Terrorist Oussama Atar in België dankzij Amnesty International, PVDA, PS, Ecolo, CDH en CD&V

14082016sauvonsoussamaaffiche9octobre2010De politie is met man en macht op zoek naar terrorist Oussama Atar.  De man is familie van de twee moslimterroristen die zichzelf opbliezen in Zaventem en Maalbeek.  Mogelijk is hij ook het brein achter de islamitische massamoorden in Parijs.  Hij zat gevangen in Irak in een Amerikaanse gevangenis, maar werd vrijgelaten om naar België te komen onder druk van een steuncampagne die opgezet werd vooral vanuit kringen rond de PVDA/PTB, met als spilfiguur de ex-PVDA’er en extreemlinkse communist Luk Vervaet en de twee PVDA-mantelorganisaties ‘Geneeskunde voor het Volk’ en ‘Intal’.  Amnesty International en andere linkse groepen sprongen graag mee op de kar.  Er was in 2010 zelfs een steunbetoging voor de terrorist, waar hij de steun kreeg van verkozenen van Ecolo, PS, en CdH.  Dat leidde ertoe dat toenmalig minister Steven Vanackere (CD&V) eiste dat de man terug naar België kon komen.

Hier kan u (voorlopig) de video van die steunbetoging bewonderen:


Hier een paar foto’s van de sprekers op de steunbetoging voor de terrorist:

14082016sauvonsoussamarapdemo

14082016sauvonsoussamazuster

14082016sauvonsoussamalukvervaetdemo

14082016sauvonsoussamaamnestyinternational

14082016sauvonsoussamadeputePS

14082016sauvonsoussamadeputecdh

14082016sauvonsoussamadeputeecolo

14082016sauvonsoussamazoegenotecolo

14082016sauvonsoussamayoutube114082016sauvonsoussamaaffiche9octobre201014082016oussamaatarvtm

De twee mantelorganisaties van de PVDA-PTB die achter de steunbetoging zaten krijgen massaal subsidies van diverse regeringen uit belastinggeld.  Daarover meer in de loop van de week.

5 comments

  1. Wat een autodestructieve, masochistische OIKOFOBIE vanwege politiek-correct geobsedeerden, o.a. NGO’s gesponsord met ONS belastingsgeld, weliswaar tegen heug-en-meug en vertegenwoordigers van gauchistische PoCo-partijen, trawanten binnen het Cordon Discriminatoir !

  2. Vanackere nog niet gehoord ? Opnieuw het gestuntel(bewust ?)van de staatsonveiligheid. In die tijd legden ze grote dossiers aan tegen Filip Dewinter, maar vergaten ze dossiers aan te leggen van de linkse moslim aanbidders, zodat ze heden medeaansprakelijk zijn voor de tientallen doden. Wanneer gaan de bewuste politici een mea culpa slaan en moet opnieuw de burger de schadevergoedingen betalen van de klachten die er wellicht zullen komen tegen het mededaderschap van België ?

  3. ” men Oogst wat men gezaaid heeft ” Dank je wel gatlikkers bij uitstek en dank je wel aan allen die stele blind zijn en geloven in een Extreem Linkse oplossing die enkel bodemloze gaten maakt.

  4. HET VOORBEELD hoe de Europese en nationale Roverheden middels belastinggelden de teloorgang van Europa sponseren.

  5. Een schande dat deze partijen ongestraft verder kunnen gaan met ons belastingsgeld !!!CD&V is de meest hypocriete partij ooit !

Comments are closed.