Geel: Allochtonen dwingen Vlaams meisje te knielen, geslagen, beroofd, bedreigd

Twee weken na de racistische vernedering van de 16-jarige tiener Beau in Puurs, en een week nadat een Vlaamse tiener door een Marokkaan van de trap werd gegooid in het station van Kortrijk, werd gisteren in Geel een Vlaams meisje door een bende allochtonen vernederd, gedwongen te knielen, en beroofd. Ze moet het hoesje van haar GSM die in haar achterzak steekt afgeven, om te laten zien of er geen geld inzit. De schokkende beelden werden door haar moeder op Facebook gezet.

De moeder geeft volgende nog brave boodschap mee:

‘Er kunnen problemen tussen jongeren zijn en mijn dochter is niet heilig , dat is niemand . Maar heeft wel nog respect voor anderen . Dit is er gebeurd met mijn dochter gisteren in geel aan het station . De camerabeelden worden opgezocht . !!! STOP ER MEE !!! 😡 . Niet stoer doen voor anderen of je laten op jutten . Je kwetst het zelfbeeld van je slachtoffers daarmee , er zijn andere OPLOSSINGEN in plaats van te Vernederen 🤬 ( een slag in het gezicht en op uw knieën of moet ik helpen ) en Dreigen 😡🤬 ( zit er geld in u GSM hoesje , laat eens zien , morgen breng je geld naar mij of er gebeurd iets erg met u ) en maar lachen .MOET ER DAN IETS ERG GEBEUREN ? (niet door jullie maar anders ) 😢 . Hoe zouden jullie je dan voelen als je het te horen zou krijgen , DENK DAAR MAAR EENS OVER NA . !!! STOP PESTEN en VERNEDERINGEN !!!. Met dank aan de persoon die mij dit filmpje heeft doorgestuurd 👏👏👏 . Heb uit respect de gezichten onkenbaar gemaakt’

In de reacties is er niet alleen lof voor de moeder. ‘ Respect? Ik had die smerige smoelen toch herkenbaar gelaten.’ Elders valt te lezen: ‘Mocht dat mijn dochter zijn, dan zou er bloed vloeien.’

De golf van aanvallen op Vlaamse kinderen en jongeren (Puurs, Kortrijk, Geel) toont aan dat allochtonen zich straffeloos voelen, omdat ze het ook zijn. In Puurs is iedereen alweer vrij, in Kortrijk werd de dader nog geen 24 uur vastgehouden.

UPDATE: Op grote schaal wordt nu door de leugenpers beweerd dat de aanvallende jongeren géén allochtonen zouden geweest zijn. We hebben de beeldopname nog eens goed beluisterd, en we hebben – zonder enige bewerking van het geluid – het beeldfragment van zowat 5 minuut 25 seconden tot 5 minuut 60 seconden voor u vijf keer achter elkaar geplakt. Het woord dat u wel degelijk heel herkenbaar hoort is ‘WOLLAH’. Dat is een Arabisch woord dat door allochtonen constant gebruikt wordt. Wie houdt men hier voor de gek?

14 comments

 1. Een moeder die zulke zalvende woorden gebruikt en hoopt op clementie van de vijand, verdient het dat de vrucht uit haar schoot zo behandeld wordt.

 2. Allochtonen krijgen door de media een gevoel van ‘slachtofferschap’ aangepraat (BLM), terwijl zij zelf steeds weer opnieuw verantwoordelijk zijn voor raciale aanvallen tegen ons volk. Waar het om draait bij veel allochtonen is om blanken te kunnen vernederen. In dit geval door te dwingen om te knielen of in Kortrijk door te stampen op het hoofd van een Vlaamse jongen. Ik kan mij niet herinneren dat er gevallen bekend zijn van een groepje blanken die een Afrikaanse meisje dwingen om te knielen, of dat er een geval bekend is van een blanke jongen die op het hoofd stampt van een Noord Afrikaan. De rassenhaat komt van hen, niet van ons.

  1. Wat heeft dit met BLM te maken meneer sebastiaan? Of ben ik zo kleurblind dat ik de blacks daartussen niet kan tellen dan? Wat er gaande is laat je zitten en jij praat over een andere zaak.jij bent ook een van de problemen .

   1. De constante media-aandacht voor BLM is een voorbeeld van hoe Afrikaanse allochtonen ten onrechte een slachtofferstatus krijgen, terwijl Afrikaanse allochtonen al jarenlang verantwoordelijk zijn voor de overgrote meerderheid van raciale geweldplegingen tegen blanken (zowel in de VS als in Europa). De leugenpers minimaliseert het geweld van Afrikaanse allochtonen tegen blanken steevast of weigert het vaak zelfs te publiceren. Snap jij dat nog altijd niet?

