Carine Knapen

Facebook slaat weer toe: de internetgigant blokkeerde voor de tweede maal op rij de FB-pagina van de corona-kritische advocate Carine Knapen. De eerste maal was naar aanleiding van een bericht waarin zij commentaar geeft op een artikel over infectioloog Pierre Van Damme in Het Nieuwsblad. De tweede schorsing kreeg ze omwille van een oudere post waarin een vriend en collega van Jürgen Conings zijn genuanceerde mening gaf. Gevolg: dertig dagen verbannen van Facebook.

Carine Knapen is sinds geruime tijd de drijvende kracht achter manifestaties tegen het corona-beleid van de Vivaldi-regering. Twee weken geleden organiseerde ze een ‘Vrijheidsmars’ tegen de ondemocratische corona-maatregelen die vertrok in het intussen welbekende Ter Kamerenbos. Volgens de leugenmedia namen daar tussen de 500 à 4000 manifestanten aan deel, maar naar eigen zeggen waren er niet minder dan 16.000 aanwezigen.

Op haar blog en op Facebook plaatst ze geregeld berichten over corona en daaraan verwante onderwerpen. Zo stelt ze van in het begin het gesjoemel met cijfers (om de ‘pandemie’ erger te doen lijken dan het is) aan de kaak. Ook is ze erg kritisch over het nut van lockdowns en over de vaccins, die nog geen definitieve goedkeuring hebben gekregen van het Europees Geneesmiddelen Agentschap (wij zijn dus allen proefkonijnen). De overheid krijgt er geregeld van langs en uiteraard worden ook de virologen – Marc Van Ranst op kop – niet gespaard.

Great Reset

Maar Carine Knapen weet de gebeurtenissen van het laatste jaar in een breder perspectief te plaatsen: haar aandacht gaat ook uit naar de drijverijen van het World Economic Forum en haar oprichter Klaus Schwab met zijn ‘Great Reset’. Geregeld waarschuwt zij voor het totalitaire stelsel dat zich aan het nestelen is over de hele wereld; een totalitair stelsel dat de volledige controle over de mensheid wil verwerven onder het voorwendsel dat dit beter is voor ons. Zo laat Knapen ons kennis maken met de nieuwste technologische snufjes om ieders ‘veiligheid’ (maar vooral die van de wereldwijde elite) en comfort te garanderen, zoals inplantbare microchips.

Haatspraak

Ook nam ze stelling in het debat over ‘haatspraak’ en de veroordeling van de vier Voorposters (zonder Voorpost expliciet bij naam te noemen). ‘Nieuw in het hele debacle is dat tegenwoordig stempels gedrukt worden op personen die bewust naar de slachtbank afgevoerd worden. Het in diskrediet brengen van andersluidende stemmen is een sport geworden. De framing en de karaktermoorden volgen elkaar in hoog tempo op’, zo klinkt het. Iets verder luidt het: ‘Nu gaan ze (de overheid, nvdr) nog een stap verder en is alles en iedereen die ingaat tegen de lijn van de overheid en een kritische opmerking durft te maken extreem-rechts en haatdragend’. Knapen is duidelijk geen fan van de Vivaldi-regering: ‘De Vivaldi minderheidsregering pleegt onder valse voorwendsels een machtsgreep op de oppositiepartijen die de meerderheid van de bevolking vertegenwoordigen (dat schijnen ze nogal eens te vergeten) met de uitsluitende bedoeling om ze de mond te snoeren, figuurlijk uit de weg te ruimen.’

Jammer genoeg heeft zij een ander beeld van de islam dan de meeste lezers van React, maar laat dat niemand tegenhouden om met een open geest een kijkje te nemen op haar blog en FB-pagina. We mogen blij zijn dat er spontaan moedige mensen opstaan om op te komen voor onze rechten, tegen de almacht van een verdrukkende overheid in.

Voor de volledigheid: om de censuur van Facebook te omzeilen heeft Carine Knapen ook een account geopend op het sociale netwerk Mewe. Volgen maar!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Facebookcensuur: Corona-kritische advocate geblokkeerd”

  1. […] CORONA-KRITISCHE ADVOCATE GEBLOKKEERDEEN DOLGEDRAAIDE MILITAIR EN CORONA-GESJOEMEL: HET ENE NIEUWS IS HET ANDERE […]

  2. Wat bedoelt de auteur hier met “Jammer genoeg heeft zij een ander beeld van de islam dan de meeste lezers van React”?

  3. Het valt op hoe vijandig het regime is tegenover iedereen die zich kritisch uitspreekt tegen deze (gif)spuiten. Tegelijkertijd wordt er in de media zeer gelaten gereageerd op de vele bijwerkingen en de doden die deze experimentele vaccinaties veroorzaken. Toch opvallend dat alle critici met ‘complottheorieën’ weer gelijk hadden. De enige winnaars zijn de zwendelaars in de farmaceutische industrie. En wees maar zeker dat alle politici, journalisten en virologen die deze vaccinaties promoten hun percentje zullen opstrijken.

  4. Carine Knapen doet moedig werk.

  5. Carine heeft ook een mooie eigen plek, https://www.carineknapen.info/ waar haar schrijfsels zijn te raadplegen.

Trending

%d