Ondanks mokerslag bij verkiezingen: Regime zet ontboeringsbeleid verder

Met het tellen van de laatste stemmen van de Provinciale Statenverkiezingen werd duidelijk dat de BoerBurgerBeweging (BBB) in alle provincies van Nederland de grootste partij is geworden. Een duidelijk signaal van de burger dat men het stikstofbeleid van het regime niet ziet zitten, waarvan het gevolg is dat veel boeren moeten verdwijnen. De uitslag maakte echter geen enkele indruk op de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Christianne van der Wal-Zeggelink, die voor de draaiende camera’s al heeft laten weten dat er geen keuze is en dat; ‘Op de rem trappen kan gewoon niet’.

Hoewel deze verkiezingen niet gingen over het samenstellen van de Tweede Kamer, en daarmee de regering, wordt het stemmen voor de provincies en daarmee de Eerste Kamer logischerwijs als een belangwekkende raadpleging van de volkswil gezien. De vermeende stikstofcrisis wordt aangegrepen om boeren te onteigenen en daarna huizen te bouwen, iets dat duidelijk door een substantieel deel van de bevolking als niet wenselijk wordt gezien.

Opvallend is evenwel dat minister van der Wal zo snel na de verkiezingsuitslag liet weten dat ondanks de winst voor BBB een groot deel van de stikstofmaatregelen overeind zullen blijven staan. Het lijkt er dan ook op dat de tanende steun voor de vier regeringspartijen geen gevolgen heeft voor het gevoerde beleid.

6 comments

 1. BBB heeft goede hoop, maar eigenlijk misleidt het zichzelf. Nederland bezwijkt steeds meer onder druk van Europese belangen. Daar ligt de regerings blauwdruk hoe ze de toekomst van de boeren en alle burgers binnen Europa bepalen.
  Daar geven ze ons geld uit ! Daar bepalen ze onze identiteit. Daar bepalen ze in totaliteit onze toekomst. Geen prettig vooruitzicht !

 2. Waanzinnige heersers zijn nooit in de geschiedenis door vredelievende onderhandelingen tot inkeer gebracht. Meer kan en mag je daar in het vrije westen niet over zeggen.

 3. Deze regering is door al die domme mensen die op deze partijen hebben gestemd gekozen en het”volk” verdient dus deze klote regering die ons mooie Nederland waar wij zo hard voor gewekt hebben naar de ondergang brengt met vooral hun groen- en migratie beleid waar “wij” niet om gevraagd hebben en dan stem ik steeds op Wilders maar die hebben ze ook nooit een kans gegeven omdat hijhet voor ons ouderen en ons Nederlanders en de boeren steeds heeft opgenomen en nog steeds doet daarom moet de BBB als zij echt voor de Nederlanders zijn met Wilders moeten gaan optrekken en niet met die leugenaars van de VVD EN GROEN LINKS EN PVDA WEG MET DAT ZOOITJE

 4. Onthoud dit: “Als verkiezingen iets zouden veranderen waren ze al lang verboden”.
  Het is nu sinds 2020 toch zeer klaar en duidelijk dat de vazallen (satanisten) regeren over de wereld.
  De stinkend rijke elite en Big Farma.
  Denk ook aan de 6000 verkeerde stemmen in Rotterdam als ik me niet vergis.
  Elektronisch stemmen is bedoeld om ongezien, ongemerkt en ongehinderd te frauderen.
  Ik weet het al sinds het prille begin, als het nu sinds Trump voor de grote massa nog niet duidelijk wordt begrijp ik het echt niet.

 5. Sinds wanneer houden de zelfbenoemde ” democraten ” rekening met een verkiezingsuitslag ? Als ” het volk ” niet slaafs hun waanideeën volgt , is ” het volk ” dom en moet heropgevoed worden . Tot het volk er echt genoeg van krijgt en hen hun verdiende loon geeft . PS : iemand die naar het volk luistert is een ( naar keuze ) neo n ai , fashist , populist … volgens deze gangsters de zelfbenoemde grote democraten ).

Comments are closed.