Er dreunen weer laarzen door de straten!

De regimemedia kreeg kregen weer een vette kluif toegeworpen. Ene Jurgen C., beroepsmilitair uit Limburg, heeft Opper-viroloog Marc Van Ranst bedreigd en houdt zich nu verborgen in de Limburgse bossen. Volgens de media nam hij enkele wapens, waaronder vier antitank-raketwerpers en een kogelwerende vest, mee uit een legerkazerne. De meeste van die wapens zouden zijn achtergebleven in zijn wagen, die gevonden werd aan de rand van een bos in Dilsen-Stokkem. Met man en macht wordt er op het ogenblik van dit schrijven naar hem gezocht.

Het valt vooral op hoe gretig de mainstreammedia weten te melden dat de man sympathie heeft voor ‘extreemrechts’. Zowel OCAD, een overheidsorgaan dat terroristische en extremistische dreigingen moet detecteren, en de militaire inlichtingendienst ADIV hadden al langer weet van zijn extreemrechtse achtergrond. Dus moet dit feit keer op keer worden herhaald, de godganse dag, in elk nieuwsbericht op radio en televisie en in alle artikelen in de krant en op het internet, om toch maar aan te kunnen tonen hoe reëel het gevaar uit extreemrechtse hoek is. Er dreunen weer laarzen door de straten! No passaran!

Knullige ‘aanslag’

Laten we wel wezen: het is goed mogelijk dat Jurgen C. gevaarlijk is, maar heeft het feit dat hij dolgedraaid is te maken met zijn extreemrechtse achtergrond, of eerder met feiten in de persoonlijke sfeer? Jurgen C. heeft Marc Van Ranst weliswaar bedreigd en net voor zijn verdwijnen liet hij twee afscheidsbrieven achter met de boodschap dat hij ‘in het verzet’ gaat en dat hij zich niet levend gaat laten pakken. Verder dreigde hij met aanslagen tegen het ‘regime’ en tegen bepaalde militairen, zo vernemen we althans in de media.

Uiteraard stelt geen enkele beroepsjournalist zich daar vragen bij. Kondigden de moordenaars van Pim Fortuyn en Theo van Gogh op voorhand hun moorddadige plan aan? Neen, toch? Er bestaat geen enkele serieuze terrorist of sluipmoordenaar die zijn daden op voorhand bekend maakt. Geen enkele! Als Jurgen C. werkelijk van plan was om een moordaanslag te plegen, getuigt zijn handelen van een knullige aanpak. Enkel de ‘aanslag’ van Pieter Vanderwee, die vorig jaar een molotovcocktail tegen de buitenmuur van het federaal parlement smeet, was nog knulliger. De kans is dus groot dat Jurgen C. eerder kampt met persoonlijke problemen dan dat hij handelt uit extreemrechtse motieven. Een wanhoopsdaad dus.

Corona-gesjoemel in de ziekenhuizen: VRT en VTM oorverdovend stil

In schril contrast met de overvloedige berichtgeving in de mainstreammedia over Jurgen C. staat de karige nieuwsstroom van vorige week zaterdag over ziekenhuizen die sjoemelen met coronacijfers. Het was ‘Het Laatste Nieuws’ dat de kat de bel aanbond.

Na lang aandringen bij de betrokken diensten (dat alleen al!) kwam ‘Het Laatste Nieuws’ te weten dat ziekenhuizen het aantal bezette bedden in de covid-afdeling kunstmatig hoog houden. Dat levert namelijk per bed € 234 extra per dag op. ‘Financiële optimalisatie’ heet dat dan eufemistisch.

Dat is toch wel relevant nieuws, zou je denken? Niet voor de nieuwsredacties van VRT en VTM. Die repten met geen woord over het corona-gesjoemel in de ziekenhuizen. De oorlog tussen Israël en Palestina kreeg wel de nodige aandacht. Het tranendal in het Midden-Oosten vinden ze immers veel interessanter. En ‘extreemrechts’ natuurlijk.

Beleid op basis van gemanipuleerde cijfers

Maar ook in de rest van de regimemedia bleef het oorverdovend stil. Niet verwonderlijk: wat blijft er nog over van de regering als blijkt dat ze met hun beleid van lockdowns de mensen in de horeca, de evenementensector, de contactberoepen enz. tot wanhoop brengen op basis van gemanipuleerde cijfers? En het weze nog maar eens herhaald: de huidige lockdown is op 31 maart 2021 door de voorzitter van de Brusselse rechtbank volledig buiten toepassing verklaard. De regering handelt vandaag in de volledige illegaliteit.

Maar geen haan in de media die daar naar kraait. Waar blijven nu al die zelfverklaarde onderzoeksjournalisten? Neen, liever verkondigen zij de blijde boodschap dat er flink vaart wordt gezet achter de vaccinaties en dat we weldra het ‘Rijk der Vrijheid’ zullen betreden. Er mankeert zowaar nog een engelenschaar met harpmuziek en klaroengeschal en de zon die door het dreigende wolkendek breekt.

Al goed dus voor de regering en haar slippendragers van de pers dat Jurgen C. voor de nodige afleiding zorgt. Anders zou de goegemeente zich wel eens vragen kunnen stellen over zaken die werkelijk van belang zijn.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

11 reacties op “Een dolgedraaide militair en corona-gesjoemel: Het ene nieuws is het andere niet”

 1. […] CORONA-KRITISCHE ADVOCATE GEBLOKKEERDEEN DOLGEDRAAIDE MILITAIR EN CORONA-GESJOEMEL: HET ENE NIEUWS IS HET ANDERE […]

 2. Door Linksologen mismeesterde Linkse PoCo-gazettepraat schrijvelaar

  We zullen dat wel ter PoCo-propaganda verdraaien zoals gebruikelijk en de sossenrode propagandatoeter S.R.T. zal ons hierbij wel steunen.

 3. Never waste a good crisis… om rechts te bashen.

 4. briers ghislain

  En ondertussen in alle stilte de pandemiediktatuurwet door het parlement jagen , en de sjoemelpoedel tijd geven om alles in veiligheid te brengen . Of zijn ze echt aan het uittesten hoe je een staatsgreep kan uitlokken ( truukje van Erdogan afgekeken )

 5. Het corona gesjoemel van de ziekenhuizen uitpluizen is een opdracht voor VB.

 6. Vreemd verhaal. Het feit dat de overheid aanstuurt om de verdachte uit te schakelen ipv te arresteren, is meer dan verdacht. Ik vertrouw de liberalen en onze Belgische Volkscommissaris-viroloog niet. De minister van Justitie schuwt blijkbaar maffia methodes niet.

 7. Jurgen C. is blijkbaar toch een bekwaam militair. Hij slaagt erin honderden politiemensen en soldaten al dagen te misleiden en onzichtbaar te blijven. Spijtig dat zo iemand met problemen kampt. Problemen die waarschijnlijk ook te maken hebben met zijn straf en overplaatsing omdat hij rechtse ideeën had. Blijkbaar is dat een misdaad.

 8. 4-oloog , Linksoloog met een hangar vol pull-overs

  “Niks doen wat plezant is en moeilijk maken als het gemakkelijk ook kan”

 9. Kaki Gamellenboeffer

  Wij doen dat maar om te lachen, zo van die “manoeuvres” aan den tooG van de kazerne kantine….

 10. Volledig gelijk. Er resten nog alleen veel vragen over het Vlaamse volk(??????), dat zich klakkeloos laat inpakken door rattenvangers in overheidsdienst. Arm Vlaanderen is meer dan ooit waar.

  1. Opvallend ook, nu kan de hele fedpol en het fedleger wel uitrukken voor 1 man. Maar voor duizenden Allah Snackbar-roeperts in Gent, Antwerpen en Brussel dan weer niet.
   Vergeten we ook niet de straffeloosheid waarmee Turken een moordaanslag in Puurs op Blanken pleegden, en hoe Blanke mensen in Kortrijk, Mechelen, Brussel al aan het station massaal werden opgepakt.
   De echte Rambo was trouwens ook geen gevaar voor het publiek, zijn woede keerde zich tegen de staat, wegens de leugens.

Trending

%d