Schrijver van ReactNieuws Wim de Winter is bij ReactGesprek aangeschoven om de coronamaatregelen in België toe te lichten. Hij schreef een aantal malen over het onderwerp, waaronder over de censuur waarmee critici van de maatregelen mee te maken krijgen. We bespraken de maatregelen die de Belgische regering heeft opgelegd als gevolg van de coronapandemie, hoe men deze denkt te bestrijden en welke vrijheidsbeperkingen er zijn. Daarnaast keken we naar de voornaamste verzetshaarden tegen de draconische inperkingen en blikken we over de grens naar welke maatregelen de buurlanden opleggen en wat de gevolgen hiervan zijn. Het gesprek duurt ruim een half uur.

Coronamaatregelen en het verzet in België m/ Wim De Winter ReactGesprek

Gast:
Wim De Winter
Zijn artikels op ReactNieuws

Bronnen:
FACEBOOKCENSUUR: CORONA-KRITISCHE ADVOCATE GEBLOKKEERD

EEN DOLGEDRAAIDE MILITAIR EN CORONA-GESJOEMEL: HET ENE NIEUWS IS HET ANDERE NIET

Pass sanitaire : un combat fait pour durer – JT du jeudi 22 juillet 2021

Op naar Antwerpen!

Wat zijn de huidige maatregelen?


DE PANDEMIEWET

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “(ReactGesprek) Coronamaatregelen en het verzet in België m/ Wim De Winter”

  1. Als ik het me goed herinner was het de Liga van de mensenrechten die een uitspraak van de rechtbank bekwam waarin de maatregelen illegaal werden verklaard. De Liga heeft de uitspraak echter weinig bekend gemaakt omdat ze niet wilde dat iedereen de maatregelen niet volgde. Organisaties als viruswaanzin en Artsen voor vrijheid hebben dit wel bekend gemaakt.

  2. “We bespraken de maatregelen die de Belgische regering heeft opgelegd als gevolg van de coronapandemie…”
    “als gevolg van de coronapandemie…”
    Krijgen jullie geld van de overheid of zo?

Trending

%d bloggers liken dit: