Moslims provoceren met gezamenlijke oproep tot gebed

In het noorden van Nederland hebben moskeeën juist gezamenlijk de oproep tot islamitisch middaggebed uit de luidsprekers laten horen. Het zou in totaal zijn gegaan om zo’n veertig moskeeën in Noord-Holland, Flevoland en Friesland. Met deze openlijke provocatie aan de Nederlandse bevolking en oproep tot verdere islamisering maken de moskeeën handig gebruik van het coronavirus. Iedereen dient thuis te blijven en zo doet men aan iedereen de oproep thuis tot Mekka te bidden.

Het initiatief hiervoor is genomen door de Raad van Marokkaanse Moskeeën Noord-Holland. Zo was er vandaag in Amsterdam, Haarlem, Leeuwarden, Zaandam, Alkmaar, Hilversum en andere plaatsen de oproep uit de luidsprekers van moskeeën te horen met de oproep aan eenieder om zich tot de islam te bekeren. De oproep, wat moslims azan noemen, begon om 14.00 en duurde tot 14.05. Hierin valt onder andere te horen dat ‘Allah de grootste is’ en ‘ik getuig dat Mohammed Gods boodschapper is’.

Door de coronabeperkingen zijn gebedsdiensten in moskeeën voorlopig niet toegestaan. Dit blijkt nu dus een mooie manier om via de luidsprekers toch de boodschap van verovering te verspreiden. Vanwege de vrijheid van godsdienst is deze oproep in Nederland gewoon toegestaan, wel kunnen gemeentes beperkingen voor duur en geluidsniveau opleggen.

12 comments

 1. Zo gaat dat in dit land maar,u kunt stemmen volgend jaar en massaal Fvd en PVV

 2. Daar sta ik nu echt van te kijken: ReactNieuws wéét dat er uit zo’n veertig moskeeën in Nederland vandaag van 14.00 uur tot 14.05 uur een oproep te horen was “tot verdere islamisering”, “aan eenieder om zich tot de islam te bekeren”, en om “een boodschap van verovering te verspreiden”

  En ik was er nog zo gerust in dat zo’n oproep alleen gericht is aan gelovige moslims, en dat die oproep niet méér inhoudt dan het bericht dat ze zich naar de moskee moeten haasten om te bidden.

  Amaai, wat ben ik toch een naïeve dwaas…

  1. Inderdaad ; “Ken uzelf” ! Want de Islam is een veroveringsgodsdienst, die wil “bekeren”. Tal van Europese helden hebben de Islam buiten Fort Europa gehouden en zelfs in het Midden-Oosten gaan bestrijden met de Kruisvaarders. Ken uw Europese Geschiedenis die Europa “Europees” hield ; “Karel Martel, Roland de Roncevaux, Spaanse Reconquista, het Beleg van Wenen I & II, de Slag van Lepanto, de Orthodoxen die de Mohamedaanse Ottomanen uit Griekenland verdreven” Lees zelf eens in de Koran al die “hate speech” verzen tegenover “ongelovigen” waarop terroristen en veroveraars zich kunnen baseren om hun strijd menen of wanen te kunnen wettigen. Wel eerst uw politiek-correcte paardenbril afnemen aub.

   https://reactnieuws.net/2015/01/12/koran-roept-op-23-plaatsen-op-tot-oorlog-tegen-de-niet-moslims/

 3. Ach het is toch al voorbij met Nederland. Onze kleinkinderen groeien op met de asielparasieten en de islam. Dat is hun aangedaan door hun huichelachtige opa,s en oma,s die op linkse partijen stemmen. Linkse partijen zijn verzot op de asielparasieten en de islam.
  Denk na huichelachtige opa,s en oma,s en pappa en mamma wat je je kinderen en kleinkinderen aandoet.

 4. Moet dat dan echt getolereerd worden in een Democratie ?

  1. Nee, natuurlijk niet, in een Democratie moet je alles verbieden wat niet verplicht is!

Comments are closed.