dit in hun cultuur hier in Nederland of elders dan gooien ze het op discriminatie. Zielige personen zijn het die het alleen maar in groepsverband aan durven.

 6. En ocharme ze zijn zo vriendelijk hun ogen stralen vrede uit onze dierbare vrienden ongeveer de woorden van Filip deLaatste en gezever van de collaborerende media voor de islam… en dan de linkse politieke pretentie dat liever hun eigen volk in de doos trapt spuwt op al wat katholiek is en daardoor ons Vlaamse volk zodanig tergt en uitdaagt dat er een revolutie zal komen ! Hoe rapper hoe liever!!! Grote kuis !!!!

 7. Overal in elk stukje land of het nou Nederland is of toch België het wordt er echt nergens beter op om steeds maar asielzoekers binnen te halen en of mensen die zonodig willen reïntegreren maar nog steeds geen fucking woord Nederlands kunnen spreken ja subsidie de regering welke gemeenschap dan ook moet eens echt wat meer hun ogen gaan open doen kijk niet alle allochtonen mensen zijn slecht hoor je hebt er ook echt harde werkers tussen zitten en wel hun best doen om hier te kunnen aarde geloof of geen geloof maar bij elke opvoeding of geloof of waar dan ook leer je jezelf gewoon aan te passen aan ieder land waar je ook woont of op vakantie gaat ik bedoel ik moet ook een hoofddoek om in bepaalde landen nou dan doe ik dat toch ga met respect met elkaar om accepteer gewoon elk mens van wat voor ras dan ook lichtbruin donkerbruin helemaal donker het maakt niet uit het gaat om de binnenkant van die personen wees gewoon normaal pas je aan wil je dat niet wat heb je dan hier te zoeken op ten duur hoef je het voor het zogenaamde gratis geld in Nederland niet meer te komen hoor want de hard werkende burgers worden uitgemolken en ja die betalen jullie uitkering kom op zeg ga werken net als de meeste mensen wees trots dat je hier van deel uit mag maken blijf van onschuldige mensen af in de koran staat nergens gebruik geweld tegen iemand die homo of lesbisch of transgender of wat dan ook is of wilt zijn het zijn allemaal mensen en van mijn god zijn die ook welkom hoor op deze aarde en trouwens het zijn echt niet alleen maar allochtonen hoor die zich zo misdragen of geen respect hebben voor de medemens ik ken zelfs een hele hoop huichelende nsbers van blanke Hollanders ik heb zoveel mensen geholpen en toen ze alles hadden was ik niet meer nodig en hebben ze mij en mijn gezin bedreigd ze hebben er zelfs voor gezorgd dat ik mijn kleine meissie nu voorgoed kwijt ben door valse meldingen te maken bij de politie of bij jeugdzorg en dat zijn gewoon blanke mensen ik ben en blijf behulpzaam want zo ben ik maar vertrouwen van dat is erg moeilijk nu ik ben zelfs gevlucht uit mijn huis ik kon daar niet meer wonen en dat deed mij tot op de dag als vandaag nog steeds pijn dus kom op respecteer elkaar en help waar je kan maar wees wel voorzichtig niet iedereen is wie die is
  Ik wilde dit even delen want discriminatie vind ik best erg valse beschuldigingen ook kijk eerst eens naar eigen volk en oordeel later want de blanken zijn echt niet zo heilig als ze voordoen en ik ben misschien zelf een blanke Hollandse maar toch ik blijf aardig voor andere en help waar ik kan
  Kom op mensen wees lief oordeel niet te snel maar waarschuw wel als u iets ziet wat u vind dat niet kan want we moeten nou eenmaal in deze samenleving samen leven nee dat betekent niet dat je vrienden hoeft te zijn met iedereen maar respect voor elkaar meer niet
  Dat wilde ik even met jullie delen

 8. hoe zijn de kruistochten gestart? Naar aanleiding van? De Geschiedenis herhaalt zich steeds. Verdeel en heers, brood en spelen…
  Waarom reageerde er niemand bij deze aanval op deze jongen? Hoop dat hij ondertussen al wat bekomen is maar de rest van zijn leven zal hij dit trauma dragen, hoe lang nog moeten we dit tollereren?

  1. er werd niet gereageerd bij die jongen omdat ze met verschillende mannen tegen die jongen , als ik de beelden bekijk waren de kans groot dat ze aan de bushalte stonden ergens waar het niet zo druk is en veel volk, anders had wel allang iemand in actie geschoten

 9. Ik kan niet begrijpen dat deze daders ons land niet worden uitgezet. Onze kinderen worden aangevallen en jonge vrouwen worden aangerand door dit gespuis. Vergis je niet: dit heeft een raciaal motief, net zoals elke aanval van allochtonen tegen onze mensen. Die jongen werd aangevallen omdat hij een westerse blanke jongen is. De bedoeling is om ons als volk volledig te vernederen. Dit gespuis is hier echt niet om te assimileren. Ze zijn hier om alles wij hebben opgebouwd te vernietigen en om ons te doden. Massa-immigratie uit derde wereldlanden is een plaag die werd toegestaan door onze politici. We leven in een systeem dat zo corrupt is, zo machtig is, en zo kwaadaardig dat het linkse mensen kan overtuigen om hun eigen volk te haten.

  1. Beste Sebastiaan, jij geeft de verkeerde de schuld. Die ligt namelijk bij je vrienden je familie collega’s. Zij stemmen op regeringspartijen die van de islam en de asielparasieten houden. Meer nog dan van jou. Het komt helaas nooit meer goed!

  2. Vandaag nog een staaltje verkeersagressie mogen verduren van een …. u raad het al… een Marokkaan. Hij zei het zelf en ik heb het op video. Bovendien zei hij vlak in mijn gezicht, terwijl mijn bejaarde ouders van 80 jaar ernaast stonden: We gaan uw RAS uitroeien! Letter voor letter, woord voor woord, omdat mijnheer mij niet voorbij kon steken op een rondpunt.

   1. Ga met uw video naar de politie, ik zou dit niet zo laten. Hopelijk heb je ook de nrplaat van dat krapuleus gespuis

 10. Zou UNIA weeral over de Linkse schouder wegkijken in verband met dit flagrant autochtonofoob racistisch geweld ? Hoe zouden UNIA , VRT, VTM, gazettepraat schrijvelaars WEL reageren in een virtueel vice versa scenario, waarbij autochtone nozems dit bij een allochtone tiener zouden plegen ? De vraag stellen is ze beantwoorden…..

 11. Ik ben daar straks se … 16:45 .station…. es zien wie zijn moeder is

 12. Met dank aan oa de mechelse muftie- verbinder , die niet nalaat om dat soort telkens weer en opnieuw te pamperen ….

 13. Ik hoop dat ze dit krapuul streng zullen straffen of gaat justitie weer minimaliseren.
  De straffeloosheid en slechte opvoeding werkt dit krapuleus gedrag nog in de hand.
  Sterkte aan het slachtoffer

  1. Streng straffen hahahaha. Dan kun je beter in Sinterklaas geloven. Dat stinkvolk krijgt geen straf. Jammer dat we hun handjes niet mogen (KNIP).

 14. Ach die Vlamingen, dat is net zo een stom volk als de Nederlanders. Ook daar houden ze van de islam en de asielparasieten. Let op het wordt nog veel erger
  Pas na grote deportaties heeft men een kans. Uitzetten en (KNIP)!

  1. Zielig in de bieb ben je ook niet meer veiig ik kom er ook ik voel me niet veilig. Islam vleermuizen lopen daar rond en zoeken ruzie hun denken sterk te zijn maar ze zijn zielig. Echt zielig voor die jongen. In nl is het ook zo. Ik heb ook ‘kanker’ scheldende buurvrouw deze buurvrouw scheldt dag en nacht de politie doet niets tegen deze negerin.

 15. 1) zielig ok, dus ok in alle europese Avond landen is de hele multiculturele droom uit de jaren 1970 dus nu totaal ontaard, en nu komt het corona drama erbovenop.

  2) Tijd is rijp voor PLan B, dus Expansie FB SS, relatief tov de Hollandtoop. Dit moet komende weken dus gelanceerd worden binnen Nederland. Maak kontakt met ons, Waldo en Wieroe (gewoon googlen) als je mee wil denken en mee wil werken, het is het allerbeste en meest intelligente wat wij nu kunnen doen, en het is 100 % Pacifistisch en Technocratisch. Doen wij dit nu niet dan vrees ik voor een Holocaust en burgeroorlog in heel Europa binnen 10 jaar tijd.

  3) Linkse politiek heeft gefaald, nu tijd voor akties, zaak redden, anders volgt echt hyperinflatie en hongersnoden, grote vechtpartijen overal door honger en frustraties. Dit is een teken aan de wand. Ik maakte dit ook mee ok, net 9 jaar geleden hier in mijn buurt, vier keer op straat belaagd en achterna gezeten door hele groep allochtone jongeren, (KNIP)

Comments are closed.