(VIDEOS) Amerikaanse Kyle Rittenhouse (17) verdedigt zich: 2 BLM-straatterroristen gedood

Zoals bekend trok zich na de dood van de zwarte crimineel George Floyd een marxistische terreurbeweging op gang onder de racistische anti-blanke naam ‘Black Lives Matter’ (BLM).  Sindsdien rolt een golf van moorden, plunderingen, geweld en intimidatie tegen blanken en hun instellingen en monumenten over de VS.  Nieuwste brandhaard van BLM-straatterreur is het stadje Kenosha.  Een veroordeelde zwarte crimineel verzette zich daar tegen arrestatie, en probeerde in zijn auto een mes te nemen om politiemensen neer te steken; hij werd door de politie daardoor neergeschoten.  Sindsdien trekken BLM-terroristen naar Kenosha om er te plunderen, te vernielen en brand te stichten.

Op schokkende beelden is te zien hoe bejaarde blanke inwoners van Kenosha, die de BLM-plundering proberen te stoppen, genadeloos door zwarte BLM-straatterroristen worden neergeslagen.  Deze man van 70 werd neergeklopt met een fles, gevuld met cement.  Zijn kaak was op twee plekken gebroken, maar hij overleefde het:  https://twitter.com/i/status/1298210964018429952

Vorige nacht besloten burgers dat het genoeg was geweest, en gewapende burgermilities trokken naar Kenosha om de politie te helpen.  Die is hen daar zeer dankbaar voor.  Eén van hen was de amper 17-jarige Kyle Rittenhouse.  Hij trok samen met andere gewapende burgers de wacht op aan winkels, en belette plunderaars om het levenswerk van mensen te verwoesten.

De BLM-straatterroristen vielen de gewapende burgers aan, en dat liep slecht voor hen af.  Op beelden is te zien hoe een deel van het drama zich afspeelde.

In een eerste fase zien we hoe een groep agressieve en gemaskerde plunderaars van BLM voor een tankstation de confrontatie zoekt met de bewapende militie waartoe ook Kyle behoort.  Ze dagen de militie uit, en gooien stenen naar hun hoofd.  De agressiefste onder hen is de later als eerste doodgeschoten Joseph Rosenbaum, met baard en rood T-shirt.  Hij roep herhaaldelijk naar de militie ‘schiet me dan neer, schiet me dan neer.’  De militie toont grote zelfbeheersing en wijkt geleidelijk aan achteruit om verder geweld te vermijden.

In een volgende fase zien we hoe Kyle op één of andere manier gescheiden is geraakt van de rest van de burgermilitie.  Hij wordt dan opgejaagd door de woeste meute van BLM en Antifa.  Op het beeld is rechts te zien hoe twee onder hen hem achtervolgen met knuppels en lange ijzeren staven.  Kyle probeert een confrontatie te vermijden en vlucht.  Een BLM-terrorist gooit iets naar hem in een plastieken zak, achtervolgt hem dan, en probeert tussen de auto’s zijn geweer af te nemen, zodat Kyle weerloos zou overgeleverd zijn aan de BLM-meute met staven en stokken.  Dat is opnieuw Joseph Rosenbaum, die intussen zijn rode T-shirt als vermomming voor zijn gezicht heeft gebonden.  Kyle draait zich om een schiet Rosenbaum uit zelfverdediging neer.  Daardoor kan hij ontsnappen.  Hij draait rond de auto’s heen om te zien of hij het slachtoffer kan helpen.

Joseph Rosenbaum was een bekend crimineel:  hij was veroordeeld voor pedofilie, en stond geregistreerd als een ‘sex offender’ van klasse 3, dat is de groep die voor het publiek het grootste gevaar betekent. Er hingen hem ook nog vervolgingen boven het hoofd voor het breken van borgtochtregels, slagen en verwondingen en twee gevallen van huiselijke geweld.

Daarna hebben we beelden van de tweede fase.  Kyle wordt nu opgejaagd als wild door de straten door een woeste meute van BLM-aanhangers, bewapend met baseballknuppels en vuurwapens.  Ze trappen hem tegen de grond, slaan hem, bewerken hem met een skateboard.  Eén man trapt hem met een karatetrap tegen het hoofd; Kyle schiet uit zelfverdediging, een dodelijk slachtoffer valt.  Dat is Anthony Huber:  al veroordeeld voor poging tot wurging, onwettige opsluiting, gebruik van een gevaarlijk wapen, drie gevallen van huiselijk geweld en recidivisme.

Een andere aanvaller heeft een revolver Glock 26 en richt die op Kyle; Kyle draait zich om met zijn geweer en schiet hem in de arm, dit is de zwaargewonde. ‘Jammer dat ik Kyle niet kon doodschieten’, verklaarde de gewonde BLM-terrorist toen hij uit het ziekenhuis kwam.  Op het beeld is te zien hoe een andere gemaskerde man met baseballknuppel nu terugdeinst.  Kyle heeft zichzelf dus verdedigd in een situatie waarin hij met karatetrappen, slagen met een skateboard, een baseballknuppel en een revolver Glock 26 zou vermoord zijn.

Op beelden is ook te zien dat Kyle zich met geheven handen wil overgeven aan de politie, die het op dat ogenblik echter te druk heeft met de BLM-straatterroristen om er gevolg aan te geven.  Kyle gaat dan naar huis en geeft zich correct aan bij de politie in zijn woonplaats.

Hier een meer uitgebreid verslag in het Engels:

‘Kyle Rittenhouse shot 3 attackers last night, killing two, permanently disabling one. He has been charged with murder in the first degree for defending his life. He was pepper sprayed and didn’t fire. He had a fire bomb thrown at him, raised his weapon, fired one shot, killing the attacker. The “protestors” then charged him, Kyle turned and fled for his life, and the “protestors” pursued him. Kyle tripped and fell as he fled the “protestors” began to kick him and hit him with skateboards, he picked his weapon up and shot one of the attackers, killing him instantly. Kyle, again, gets up and begins to cover his retreat backwards to safety with his weapon at a low-ready (aimed at the dirt, but ready to be brought to aim). He’s approached aggressively by another “protestor” who chose to identify himself with a “Paramedic” hat (ironically, he screamed for a medic after what happened next), this man had a Glock 26 in his hand. Kyle shoots him in the arm, critically wounding him. Kyle tried to turn himself into authorities on scene, they refuse. Kyle then drives to his town of residence and turns himself in. This 17 year old was kicked, beaten, pepper sprayed, and almost lit on fire. He showed unimaginable restraint, and he is now facing life imprisonment for defending himself and a fellow Americans livelihood.’

Kyle Rittenhouse is uiteraard een supporter van de rechtse President Donald Trump.  Voor de leugenpers is dit dan ook het signaal om een nieuwe aanval op de door hen zo gehate rechtse President in te zetten.  Of dat veel succes zal hebben valt af te wachten:  rechts Amerika heeft de buik vol van de marxistische BLM-terreur, en schaart zich als één man achter Kyle Rittenhouse.  De sociale media ontploffen met steunbetuigingen en eisen om zijn vrijlating (voor zolang de linkse censuur dat toelaat).  De verkiezingen van 3 november lijken zo af te stevenen op een groot referendum:  links politiek-correct BLM-gezwets, inclusief rellen en plunderingen, of rechtse ‘Law and Order’, inclusief het gebruik van vuurwapens waar nodig?

De Amerikaanse rechtse President Trump heeft zich intussen genuanceerd uitgesproken met begrip voor de situatie van Kyle, toen die zich verdedigde.  ‘Hij was in grote problemen, hij zou waarschijnlijk vermoord zijn, alles wordt onderzocht’, zo verklaarde de President.

Beelden van de straatterreur in Kenosha door BLM:

 

16 comments

 1. Overduidelijk een geval van wettige zelfverdediging tegenover agressief, ontaarde PoCo-crapuleuze geweldenaars. Trouwens; “opgeruimd staat netjes” ook bij een broodnodige “Grote Kuis” !

 2. Dit noem je dus fake nieuws. Het eerste slachtoffer was geen pedofiel en was niet aan het plunderen. Er is genoeg bewijs dat de Amerikaanse rechter het eerste slachtoffer moord noemt. Volg alsjeblieft de feiten.

  1. Nonsens. Uw bericht is fake news. Rosenbaum was wel degelijk een pedofiel.
   Uit de gegevens van het Arizona Department of Corrections blijkt dat Rosenbaum 12 en een half jaar in de gevangenis heeft doorgebracht nadat hij was veroordeeld voor twee aanklachten van 3e graads seksueel wangedrag tegen een minderjarige. Om seksueel wangedrag van klasse 3 misdrijf te bereiken, moet het slachtoffer jonger zijn dan 15 jaar.
   https://www.bailbondshq.com/arizona/azdoc-inmate-JOSEPH/172556
   Ddit is het crimineel verleden van Anthony M. Huber, de Antifa terrorist die een verleden heeft van vrouwenmishandeling.
   https://wcca.wicourts.gov/caseDetail.html?caseNo=2012CF001346&countyNo=30&index=0&mode=details
   Dit is het crimineel verleden van terrorist en notoir inbreker Gaige P Grosskreutz.
   https://archive.is/kccfA
   https://www.findmugshots.com/arrests/gaige_p_grosskreutz_id_44305921.html
   Er is trouwens helemaal geen bewijs van moord, hou jij je zelf maar aan de feiten.

 3. Al het rotzooi van amerika komt naar hier overwaaien europa jammer genoeg. Blm zie je ook hier. Ik word ook geterroriseerd door zwarte negerinnen die je proberen kapot te pesten . (KNIP) Ik ben geen racist ik heb veel allochtonen in mijn familie maar wat gezegd moet worden moet gezegd worden. (KNIP)

 4. Deze blanke tiener is een held die opkomt voor de “Goede Zaak” tegen het marxistisch , anti-blank racistisch rovend BLM-crapule

 5. Het heeft een reden dat ze in Afrika nog in strooien hutjes leven ….
  Heeft die mannen wat voor leider dan ook en die wordt corrupt
  Hier is dat ook zo maar ze doen tenminste nog hun best om het te verstoppen daar ligt het er vinger dik op Afrika heeft +- 5000 jaar langer de kans gekregen zich te ontwikkelen ten opzichte van Europa
  ? Maar toch is het niet gebeurd
  Lag het aan de grondstoffen ? Oppervlak? Klimaat ? Denk het niet het gaat puur om de genen,
  Iedere groep “ras” van homo sapiens sapiens heeft tussen de 2 tot 4 % genen van een local homo ras bij ons (westerlingen) de neanderthaler Etc…
  Door dit te willen ontkennen ontken je pure feiten en zeg je in feit dat bv een chiwawa en een dobberman het zelfde ras zijn want ze zijn beide hond…
  Als ik moet kiezen voor een bepaalde job/ functie
  Kijk ik wel degelijk naar de verschillende raseigenschappen
  Terwijl ze allebei hond zijn….
  Realiteit!

 6. De redneck heeft daar niets te zoeken met zijn gun en waarom worden er steeds zwarten vermoord? Terecht dat ze in opstand komen. (KNIP) the rednecks!!!

  1. Deze BLM-straatterroristen zijn gestorven door hun eigen schuld. Wettelijke zelfverdediging is geen misdaad en de wet in deze staat bepaalt duidelijk dat hij dit geweer mocht dragen in het bijzijn van een persoon ouder dan 21. Kyle doodde 2 misdadigers die hem met de dood bedreigden, waarvan één pedofiel die meer dan 40 aanklachten tegen hem had.

   Na het vals narratief in de media over crimineel George Floyd, die zelfmoord pleegde na een overdosis fentanyl en methamfetamine in te nemen, hebben Antifa/BLM meer dan 30 onschuldige mensen vermoord. Vaak waren dit hardwerkende winkeleigenaars die niet wilden dat hun winkel en eigendom werd afgebrand of vernield.
   Al de destructie van Antifa/BLM in en rond Minneapolis, de plunderingen van winkels, het afbranden van huizen en bedrijven, het halfdood kloppen van bedrijfseigenaars, al de moorden zijn het gevolg van een vals narratief van de linkse media.

   1. Je doet je ,,valse?” naam eer aan. Ik ga niet in discussie met je je mening staat al vast. Geen oog voor het racisme en ach gossie die arme blanken die belaagd worden.
    BLM movement hebben volkomen gelijk je kan geen onschuldige zwarten blijven afschieten ook niet door de politie het recht zal zegevieren in racistisch ultrarechts Amerika, hoe eerder hoe beter.

    1. “Onschuldige zwarten” ???? Zet uw politiek-correcte paardenbril af, zodat ge objectief-correct zoudt kunnen constateren en evalueren ! BLM “Black Lives Matter” is anti-blank discriminatoir alsof ENKEL de levens van negers er zouden toe doen ; immers “ALL Lives Matter”. BLM is een Marxistische beweging van niet alleen negers maar ook van politiek-correct ontaarde, masochistische, door Oikofobie geïntoxiceerde blanken , bol staande van zelfhaat en flagrante minachting voor hun eigen blanke voorouders en hun hoogstaande Europese Cultuur. Ik heb het wel degelijk over “blanken” en niet over “witten” want wij zijn nog sneeuwman, noch albino !

    2. Ach tjaard, jij hebt een intense haat voor alles wat Westers en blank is. Je toont het zelf al spottend aan: “ach gossie die arme blanken die belaagd worden”. Alsof een blank mensenleven niets waard is en moorden op blanken niet erg zijn, hun eigendom zomaar mag vernietigd worden en onschuldige mensen in het ziekenhuis mogen worden geslagen.
     Jij bent een echte leugenaar, alle statistieken tonen aan dat het omgekeerde waar is, dat blanken overweldigend meer slachtoffer zijn van interraciaal geweld gepleegd door zwarten.
     Ondanks dat ze slechts 13,4% van de Amerikaanse bevolking uitmaken, plegen zwarte Amerikanen meer dan het dubbele aantal interraciale moorden op blanke Amerikanen, die 60,4% van de Amerikaanse bevolking uitmaken.
     bron: bureau of justice statistics, national crime victimization survey 2018
     Uit gegevens van de FBI blijkt dat voor elke 10.000 zwarte Amerikanen die worden gearresteerd voor geweldsmisdrijven, er 3 worden gedood, en dat voor elke 10.000 blanke Amerikanen die worden gearresteerd voor gewelddadige criminaliteit, er 4 worden gedood. Blanken hebben dus meer redenen om te klagen over politiegeweld!
     Het recht zal inderdaad zegevieren, jullie hebben alle credibiliteit verloren met jullie leugens.

    3. “ach gossie die arme blanken die belaagd worden” ==> In het videofragment is het wel degelijk te zien dat die blanke jongeman…. Welja: BELAAGD wordt. Hier hebben ze de burgers al ontwapend, maar in de VS heeft met kennelijk grotere kloten (of althans deze jongeman). De regels in de VS wat wapengebruik betreft, zijn wel wat anders dan hier. Het is voor mij duidelijk dat men van een slachtoffer een dader tracht te maken.

     …Nochtans zou ik identiek, of zelfs brutaler, mijn plaats hebben verdedigd in plaats van Kyle Rittenhouse. Doch het mag gezegd: hulde aan deze dappere jonge knaap om zijn buurt van BLM-gespuis te vrijwaren.

     En “ach gossie die arme blanken die belaagd worden” ==> Ben jij blind, ofzo? Kijk maar eens hoe het in Zuid-Afrika staat, wat dat betreft. Soms denk ik dat de staatsveiligheidd hier bewust zulke nonsens komt uitkramen.

   2. “Eigen schuld, dikken bult”, dat balorige straatcrapule “met de grove borstel” opgekuist is. Geen compassie want “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”

Comments are closed.