Onderzoek tegen pukkelsos Mahassine dankzij artikel ‘tScheldt

Het parket van Limburg is een opsporingsonderzoek gestart tegen de Limburgse sos Chokri Mahassine, ‘organisator’ van het rijkelijk gesubsidieerde jaarlijkse drug- en sexfeest Pukkelpop. Aanleiding is een artikel van de vrije alternatieve nieuwssite ‘tScheldt, die ook eerder al straffe voorbeelden van corruptie boven water bracht, in het bijzonder rond de liberale sjoemelpoedel El Kwak.

Mahasine had net deze zomer nog eens de euromillions met belastinggeld gewonnen, door een meesterlijke truuk: hij begon de organisatie van Pukkelpop, en kreeg voorschotten van de Vlaamse regering, maar zogezegd vanwege de ‘strengere coronamaatregelen’ moest hij die niet terugbetalen. Kassakassa: 1,8 miljoen euro subsidies, zonder dat er een noot muziek gespeeld is!

De aantijgingen van ‘tScheldt zijn niet mis, maar zoals steeds stevig onderbouwd met bewijzen. Kort samengevat komt het hierop neer: ‘Pukkelpop’ is zoals zoveel festivalletjes begonnen als een initiatief ‘met een goed doel’, in casu vooral het spijzen van de kassa van de lokale jeugdbeweging- en sportclub. Eerst was dat een VZW, daarna een CVBA met een reserve voor een sociaal doel. Maar nu Pukkelpop het grote geld binnenbrengt, vindt Chokri dat het tijd wordt om te cashen; en dus werd in 2019 een constructie uitgewerkt waarbij allerlei vennootschappen rond hem en zijn partner de winst opstrijken. Weg sociaal doel.

Dat bleek echter een slechte gok, want in 2020 brak corona uit en werd er plots fors verlies gemaakt. Maar niet getreurd: In de loop der jaren werd in het ‘oorspronkelijke’ Pukkelpop een reserve van bijna 8 miljoen euro aangelegd die moest dienen voor een sociaal doel. In een ganse operatie wordt die reserve nu misbruikt om de verliezen van de coronajaren te dekken… Onwettig, zegt ‘tScheldt, en dat komt behoorlijk geloofwaardig voor.

Gaat Chokri nu echt vervolgd, laat staan veroordeeld worden? Natuurlijk niet. Chokri is één van de leden van het Limburgse socialistische machtsnetwerk rond wijlen Steve Stevaert, dat zelfs jarenlang dossiers van aanranding, verkrachting en zeer zware corruptie in de doofpot kon laten belanden.

De corruptie van Pukkelpop stinkt al jaren uren in de werk, maar werd door het Limburgse gerecht nooit een strobreed in de weg gelegd:

Alhoewel Pukkelpop veel minderjarigen aantrekt wordt het gebruik van drugs en seks met minderjarigen gedoogd. Zangers die oproepen tot druggebruik zijn van harte welkom.

De terreinen van Pukkelpop werden met sjoemelconstructies aangekocht vanuit dat SP.a-netwerk.

In 2011 durfde een journalist, Peter Dupont, het aan de wantoestanden met seks en drugs en minderjarigen op Pukkelpop te beschrijven zoals hij die had waargenomen. ‘Het grootste zuip-, neuk- en drugsfeest van België’, zo omschreef hij Pukkelpop. Volgens Dupont moesten de organisatoren zich daarover – maar ook over onder meer de omvang van het festival – bezinnen. “Muziek moet geen orgie zijn, maar een feest. Pret kan zonder slikken. De moedige man werd op staande voet ontslagen bij Het Nieuwsblad – net zoals Steve Stevaert eerder de journalisten van GVA liet ontslaan die de Antwerpse VISA-crisis aan het licht brachten.

Zelfs toen er doden vielen op de Pukkelpopweide werd er niet ernstig onderzocht, laat staan vervolgd, maar werden de slachtoffers afgekocht met bakken geld.

Wie denkt dat het belgische gerecht daar een einde aan gaat maken, is naïef. Er is wellicht één jonge parketmagistraat die het artikel van ‘tScheldt gelezen heeft en in jeugdige overmoed gemeend heeft dat het zijn taak is onderzoek te doen naar overtredingen van de wet, stel je voor. In de volgende maanden en jaren zal hem wel duidelijk gemaakt worden door het Belgische regime dat hij ofwel dit dossier stilletjes laat uitdoven, ofwel ander werk mag zoeken.

O ja, nog iemand iets gehoord over het sjoemeldossier tegen El Kwak?

Nog iemand iets gehoord over de vervolging van de verantwoordelijken voor het faillissement van Fortis?

Intussen is de speciale diversiteitsbrigade van de Antwerpse politie wel ingezet om een huiszoeking uit te voeren bij een man die zijn mening over LGBT verkondigde via zelfklevertjes. Het regime heeft zo zijn prioriteiten.

Lees HIER het originele artikel van ‘tScheldt

2 comments

  1. Daar komt niks van ; in de Limburg kan alles wat elders niet kan !

Comments are closed.