Commissie volksgezondheid keurt wetsontwerp verplichte vaccinatie goed

Zoals bekend werd dinsdag in de commissie Volksgezondheid van het federaal parlement het wetsontwerp voor verplichte vaccinatie in de zorgsector gestemd. De meerderheid stemde voor, de oppositie (Vlaams Belang, PVDA en N-VA) tegen. Dit ondanks het advies van de Taskforce Vaccinatie, dat geen reden ziet om de prikplicht in te voeren. De wet moet nu nog naar de plenaire zitting van de Kamer van Volksvertegenwoordigers om gestemd te worden.

Op het nieuwsmedium Doorbraak vertelt commissielid Kathleen Depoorter (N-VA) hoe verschillende leden van meerderheidspartijen in de wandelgangen van het parlement hun afkeer uitten voor het wetsontwerp. Toch stemden zij uiteindelijk voor, wat Depoorter doet vermoeden dat ‘… er akkoorden zijn die niet bekend gemaakt worden.’ Zelfs in de debatten die aan het wetsontwerp voorafgingen kwam heel wat tegenzin vanwege de Vivaldi-partijen naar buiten. Toch stemde elk afzonderlijk lid van de meerderheidspartijen voor het wetsontwerp.

Zowel N-VA als Vlaams Belang zijn van plan om amendementen in te dienen in de plenaire vergadering, met als doel het wetsontwerp terug naar de Raad van State te sturen. Volgens Barbara Pas (Vlaams Belang) zijn daarvoor 50 parlementsleden nodig. Op Doorbraak zegt ze: ‘Met de hulp van N-VA en PVDA kan dit lukken. Al is die steun verre van zeker.’ Indien dat niet lukt, wil het Vlaams Belang een belangenconflict inroepen in het Vlaams Parlement. Volgens Pas zou de prikplicht de Vlaamse Zorg ‘disproportioneel hard’ treffen. Ook dan is het niet zeker dat het Vlaams Belang steun krijgt van de andere oppositiepartijen. Nog volgens Pas is de N-VA op Vlaams niveau, waar ze mee in de regering zit, steeds meegegaan in het federale verhaal van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke.

Hiermee is dus bewezen wat we al lang wisten: parlementsleden zijn niet meer dan stemmachines, die tegen hun eigen mening in op het groene of rode knopje duwen; platbroeken zonder eergevoel. Het zou hen maar eens moeten overkomen dat de partij geen plaatsje op de lijst meer heeft voor de volgende verkiezingen en ze hun vet betaalde mandaat mogen vergeten. Dit is geen democratie; dit is een partijdictatuur.

De Vivaldi-partijen volgen blindelings de uitgestippelde koers van de ongekozen trotskistische minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke, die door rood konijn Conner Rousseau uit zijn hoge hoed is getoverd. Uiteindelijk voert VDB de agenda uit van de roadmap Vaccination European Commission 2018-2022, die de Europese Commissie opstelde in samenwerking met het WEF. De Schwab-Staffel kan op beide oren slapen: het land van haar pupil Alexander De Croo is hiermee een van de braafste jongetjes van de klas.

6 comments

 1. Weet iemand hoe de Vlaamse partijen in het EP hebben gestemd bij de verlenging van de EU coronapas?

 2. Verplichte vaccinatie v h zorgpersoneel in ziekenhuizen en zorginstellingen vind ik wel een goede zaak.

 3. Vaccinatieplicht = MASSAMOORD en dat verdient de (KNIP)STRAF!!!!

 4. Misschien kan die held op de foto mij persoonlijk komen inspuiten, liefst alleen, man tegen man. Toon je moed, Belgisch frankske

 5. Hiermede moeten we een dringende oproep doen aan de vrijheidslievende volksvertegenwoordigers. Voor de zomer wil de World Health Organisation dat in alle parlementen gestemd wordt voor hun alomvattende gezondheids-dictatuur. Door hun voorrang te geven voor het pandemie en vaccinbeleid, over de nationale wetgever, dreigt de ergste dictatuur te ontstaan.

  Dan zal de organisatie, gepatroneerd door de sinistere Bill Gates, grote lock-downs, digitale gezondheidspassen en eindeloze muilkorf-regels in aparte staten kunnen invoeren.

  De WEF is geen onafhankelijk gezondheids-orgaan, maar voert de agenda van “big pharma”, tot totale digitale controle en bevolkings-reductie uit;

  Het tegenhouden van dit totalitarisme is een kwestie van leven en dood voor de vrije zelfbeschikking van de Vlaming/Nederlander.

  Dus geen partijgebonden kadaver-discipline aub. Word wakker voor de “cabal” van de Rockefellers en Soros een onomkeerbare macht over u bezitten!

 6. slavendom was al duidelijk voor de wakkeren, integriteit geschonden omwille van werk(hopelijk zal de zorg helemaal vastl lopen als mrna gentherapie zijn slachtoffers blijft vergroten en souvereine zelfdenkende zorgenden de tyrannie van werkgever en dictator VDB de rug toekeren

Comments are closed.