Jurist en schrijver Rob Verreycken schoof aan bij ReactGesprek om mee te praten over het onderwerp censuur. De kracht en omvang van de propaganda lijkt met de dag toe te nemen en tevens het demoniseren van oppositionele geluiden. We bespraken de kracht van de censuur in het in verleden en heden, op wie of wat de censuur zich richt en welke krachten er schuilgaan achter de wens tot het op zwijgen leggen van anderen. Ook bespraken we wat de rol van de alternatieve pers kan zijn en hoe de censuur hiertegen wordt ingezet, om vervolgens een aantal conclusies te trekken. Het gesprek duurt ongeveer een uur.

Censuur, steeds meer censuur m/ Rob Verreycken ReactGesprek

Gast:
Rob Verreycken
Artikels op ReactNieuws

Bronnen:
Volledige Facebookcensuur tegen kritische berichten over Chinees virus

Linkse censuurgolf tegen rechts: ‘Parler’ tijdelijk offline

Censuur verder opschroeven, Minister Ollongren bij WNL

Mechelen: censuurproces van belgische staat tegen Voorpost gestart

US Prof Faces ‘Cancellation’ For Teaching Students to Question Propaganda Amid COVID-19 Pandemic

GeenStijl-adjunct: ‘Adverteerdersboycot ranzigste actie Nederlandse journalistiek’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “ReactGesprek: Censuur, steeds meer censuur m/ Rob Verreycken”

  1. De linkse parasitaire elite spaart kosten noch moeite om het migratiegeweld in Europa en de VS te verdoezelen en te minimaliseren en heeft er ook geen probleem mee om al onze vrijheden af te nemen.
    Het is zeer correct wat Rob Verreycken vermeldt in dit gesprek. De eenmaking van Europa en de Euro ging ons zogezegd welvaart brengen….
    Wat we in werkelijkheid hebben gekregen is terrorisme, massa-migratie, vernietiging van de sociale cohesie, lagere lonen in verhouding tot inflatie, hogere huurprijzen, een stijging van de criminaliteit, afnemen van het recht op vrijheid van meningsuiting, de oorlog tegen onze tradities (sinterklaas en zwarte piet), permanente onveilige plaatsen (no-go zones) en promotie van degeneratie en normalisering van pornografie.
    Alsof het nog niet erg genoeg is gaat het linkse kartel nu eventjes beweren dat wij als volk geen recht hebben op een eigen thuisland en dus maw. geen bestaansrecht hebben. Hoe lang duurt het nog voor dit volk in opstand komt???!!

  2. Tomàs de Torquemada, Inquisiteur en Pater Dominicaan

    Een hedendaags, inmidddels gepensioneerd, notoir collega Pater Domicaan, zo ene met een Italiaanse “vriendin”, voerde enkel jaren geleden nog een Inquisitorische PoCo-Kruistocht tegen Rechts : “Nihil novi sub sole”

Trending

%d bloggers liken dit: