Het dagelijkse praatprogramma ‘Mensen met M’ van de KRO-NCRV nodigde op de Eerste Kerstdag Laura H., ex-jihadiste van de Islamitische Staat, uit. Ze kreeg een mooi podium om zielige verhalen op te hangen, daartoe ruim de vloer geboden door presentator Margriet van der Linden. Op de sociale media liep het storm met mensen die zich in negatieve zin verbaasden over de goedkeuring en beleving met iemand die zich heeft ingezet voor een misdadig regime en de veelvuldige onwaarheden van Laura die niet werden tegengesproken.

Laura H. werd in Nederland veroordeeld voor het voorbereiden van terroristische misdaden en kreeg hiervoor een korte gevangenisstraf. Ze werd in het programma keurig aangekondigd als ‘kalifaatmeisje’ om ze veel mogelijk de oorlogsmisdaden in naam van Allah te verzwijgen. De KRO-NCRV reageerde op de storm van inhoudelijk kritiek dat; ‘Er zijn negatieve reacties, maar juist ook heel veel positieve reacties.’

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Publieke Omroep verbaasde met jihadiste op Eerste Kerstdag”

  1. En daar moeten wij belasting voor afdragen meer dan schandalig en respectloos naar de duizenden slachtoffers van deze monsters.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading