KUL-academicus viert met PVDA publicatie genocideboek van Karl Marx

Wij houden niet echt de verjaardagen bij van misdadigers, dus we wisten het niet, maar het blijkt 175 jaar geleden te zijn dat komplotdenker Karl Marx het ‘Communistisch Manifest’ publiceerde. In dat boek werd de gekke samenzweringstheorie gelanceerd dat rijke mensen alleen maar rijk worden omdat ze ‘arme mensen uitbuiten’. Als ‘oplossing’ wordt de klassenhaat gepromoot, waarbij armere mensen worden opgezet tegen rijkere mensen. Het doel is de omverwerping van de democratie en de invoering van de ‘dictatuur van het proletariaat’. In praktijk loopt dat altijd uit op roof, onteigening, massamoord en verarming van iedereen.

De geschifte komplottheorie van Marx&Co tegen ‘de rijken’ vormt de basis van de meest moorddadige ideologie aller tijden, het communisme, met minstens 100 miljoen doden van Stalin, Mao en vele anderen. Hieronder bij wijze van voorbeeld de bergen lijken van de Killing Fields in Cambodja, waar communist Pol Pot een miljoen mensen afslachtte.

Viering op KUL

Maar stapels rottende lijken zijn geen reden voor de stalinistische PVDA om geen feestje te bouwen. En dus organiseerde de PVDA-studentenclub COMAC een ‘Karl Marx-school’ in en rond de Leuvense universiteit. De eerste activiteit was de viering van het ontstaan van het rode genocideboek. Het is alsof neonazi’s aan de univ het verschijnen van Adolf Hitlers boek ‘Mein Kampf’ zouden vieren…

PVDA-chef Peter Mertens zakte naar Leuven af, en ook Anton Jäger was van de partij. Dat blijkt volgens de website van de KUL een ‘postdoctoraal onderzoeker’ te zijn van het Hoger Instituut voor wijsbegeerte.

Mogen academici extreemlinks zijn? Wat ons betreft: ja hoor, zolang ze ook extreemrechts mogen zijn (en dat blijkt nét iets gevoeliger te liggen.) Maar het is dan wel straf dat datzelfde COMAC en de PVDA herhaaldelijk geweld gingen organiseren, zelfs in universiteiten, tegen boekvoorstellingen door rechtse mensen, zoals HIER en HIER

pvda petra denier solidarityforall

4 comments

 1. Ik distancieer me van deze ongenuaneerde kenschets van het werk van Karl Marx. Zijn economiche theorie heeft nog veel relevantie voor het begrijpen van de huidige eigendomsconcentratie en bovendien wordt hier niet vermeld dat hij een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de psychologische theorievorming van maatschappelijke vervreemding. Vergelijk daarbij de louter narrative behandeling in De verweesde Samenleving,door Pim Fortuyn. De getallen aan de zogenaamde moorden door Mao Zedong en Pol Pot zijn kritiekloos overgenomen van thalassocratische en navotische agit prop. en doen geen enkel recht aan demografische factoren en de dialectische dynamiek van geopolitieke vectoren. Kort gezegd, dit artikel stelt de lezer niet in staat zich te onttrekken aan de atlantische desinformatie aangaande alternatieven voor de kapitalistische nieuwe wereldorde, die niets anders is dan een thalassocratische rules based order.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  1. Gelooft u zelf uw eigen onzin? De zogenaamde economische theorie van marx is het papier niet waard waaop deze geschreven is…

  2. Ga toch een eind heen met je pseudo-intellectuele woordenbrij. Je hebt je hoofd zo ver in je achterwerk dat het naar rozen ruikt. Het komt zoals altijd weer allemaal neer op “echt communisme is nooit geprobeerd!” of “communisme zal pas echt slagen als we iedereen in cultuurloze orcs hebben veranderd want machtstructuren houden het tegen!”.

   Het hedendaagse westen is al de communistische utopie, de platte, horizontale zee van massamensen zonder nobel, aristocratisch idee of groter ideaal dan geld. Marx was een fan van de internationale handel omdat het detrimentaal was voor locale cultuur en organische vorming van hierarchie. Alles wat natuurlijk is gevormd is al kapot, maar de ideologie vereist nu eenmaal dat we door moeten blijven nivelleren todat iedereen in een rieten hut woont en niet weet of hij zwart of wit is. Stalin/Ilya Ivanov wilde niet voor niks een mens kruisen met aap om zo de beste unit voor productie te vormen. Te dom om voor zichzelf te denken, handig genoeg om waarde voor zijn baas te creeëren. Totale spirituele verlatenheid.

  3. Zo kan je ook uit het socialistisch hitler-regime een aantal goede elementen halen. En die waren er zeker, maar deze zijn nog altijd geen argument om het moorddadig resultaat te vergoelijken. Zélfs niet met moeilijke zinsconstructies en stadhuiswoorden.

Comments are closed.