 3. Weeral geen autochtonofoob racistisch geweld zeker, PoCo-struisvogelpolitici ?

 4. Ja niet alleen die gemeenten hoor 2weken geleden mijn neef met vriendin aangevallen in boom toen ze gewoon op bank zaten en ook 3 allochtonen hebben mijn neef paar serieuze boksen gegeven in aanzicht !

  NVDR: Gelieve zo’n zaken ONMIDDELLIJK door te geven aan ons, en breed bekend te maken via sociale media! Anders verandert er niets. Mensen moeten zien dat er een constante racistische allochtone geweldgolf tegen Vlamingen aan de gang is.

 5. 1) triest ok die BLM is toch racistisch en terroristisch bezig, moet verboden worden ok.

  2) in Kennisland Nederland mag dit niet getolereerd worden, dit is racistisch, anti blanken geweld ok, en dit mag niet, moet streng bestrafd worden, zelf ben ik gekleurd en weet ik hoe bv zwarte Hindoes de blanken keihard discrimineren en haten. Daarom vind ik hindoeisme een nutteloos geloof voor Nederland, helaas sorry Hindoe aapjes. Ik ben wel een Hindoeachtige, en deze theorie is puur wetenschappelijk.

  3) Harde BEWIJS: de hele Multikukeluku is totaal mislukt en ontaard, nu is er corona oorlog, dus dit is de druppel, leger mobiliseren en kampen opzetten in zulke probleemwijken, elke WEEK daar op scherp marcheren met de Hollandse vaandels vooraan. ORde en gezag gaan boven alles nu bij deze corona crisis.

  4) Hindoestanen die zo anti blank zijn moet men keihard verplichten om een zelfdeportatie kontrakt te ondertekenen, coulant ok, geen dwang, gewoon hun een handje helpen om elders gelukkiger te leven zonder die door hen gehate blanken om hun heen. Wie de hogere blanken haat, ja die moet gewoon geholpen worden om zichzelf beschaafd te zelfdeporteren, helemaal zonder geweld en geen dreiging of haat, alles kan als je het 100 % TECHNOCRATISCH bekijkt.

  WG zes pootafdrukken, Waldo en Wieroe

 6. Ze moeten dat allochtone tuig linea recta terugsturen naar het land waar ze vandaan komen maar dat durven die klote rechters niet in hun eigen land durven ze dit niet te doen omdat ze daar WEL ZWAAR STRAFFEN wat ze hier niet doen met die waardeloze rechters en de politie treed alleen maar op tegen ons Europeanen omdat die beschaafd zijn en niet tot dat tuig horen daarom wordt onze samenleving de goot in geholpen door al die linkse politici en rechters. ZWAARDERE STRAFFEN GEVEN ZODAT ZE ZICH WEL DRIEMAAL BEDENKEN DAT ZE DAT WEER DOEN DAT TUIG HEEFT GEEN RESPECT VOOR ONS EUROPEANEN EN ZEKER NIET VAN ONZE VROUWEN TERUG STUREN. DAAROM STEM OP PVV, EN VLAAMS BELANG OM ONZE LANDEN WEER VAN ONS TE MAKEN WEG MET DIE LINKSE PAPPEN EN NATHOUDEN PARTIJEN SLUIT DE GRENZEN EN STOP ISLAMISERING

  1. Het zijn Belgen dus naar waar ga je ze juist terugsturen? Daarvoor is het te laat dus we moeten iets anders verzinnen

   1. Dit spul heeft meestal een dubbel paspoort. Dus dan kan het Belgisch paspoort ingetrokken worden.

  2. Ik ben zelf van geel en heb dit niet zelf kunnen zien maar ik kan de meeste mensen op deze video herkennen
   1 van de 7 mensen op deze video dat het meisje aanvalt is BLANK ik ben zelf donkerkleurig en heb nog nooit problemen veroorzaakt of met politie te maken gehad en van zelfde voor de allochtoonse mensen waar ik mee omga, dus schuif de schuld niet op een groep aub dat is dom en als volwassenen zou een kind van 16 u dat niet duidelijk moeten maken

   NVDR: 1 op de 7. Dat zegt ook al iets, niet? Wordt het eens niet tijd dat de allochtonen zélf wat duidelijker en harder hun eigen krapuul tot de orde roepen? Waar zitten de ouders van die gasten? Want het geduld van de Vlamingen raakt op. Als de allochtone ouders het niet doen, zullen de Vlaamse ouders het doen.

   1. nou ik vind dit wel heel erg en niemand die is dan een held om die vernedering stop te zetten er zou maar iemand daar net lopen die het gaat oplossen

Comments are closed.