Sedert 7 oktober 2023 is een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten uitgebroken. De Palestijnse islamitische terreurgroep Hamas voerde vanuit de Gazastrook een aanval uit op Israël en bracht daarbij meer dan 1000 Joden om, waaronder vele burgers. Sindsdien slaat Israël hard terug tegen Hamas en zou daarbij ook al duizenden Palestijnen gedood hebben, waaronder ook vele burgers.

In de Arabische en islamitische wereld wordt de oorlog aandachtig gevolgd en zijn er grote steunbetogingen, maar voorlopig blijft militaire inmenging grotendeels uit. De wens van Hamas dat andere Arabische landen hen te hulp zouden komen lijkt voorlopig niet in vervulling te gaan.

In West-Europa is de situatie gespannen. De aanwezigheid van enorme aantallen moslims zorgt ervoor dat de oproepen van Hamas tot protest navolging krijgen. Zo werd op 16 oktober 2023 een eerste terreuraanslag in Brussel gepleegd door een islamterrorist uit sympathie met Hamas. Twee onschuldige Zweedse voetbalsupporters werden op straat in Brussel met een aanvalsgeweer geëxecuteerd. Er mag gevreesd worden dat het maar het begin is van alweer een lange periode van moslimterreur, zeker tijdens de periode van de Kerstmarkten die eraan komt.

Patrick Lundstrom en Kent Persson, slachtoffers van moslimterreur in Brussel op 16 oktober 2023, vermoord uit sympathie voor de islamterreur van Hamas.

Islamo-communistisch front

Op straat heeft zich intussen een opmerkelijke monstercoalitie gevormd tussen communisten enerzijds, vooral de PVDA-PTB, en islamisten anderzijds. De twee groepen worden verbonden door hun virulente haat tegen de VS en Israël, en bij uitbreiding tegen het hele ‘Westerse systeem’. De vlag van de stalinistische genocide, de hamer en sikkel, wappert openlijk naast de Palestijnse, en soms ook naast die van Hamas, de Taliban en zelfs Al Qaida.

In de buurlanden kreeg die monsteralliantie grote mensenmassa’s op de been. De voorlopig grootste betoging vond wellicht op 22.10.2023 in Londen plaats met meer dan 100.000 aanwezigen.

In Brussel werd een eerste poging gewaagd. De oproep tot betogen, in Nederlands, Frans en Engels gericht op het ganse land, kreeg de steun van wel 46 linkse verenigingen, waaronder de monopolievakbond ABVV en FGTB, die beweert 1,5 miljoen leden te hebben.

Maar het resultaat was een flop qua opkomst. Op foto’s is te zien dat er maximaal 5000 tot zowat 7500 aanwezigen zijn, waarvan het overgrote deel vreemdelingen.

Het lijkt er dus op dat de blanke achterban van de PVDA, afgezien van de harde kern, helemaal niet meegaat in het blinde pro-Palestinaverhaal. Vlaamse kiezers vallen voor de PVDA door het populisme van de klassenhaat, maar ze volgen niet in de sympathie voor de moslimterreur.

Daarnaast krijgen Hamas en de Palestijnen voorlopig ook geen grote aanhang bij de allochtonen op straat. Zeker in een stad als Brussel met naar schatting minstens 250.000 moslims is dat toch opmerkelijk. Dat zou natuurlijk kunnen veranderen als Israël effectief aan zijn grondoffensief in Gaza begint.

Dat de mislukking pijn doet blijkt uit het feit dat alle PVDA-kanalen nogal lachwekkend volhouden dat er 40.000 mensen aanwezig waren…

PVDA-vrienden van terrorist Oussama Atar op de afspraak

Eén van de organisaties die deze betoging in Brussel organiseerde was de VZW INTAL, een mantelorganisatie van de PVDA, die ook werkt onder de naam ‘Globalize Solidarity’.

Exact 13 jaar geleden, op 9 oktober 2010, organiseerde deze INTAL ook al een betoging in Brussel voor de vrijlating van Oussama Atar, de man die later de gruwelijke terreuraanslagen in Zaventem en Parijs mee organiseerde. De actie van INTAL leidde dus mee tot de latere 164 doden in Brussel en Parijs.

De affiche van de betoging in 2010 waarmee INTAL de vrijlating van terrorist Atar eiste.

De openlijke steun aan massamoordenaar Oussama Atar heeft INTAL duidelijk niet verhinderd verder te werken. Ook dit jaar waren ze weer welkom op het PVDA-partijfeest Manifiësta.

Van de Belgische regering krijgt INTAL dit jaar ook weer 32.000 euro belastinggeld toegestopt voor… ‘ontwikkelingshulp’.

Meer lezen over terrorist Oussama Atar:

https://www.lemonde.fr/international/article/2021/11/18/oussama-atar-le-clandestin-des-attentats-de-paris-et-bruxelles_6102481_3210.html

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Lage opkomst op linkse demo voor Hamas in Brussel”

  1. […] is allicht geen toeval dat datzelfde INTAL in oktober 2023 in Brussel ook de eerste steunbetoging voor Hamas organiseerde na de terreuraanval op Israël van 7 oktober 2023 met meer dan 1400 […]

  2. Kommunisten en terroristen … dat is toch niet gevaarlijk. Geef die maar toelating voor een betoging. Een stelletje VB’rs die braaf langs de kant protesteren moeten brutaal met vuistslagen opgepakt worden want die brengen de veiligheid van de staat in gevaar.

  3. De ene is gene goeie en den andere deugt niet zou ik hier kunnen op antwoorden, maar ik hoop dat dit duidelijker is:
    https://badryouyou.wordpress.com/2012/07/21/rothschild-israel-wahabisme/

Geef een reactie

Trending

%d bloggers liken dit: