In Puurs is vandaag voor de tweede keer deze week betoogd door ongeveer 350 mensen tegen het allochtone geweld waarvan de 15-jarige tiener Beau vorig weekeinde het slachtoffer werd. De jongen werd door zowat 10 allochtonen afgetuigd, en racistisch vernederd: hij moest knielen, en dansen op Arabische muziek. De leugenpers probeerde de grove mishandeling van een Vlaams kind door allochtonen onder de mat te vegen, maar door de kracht van de sociale media mislukte dat: de beelden leidden in gans Vlaanderen tot verontwaardiging.

Op woensdag trok al een eerste verontwaardigde groep activisten door Puurs. Vorige vrijdag verzamelden dan 300 radicale Nationalisten voor een harde manifestatie tegen het allochtone geweld. Zij werden aangevallen met een auto bestuurd door een allochtoon, die door de betoging scheurde; de aanval werd door de inzittenden gefilmd en op Snapchat geplaatst.

Vandaag vond dan een tweede demonstratie plaats, die 350 mensen trok. Deze keer waren het slachtoffer, Beau, en zijn moeder ook aanwezig. De burgemeester van Puurs, Koen Van Den heuvel (CD&V), had nog geprobeerd de manifestatie te verhinderen met een verbod, maar dat mislukte feestelijk: de Vlamingen lieten zich niet afschrikken. Vooral Voorpost zorgde ervoor dat er toch duidelijk gemanifesteerd werd.

Na enkele korte toespraken en het zingen van de Vlaamse leeuw, hield een deel van de stoet een korte betoging door het centrum van Puurs naar het station. Net als vele andere stations in Vlaanderen is dat station geregeld het toneel van incidenten, waarbij groepen allochtonen zich keren tegen Vlaamse scholieren.

De allochtoon die vrijdag de betoging met zijn wagen aanviel werd vandaag vrijgelaten door de onderzoeksrechter, na leugens van zijn Turkse advocaat Ergun Top (CD&V) als zou hij ‘belaagd’ zijn. Betogers vandaag die er vrijdag ook bij waren reageerden boos, maar niet verrast. ‘ We weten intussen hoe het gaat. We moesten springen en duiken voor ons leven, maar dat is van geen tel natuurlijk. Stel u voor dat drie Vlaamsnationalisten met gedoofde lichten honderden meters lang zouden inrijden op een betoging van allochtonen, de beelden fier op Snapchat zouden zetten, en zelfs zouden weigeren voor de politie te stoppen: de verontwaardiging zou weken duren, ze zouden maanden vastzitten wegens poging tot racistische moord. Maar allochtoon? Dan mag en kan alles.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Puurs: opnieuw 350 betogers tegen allochtoon geweld”

 1. Eigenvolkse Mens

  Laat het ons objectief-correct, zonder de allerminste schroom benoemen want het is werkelijk is ; “autochtonofoob racistisch geweld” want DAT is het immers toch !

 2. Hoe machtiger het linkse systeem wordt, des te minder verdraagzaam ze worden voor tegenstanders van dit systeem. Hoe zwakker onze oppositie, des te strenger hun despotisme, dus we moeten blijven protesteren tegen dit onrecht. De vrijlating van de terrorist die inreed op betogers toont aan hoe corrupt ons justitiesysteem is. Wanneer zowel media, onderwijs als justitie de belangen van Vlamingen niet behartigen, dan zijn ze niet legitiem en moeten ze worden ontmanteld en hervormd.
  De Europese rechtbanken zijn geïnfiltreerd door extreem linkse rechters en allochtone advocaten die allesbehalve het belang van het Europese volk behartigen. Turkse advocaat Ergün Top (CD&V) heeft ooit gezegd in een debat: “Laat ons inbeelden dat er oorlog uitbreekt tussen België en Turkije, dan zullen wij Turken, ook België het hoofd bieden.” Zijn loyaliteit ligt duidelijk niet bij het land dat hem alles gegeven heeft.

 3. Was netjes en rustig .
  Ikzelf was er vrijdag en zondag bij .
  Braaf met mijn vlaamse leeuw de groep wat groter maken , nadien de plaatselijke horeca wat steunen en dan mooi naar huis .
  Blijven in beeld komen mensen !
  Hopelijk kunnen we zo beetje bij beetje terugnemen wat we ook beetje bij beetje hebben weggegeven .
  Ben iedere keer wel wat fier als ik ONS zo zie samenstaan :)

 4. Justitie zegt : Beste allochtone crapuul, doe gewoon verder. Wij zorgen ervoor dat jullie niet bestraft worden.
  Politiek zegt : Beste allochtone crapuul, doe gewoon verder. Wij zorgen ervoor dat afkeurende stemmen en openbaar geuit ongenoegen worden onmogelijk gemaakt. Autochtonen moeten zwijgen.
  MSM zegt : Beste allochtoon crapuul, doe gewoon verder. Wij zorgen ervoor dat al jullie acties worden weggemoffeld in de rubrieken “racisme en politiegeweld”. Wij zullen zeker zorg dragen voor jullie anonimiteit.

 5. EigenVolkse Stamboek Europeaan

  Hoe lang gaat het autochtonofoob, allochtonofiel, xenofiel tweezakkerij Systeem nog struisvogepolitiek BLIJVEN plegen tegenover autochtonofoob racistisch geweld door “jongeren” (ge weet wel !) ??????

Trending

%d