(VIDEO) President Trump: ‘Kyle Rittenhouse werd aangevallen, zou vermoord zijn, alles wordt onderzocht’

Zoals we eerder berichtten verdedigde de Amerikaanse rechtse jongeman Kyle Rittenhouse (17) onlangs de bezittingen van gewone Amerikanen tegen de plunderingen en brandstichtingen door de linkse terreurbeweging BLM (Burn, Loot, Murder).  Toen hij door BLM-straatterroristen werd aangevallen, moest hij zich verdedigen.  Twee van de BLM-terroristen werden daarbij gedood uit zelfverdediging.  Het bleken multicriminelen, waarvan één ook een pedofiel was.  Kyle heeft een blanco strafblad.

De Amerikaanse President Donald Trump heeft zich nu genuanceerd uitgesproken over de zaak, maar ziet alleszins geen reden om Kyle te veroordelen.  ‘We bekijken het geheel van de situatie.  Dat was een interessante situatie.  Je zag ook de video.  Hij probeerde van hen weg te vluchten, denk ik, zo ziet het er toch uit, hij viel, en dan vielen ze hem zeer gewelddadig aan.  Dat wordt nu bekeken, het is in onderzoek, maar ik denk dat hij in grote problemen zat, hij zou waarschijnlijk vermoord zijn. (onderbreking door leugenpers) Het is in onderzoek.  (Vraag van leugenpers) Ik zou graag zien dat de orde gehandhaafd wordt door de ordediensten. Ik denk dat de ordediensten alles zouden moeten doen.  Maar we moeten onze politie hun waardigheid en respect teruggeven, ze zijn sterk en stoer, maar we hebben hen dat afgenomen.’

Je kan er zeker van zijn dat volgens onze anti-Trump-leugenpers dat erop neerkomt dat President Trump het doodschieten van tegenstanders steunt.  Dat is dus zeker niet het geval.  Hier de originele beelden:

6 comments

 1. BLM- en Antifa leden worden gerekruteerd uit het crimineel milieu. Het kan toch geen toeval zijn dat elk van de drie straatterroristen een eindeloos lang strafblad hadden.
  We overlopen hier even de leugens van het Nieuwsblad, HLN en de valse VRT:
  Volgens de valse pers was straatterrorist Joseph Rosenbaum ‘een vader die heel veel van zijn kinderen hield’, in werkelijkheid was hij een veroordeelde pedofiel die kinderen misbruikte met een strafblad van hier tot in Tokyo.
  Volgens de valse pers was straatterrorist Anthony Huber een ‘heldhaftige skateboarder’, in werkelijkheid was hij veroordeeld voor partnergeweld en had hij ooit zelfs zijn partner proberen te wurgen.
  Volgens de valse pers was Gaige Grosskreutz een ‘vrijwilliger’, in werkelijkheid was hij, ondanks zijn jonge leeftijd (19), reeds veroordeeld voor inbraak en diefstal.
  Het strafblad van dit krapuul kan je vinden op internet omdat de wetgeving in de VS bepaalt dat dit vrij te raadplegen is.
  Goede reactie van Trump, het bewijsmateriaal staat op camera en daarop is te zien hoe Kyle wegvlucht van het BLM krapuul en slechts schiet als hij zelf levensgevaarlijk bedreigt wordt,

  1. Meer informatie over deze BLM-criminelen kan je hier vinden:
   https://www.wisconsinrightnow.com/2020/08/28/kenosha-shooting/
   Joseph Rosenbaum:
   “Newly released documents obtained by Wisconsin Right Now from the Pima County (Arizona) Clerk of Courts confirm Rosenbaum was charged by a grand jury with 11 counts of child molestation and inappropriate sexual activity with children, including anal rape. The victims were five boys ranging in age from nine to 11 years old. He was convicted of two amended counts as part of a plea deal.”
   Anthony Huber:
   “Huber had a disorderly conduct conviction from 2018 as a domestic abuse repeater.”
   2 940.235(1) Strangulation and Suffocation Felony H Guilty Due to Guilty Plea
   Modifier: 968.075(1)(a) Domestic Abuse
   Gaige Paul Grosskreutz:
   “He was convicted of a criminal misdemeanor in 2016 for going armed with a firearm while intoxicated.”
   Grosskreutz was reeds veroordeeld voor criminaliteit met wapenbezit. Dit zorgt ervoor dat hij niet legaal in het bezit van zijn wapen mocht zijn.
   Hopelijk volgt nu de enige juiste uitspraak voor Kyle: de vrijspraak.

 2. De diarree aan politiek-correcte desinformatie die de MSM-media ter zake lozen is stuitend, vaak pure & onversneden Oikofobie gedrenkt in “Black Lives Matter”

 3. Ik hoop voor dat gastje dat hij niet naar de gevangenis moet want ik heb zo’n vermoeden dat hij daar niet lang zou overleven.

Comments are closed.