Kortrijk: Allochtoon stampt Vlaams kind langs achteren tegen het hoofd

De golf van allochtoon islamitisch straatgeweld tegen Vlamingen gaat door. Nadat eerder deze maand de grove racistische mishandeling en vernedering van de 15-jarige Vlaamse jongen Beau in Puurs voor grote verontwaardiging zorgde, doken nu schokkende beelden op uit Kortrijk.

Op de beelden is te zien hoe een 17-jarige Vlaamse jongen door een veel grotere en zwaardere man wordt vastgegrepen, van de trap gegooid, en getrakteerd wordt op slagen. Het meest afschuwwekkende moment is dat waarop de man dan de jongen langs achteren nog een laffe stamp tegen het hoofd geeft. Dit ‘kopschoppen’ van een al geveld slachtoffer is helaas een allochtone gewoonte geworden, die ingaat tegen de aloude Vlaamse regel van het straatgevecht: als een slachtoffer verslagen tegen de grond ligt, is het gevecht afgelopen. Voor zover je in dit geval al van een ‘gevecht’ zou kunnen spreken…

De feiten speelden zich af in het station van Kortrijk. Ze zijn het gevolg van de straffeloosheid, waarbij politiek en gerecht ervoor zorgen, dat allochtone moslims ongestraft en ongestoord Vlamingen op straat kunnen in elkaar timmeren. Ook de daders uit Puurs zijn intussen alweer vrij, of gestraft met dwaze straffen als een enkelband: een hele dag Netflix en Playstation, dus.

Radicale Nationalisten hebben afgesproken dat deze vorm van allochtoon geweld op weerloze Vlamingen niet langer onbeantwoord blijft. ‘Het overleg is begonnen’, zegt ons een goede bron binnen de beweging. ‘De volgende dagen zal duidelijk worden of en hoe we hierop reageren.’

UPDATE: De identiteit van de aanvallende allochtoon is nog niet bevestigd. Op sociale media wordt echter druk gewezen op het profiel op sociale media van ene HB uit Menen. De foto die daarop staat vertoont inderdaad opmerkelijke gelijkenissen met de dader in Kortrijk. Let bv. op het V-vormige motief op de handtas die de man (?) draagt.

13 comments

 1. Weeral geen autochtonofoob racistisch geweld zeker PoCo-struisvogel politici ?

 2. Zal het allochtonofiiel, xenofiel en autochtonofoob Systeem weeral over de Linkse schouder opzij kijken nu er nogmaals manifest autochtonofoob racistisch geweld gepleegd is tegenover een blanke jongeling ? Kennelijk zit “autochtonofobe discriminatie” in het DNA van het PoCo-Systeem, het lijkt wel flagrant geïnstitutionaliseerd te zijn. Ten bewijze ; alhoewel het PoCo-Systeem bij autochtonen ongetwijfeld het hoogste debiet aan allerlei belastingen aftroggelt en afperst, wegens het feit dat we in de meerderheid zijn, worden er autochtonofoob discriminatoir GEEN subsidies verleent aan enigerlei “Meerderhedenforum” maar WEL aan een “Minderhedenforum” middels “positieve discriminatie”, stuntelig politiek-correct gecamoufleerd als “positieve actie”(sic) ! Wat er dan zo “positief” zou zijn aan autochtonen discriminatoir achteruit te steken ten voordele van allochtonen lijkt me totaal niet voor rede vatbaar
  Waarom wordt die subsidiekraan naar dat “Minderhedenforum” nog steeds niet dicht gedraaid ? Waarom moet dergelijke flagrante “autochtonofobe discriminatie” door het PoCo-Systeem bestendigd blijven als “politiek-correcte stank voor autochtone belasting dank” ?

 3. Mijn reactie is nog niet verschenen, of daar is het al bevestigd. De 16-jarige bruut van allochtone origine is al vrijgelaten door de jeugdrechter. Onder voorwaarden. Dewelke is nog niet geweten. Een bonk van 16 jaar(?) zomaar vrijlaten onder voorwaarden, een levende schande is dat. Hopelijk heeft hij ook een zoon, die eens op dezelfde manier afgetuigd wordt. Benieuwd of hij dan nog op dezelfde manier zou oordelen.

 4. Naar verluidt zou de betrokkene intussen door de Kortrijkse politie zijn opgepakt. (Sceptr.net)
  Het zou gaan om een 16-jarige kerel van buitenlandse origine. Nou moe, wie gelooft die mop?. Hij ziet er minstens 25 uit.
  Verder de gekende smoesjes, zoals altijd: het slachtoffer zou hem ocharme herhaaldelijk hebben uitgedaagd, en hij heeft toch zo veel spijt van zijn daden, zoveel !
  Zal er wel weer vanaf komen met het gekende vermanende vingertje van het parket. En nooit meer doen, hé, anders…
  Dat is wat er hier mank loopt. Een justitie die geen duidelijke grens durft te trekken, tenzij het de eigen bevolking betreft. Dan is het kot van de eerste keer te klein.
  Zachte heelmeesters veroorzaken stinkende wonden, zegt men. Blijkbaar kennen ze daar die volkswijsheid nog niet.

 5. Als onze regering en justitie geen einde maakt aan deze krapuleuze methodes zal ik niet aarzelen
  Om zo n individu met mijn paraplu te bewerken op plaatsen waar hij zeer kwetsbaar is,hoe freel en
  Oud ik er ook uitzie en dan zal ook mijn stem in het politiebureau of justitiepaleis weerklinken en al mijn opgekropte woede zijn werk doen,want het is genoeg geweest!!!!

 6. Is er eigenlijk al één geval bekend van een blanke Europese man die een Marokkaans kind op het hoofd stampt? Neen, dat is gewoonweg onbestaande. Het continu gedogen en faciliteren van vreemdelingengeweld jegens onze blanke Europese bevolking is een teken van psychopathisch gedrag van onze machthebbers.

 7. Hoi,
  Ik ben zelf allochtoon en ik vind niet normaal wat deze dik zak heeft gedaan wij als moslims zijn tegen geweld en geloof mij niet alle moslims zijn echte moslims want in islaam moeten wij geen mensen slaan maar ja tegenwoordig is niks normaal.
  Ik hoop dat deze zieke dik zak gelijk in gevangenis voor lange periode moet blijven.

 8. Op onze regeringen en politieke blinde dwaze graaiërs , moeten we helaas niet meer rekenen , Maar eerlijk gezegd , zo kan het wel niet verder ? Daarom beste burgers , wij blanke Belgen moeten toch niet blijven toekijken, zonder in te grijpen , hoe onze jeugd , meisjes en jongen ,zonder reden zo maar in elkaar geslagen worden , en dan nog een laffe trap op het hoofd mogen ontvangen ? en deze laatste trap is echt een daad van HAAT jegens de blanke Belgen , en als je de voorvallen goed bekijkt en vergelijkt ,dan is te merken dat ze goed voorbereid zijn ? de enige oplossing oplossing is OOG om OOG , TAND om TAND ?
  groeten

 9. Waar blijft onze Vlaamse regering? Nee , nog wat extra migranten toelaten in Hasselt en ze een hotel bezorgen. Krasse tegenspraak met de corona maatregelen.

Comments are closed.