Op 17 en 18 september vindt in Oostende het jaarlijkse partijfeest plaats van de communistische PVDA. Opmerkelijk is dat de partij, die probeert zich gematigd voor te doen, op dat festival geen enkele poging doet om haar stalinisme te verbergen. Het is een werkelijk ‘festival van de haat’ waar elke misdaad van het communisme verheerlijkt wordt.

Op de openingspagina van Manifiësta wordt meteen uitgepakt met de beeltenis van Che Guevara. Dat gaat gepaard met de kreet ‘Che presente’ – of: Che is hier aanwezig. Gezellig, als je weet dat Che Guevara een berucht oorlogsmisdadiger is. Eén van zijn citaten luidt: ‘ Een (communistische) revolutionair moet een koele moordmachine zijn, gedreven door pure haat. We moeten de pedagogie creëren van de executiemuur.’

Tijdens de communistische revolutie in Cuba bracht Che Guevara die haat ook in de praktijk. Hij was gedurende 5 maanden de chef van de beruchte gevangenis Santa Clara, van January to Juni 1959. Hij leidde met zichtbaar plezier de talloze executies. Een eerlijk proces, zo verklaarde hij, was nergens voor nodig. Als een man na het salvo van het vuurpeloton nog leefde, had Guevara er plezier in hem persoonlijk met zijn revolver door het hoofd te schieten. Daarover legde hij later de verklaring af dat hij ‘ontdekte dat hij moorden leuk vond.’

Che hield dus van moorden; het aantal moorden dat hij eigenhandig uitvoerde wordt geschat op minstens 200. Het aantal moorden door zijn regime bedraagt 17000.

Nu het PVDA-haatfestival Manifiësta zich presenteert als hét feest van de linkse mens, is het toch ook zinvol enkele andere citaten van Che onder de aandacht te brengen. Wat dacht Che bijvoorbeeld van zwarten?

Nog steviger ging hij tekeer tegen homoseksuelen. Che Guevara werkte mee aan het opzetten van concentratiekampen voor al wie ‘decadente kapitalistische praktijken’ toepaste, en daaronder viel ook homoseksualiteit. Homo’s werden opgesloten, moesten 60 uur per week werken zonder verloning en werden bewaakt door gewapende wachters. Het Cubaanse communistische regime werd zo het enige regime op het westelijke halfrond dat ooit homo’s opsloot in strafkampen.

Lees meer over de tweedaagse haatparade op Manifiësta in deze artikels. DEEL ze ook, want de leugenpers probeert de inhoud van dit linkse haatfestival volledig stil te houden.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Haatfestival ‘Manifiësta’ eert oorlogsmisdadiger Che Guevara”

  1. Als ik het zo lees staat Che Guevara eerder aan onze kant dan die van de PvdA haha! Of worden we nu als nationalisten ineens geacht om ook “politiek correct” te zijn en voor neger- en homorechten in het geweer te komen?

  2. Alle volkeren en alle genders ter wereld, zonder onderscheid, worden uitgenodigd voor de gezamenlijke ultieme moordpartij van ‘la grande lutte finale’. Zie ze glunderen van geluk. Wie kan daar nu tegen zijn?

  3. Lafheid in deze communistische personen, krapuul hoort niet thuis in Oostende

Trending

%d bloggers liken dit: