1,2 miljoen bezoekers voor REACT in 2020, ondanks censuur

Dank u, beste lezer! Want dankzij u is uw ReactNieuws ook in 2020 blijven groeien. Met 1,2 miljoen bezoekers, die samen 1,8 miljoen artikels lazen, bouwden we voort aan een nieuwskanaal waar het fakenews van de linkse leugenpers keihard weerlegd wordt. Uw 15 redacteurs publiceerden samen bijna 500 artikels, en die werden dus gelezen!

Een element van ons succes zijn zeker de lezers die reacties plaatsen. Bij de leugenpers wordt die reactiefunctie bij gevoelige onderwerpen uitgeschakeld; bij ons niet. Er zijn intussen meer dan 16.000 reacties geplaatst. Dank voor jullie interesse!

Waar de rechtse mening vrij geuit wordt, daar probeert links censuur uit te rollen. Ook wij ontsnappen er niet aan. Linkse huilebalkjes van de PVDA trokken naar de Raad voor Journalistiek, maar ze vingen bot. Erger is dat Facebook ons nu al lange tijd een ‘shadowban’ oplegt. Dat wil zeggen dat onze pagina niet verwijderd wordt, maar dat ons bereik sterk beperkt wordt. We hebben daar 12.000 volgers, maar onze berichten worden hoegenaamd niet door alle 12.000 gezien… Je kan die censuur mee bestrijden door onze berichten te liken en te delen. Veel dank!

De censuur van het linksliberale belgische regime zal in 2021 nog erger worden. Als de linksliberale nepminister Van Quickenborne aankondigt dat hij ‘aanzetten tot haat’ makkelijker wil laten vervolgen, omdat ‘sommige publicaties op internet nu ontsnappen’, dan bedoelt de belgische dictatuur gewoon ‘rechtse Vlaamse meningen’. En heeft men ook deze webstek in het vizier. Een schande, maar we zullen ons verzetten. U kan helpen door onze ‘juridische oorlogskas’ te spijzen: u doet dat via de betaalknop op deze website.

Tenslotte gaan we in 2021 onze alternatieve communicatiekanalen actief uitbouwen. Een eerste is Telegram: daar hebben we een ‘kanaal’ geopend. Je kan er helaas niet reageren, maar wel onze artikels zien.

In een volgende fase zullen we actief worden op Parler en Gab, de alternatieven voor Facebook en Twitter waar vrije meningsuiting wel nog gegarandeerd is. Momenteel worden die systemen door Big Tech en links platgelegd en gehinderd, maar we hopen dat ze snel weer online zijn.

Een prima manier om op de hoogte te blijven blijft intussen het inschrijven van je emailadres op onze website.

Tenslotte een hartelijk woord van dank aan onze adverteerders: Voorpost, Europees parlementslid Filip De Man, en ‘t Pallieterke. Zij zorgen ervoor dat we de bescheiden kosten van deze webstek kunnen dekken zonder ook maar één euro belastinggeld, in tegenstelling tot de linkse subsidieslurpers van pakweg de leugensite Apache.

5 comments

  1. Free Speech is niet evident, die dient veroverd te worden op liberale PoCo-Loge-Censuur Freaks

Comments are closed.