De digitale dictatuur van het WEF en de EU

Binnenkort wil de Europese Commissie een voorstel indienen bij het Europees Parlement om tegen eind het einde van het jaar iedere EU-burger te voorzien van een vaccinatiepaspoort, het Europees digitaal coronacertificaat. Onder meer de Nederlandse minister van Volksgezondheid, Ernst Kuipers, zal daarvoor in mei twee contracten ondertekenen: een met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), en een met de Europese Commissie. Kuipers zal dit doen in naam van het Nederlandse volk, dat nochtans geen enkele inspraak heeft gehad in deze kwestie.

In Duitsland verwierp een meerderheid in de Bondsdag begin deze maand de vaccinatieplicht, maar aan de horizon doemt alweer een ander spookbeeld op.

Merk op dat de contracten zullen ondertekend worden in Davos, en niet in Brussel of in Straatsburg. Davos is het mondaine Zwitserse skioord waar de hoofdzetel van het Wereld Economisch Forum (WEF) is gevestigd, de eliteclub van wereldleiders, captains of industry en bankiers onder leiding van oppergriezel Klaus Schwab. Dat de contracten in Davos worden ondertekend is misschien niet zo verwonderlijk als je weet dat de roadmap Vaccination European Commission 2018-2022 van de Europese Commissie is opgesteld in samenwerking met het WEF. Wel verwonderlijk is het feit dat dit gebeurde in 2017, twee jaar voor de coronapandemie uitbrak in het Chinese Wuhan. Dat wijst erop dat de zogenaamde complotdenkers gelijk hebben, en dat we eerder kunnen spreken van een ‘plandemie’ dan van een ‘pandemie’.

Het gevolg van het ondertekenen van die twee contracten zal zijn dat de lokale overheden weer een deel van hun soevereiniteit verliezen. Bij een volgende ‘pandemie’ zal het de WHO zijn die internationaal beslist over de te treffen maatregelen. Het Europees digitaal coronacertificaat zal niet rechtstreeks leiden tot verplichte vaccinatie, maar indirect wel de druk verhogen om zich te laten prikken om niet beperkt te worden in zijn of haar bewegingsvrijheid.

In juli zou de EU met het Europees digitaal coronacertificaat van wal willen steken. Voorlopig hebben we geen nieuws over de Belgische minister van Volksgezondheid, Frank Vanden Broucke, maar we nemen aan dat ook hij naar Davos zal trekken om die twee contracten te ondertekenen.

Het verband tussen vaccinatie en 5G

De ‘roadmap Vaccination European Commission’ is niet de enige roadmap die lopende is. Er bestaat ook nog een ‘roadmap 5G’, of de roadmap voor 5G infrastructure Public Private Partnership (5GPPP).

Sinds 2018 worden overal 5G-masten geplaatst en er is al sprake van 6G. Maar wat heeft 5G met vaccinatie te maken? Volgens de Nederlandse advocaat Arno Van Kessel (te zien in onderstaande video van De Vrije Omroep) is het bewezen dat de vaccins tegen Covid-19 grafeenoxide bevatten. Grafeenoxide is een supergeleider, die het lichaam kan doen communiceren met de smartphone en het 5G-netwerk.

Om het verband tussen de roadmap voor het Europees digitaal vaccinatiecertificaat en de roadmap 5G aan te tonen, verwijst Van Kessel naar een patent dat dateert uit 2017, maar dat pas op 18 maart 2021 gepubliceerd werd. Dit patent draagt het nummer US 2021/0082583A1 en beschrijft de transformatie van vrije mensen tot transhumane wezens, dit wil zeggen dat we met zijn allen ‘ge-updated’ moeten worden door ons te koppelen aan het wereldwijde digitale netwerk. Het is de natte droom van Klaus Schwab van het WEF.

Om deze transformatie te bewerkstelligen moeten we allemaal aan de spuit. In het patent worden expliciet leden van de politie, de brandweer en de zorg genoemd, alsmede bepaalde ambtenaren, die met voorrang moeten worden ingeënt.

Op bladzijde 28 van het patent, onder paragraaf 0380, staat gespecificeerd dat, indien het  tijd is voor een nieuwe vaccinatie, het lichaam een signaal afgeeft naar de smartphone en zo verder naar het 5G-netwerk, waarna er direct een afspraak voor de volgende spuit volgt. Het patent beschrijft ook software om de communicatie tussen lichaam en smartphone te verzorgen.

Digitale dictatuur

Het wordt steeds meer duidelijk hoe de elite het volk in de val lokt. Eerst maken ze het volk bang (denk aan de voordracht van Marc Van Ranst in het Chatham House), dan laten ze ogenschijnlijk los van elkaar staande proefballonnetjes op om te testen hoe ver ze kunnen gaan (zie : Het sociaal kredietsysteem in Bologna en Beieren), en daarna komt de ‘reddende engel’ in de gedaante van de Europese Commissie met een overkoepelende ‘oplossing’ tevoorschijn, waarbij de deelstaten van de EU nog meer soevereiniteit uit handen geven. Zoals we hierboven zagen, is die ‘oplossing’ reeds gepland in 2017 (!).

En zo geraken wij allen beetje bij beetje ongemerkt verstrikt in de fuik van de digitale dictatuur van het WEF en de EU. Waar blijft het verzet?

9 comments

 1. “Op bladzijde 28 van het patent, onder paragraaf 0380, staat gespecificeerd dat, indien het tijd is voor een nieuwe vaccinatie, het lichaam een signaal afgeeft naar de smartphone en zo verder naar het 5G-netwerk, waarna er direct een afspraak voor de volgende spuit volgt. Het patent beschrijft ook software om de communicatie tussen lichaam en smartphone te verzorgen.” Wow, ik heb nog nooit zo’n grote nonsens gezien! mijn felicitaties!

  1. Paragraaf 0380:
   ‘In some embodiments, the app will be also used to send personalized communication to the users, for example, to come and be vaccinated. In some embodiments, in view of the information received from the app, specific actions are taken, for example, send a communication to the user to enhance his awareness to behavioral rules during pandemic, to come and be vaccinated, to avoid certain locations, which are at high risk of contagion.’

 2. met deze regime wat op ons afkomt is de totale vrijheid verdwenen en zijn wij slaafjes van dat regime onder leiding van Klaus Schwab van het WEF trap er niet in mensen je bent echt alles kwijt

 3. Ik denk dat ze ons zonder dralen willen inenten en zo een chip in ons kont steken om zoals de honden te chippen zo weten ze zelfs wanneer we gaan schijten of een scheet laten. Dat is de voorziene dictatuur die op ons afkomt. Ja, waar is het verzet tegen deze dictatuur.

  1. persoonlijk denk ik niet dat het hier om een dictatuur gaat, de definitie van een dictatuur is dat alle macht in de handen is van één persoon of een onverkozen groep mensen. dat is niet het geval in België en Europa.Wij verkiezen onze eigen regering. het is ook bewezen dat het onmogelijk is om microchips via een vaccin in het menselijk lichaam te brengen. hier zie je de uitleg: https://www.youtube.com/watch?v=2S2v45_NSYs .

   1. Met de experimentele injecties worden voorbereidingen getroffen. Grafeenoxide, dna prut etc. De chip volgt gewillig als mensen niet steeds hun spyfoon opgeladen bij zich willen hebben. Dan staan ze in de rij voor een chip.

 4. Eindelijk een open en duidelijke samenvatting van wat al jaren op papier staat maar steeds weggelachen wordt. Waar zijn onze moedige politici, van vooral de oppositie? Denken ze echt dat ze deel zullen blijven uitmaken van de groep bevoorrechten? Dan zijn ze even naïef als de goedgelovige “gespoten” (neen geen vaccin) medemensen die zich hebben laten misleiden door ‘de vrijheid die zal terugkomen’.

Comments are closed.