Antwerpen: Brutale politieklopjacht op zelfklevertjes ‘gewoon normaal’

In Antwerpen heeft het liberale regime via de Antwerpse politie de grote middelen ingezet tegen een man, louter omdat die een dissidente mening verspreidde over de LGBT-propaganda.

Het symbool van de homolobby, de regenboogvlag, is alom tegenwoordig in en rond overheidsgebouwen van de stad Antwerpen met affiches en vlaggen. De anders zo druk ingeroepen ‘neutraliteitsplicht’ van de overheid wordt daarbij volkomen genegeerd.

Een burger die daarover een dissidente mening heeft, begon die mening kenbaar te maken door onschuldige zelfklevers aan te brengen in Antwerpen. De zelfklever bevat een doorstreepte regenboogvlag en de tekst ‘gewoon normaal’.

Misschien bedoelde de burger daarmee dat hij niet gediend is met taferelen zoals dit, dat te zien was op de openbare weg in Antwerpen in 2019 tijdens de door het NVA-stadsbestuur gefinancierde ‘pride-optocht’:

Homo-optocht Antwerpen 2019

Antwerpen wordt geplaagd door schietpartijen, granaatontploffingen en groepsverkrachtingen, maar het liberale regime ontketende meteen een klopjacht op de stoute zelfklevertjes.

Vandaag werd bekend dat bij een razzia het huis van de maker van de zelfklevertjes doorzocht werd en dat hijzelf aangehouden werd. Dat gebeurde zowaar door inzet van een speciaal team ‘Diversiteit’ van de Antwerpse politie.

Er werd dus nog eens bewezen dat de politiediensten in deze liberale dictatuur niet te weinig mensen en middelen hebben, maar integendeel véél te véél mensen en middelen. Die worden immers prioritair ingezet tegen burgers met dissidente meningen over LGBT, immigratie of coronamaatregelen, en niet tegen echte criminelen.

Op eerste zicht is duidelijk dat met de zelfklever geen enkel misdrijf gepleegd wordt. De tekst ‘gewoon normaal’ is niet aanzetten tot haat of discriminatie. Het doorstrepen van een symbool van een lobby evenmin. De politie zal ook wel weten dat ze juridisch geen been heeft om op te staan.

Maar het doel van het liberale democratische regime met dit soort snelle gespierde politie-optredens met huiszoekingen, gevolgd door perscommunicatie, is uitsluitend de intimidatie van dissidenten.

N-VA-wagen op een homo-optocht in Brussel.

9 comments

  1. Ge moest u schamen, “vuilen hetero”, zo de zot houden met UNIA, ik zal het in de roze an(n)alen laten noteren, onwelvoeglijkaard !

  2. Dank u mijnheer De Wever.Ik die dacht Dat Antwerpen beter en eerlijker zou bestuurd worden.Ben ik alleen die er van kots of zijn er nog.Ik zou op het einde nog gaan denken of dat ik nog normaal ben

  3. Dank u mijnheer De Wever.Ik die dacht dat Antwerpen beter en eerlijker zou bestuurd worden.Gekker kan niet.

  4. Dat zal wel op uitdrukkelijke commando van Antwerps hoofdcommisaris Muyters geweest zijn, wegens voor de hand liggende redenen. Wie daaraan twijfelt moge het eens vragen aan zijn broer, politieker Phillipe Muyters der kartonnen vlamingskes partij.

  5. "Vuilen Hetero" (momenteel nog ongewassen want tijdelijk zonder water, zeep, shampoo en tandpasta , ocharme !) schreef:

    Omdat iemand wil reclame maken voor “hetero” zoals “holebi” wil en mag reclame maken via “Pride” carnaval stoeten ? Mogen wij dan niet fier zijn en onze fierheid , ‘”Pride” tonen op onze hetero ingesteldheid die wij als “normaal” percipiëren omdat “Moeder Natuur” het voorbeschikt heeft om procreatie louter en alleen te reserveren als mogelijk resultaat van hetero betrekkingen en dat al sinds Adam & Eva. Daardoor zijn wij allen hier toch ook op het ondermaanse verschenen ! Trouwens elke bioloog kan bewijzen dat de endeldarm onderdeel is van het spijsverteringsstelsel en niet van het voortplantingssyteem. UNIA, als billijke belangen behartiger van minderheden en dus ook der Regenboogvaandel vendelzwaaiers zou mijn inziens dringend namens confessioneel-gelovige holebi’s “God-Jaweh-Allah” en namens humanistische en agnostici-holebi’s “Moeder Natuur” moeten dagvaarden op grond van “discriminatie op basis van holebi betrekkingen” vermits via deze wijze geen zwangerschap kan verwekt woorden, doen , Unia, DOEN !

Comments are closed.