Een hele Amsterdamse wijk wordt sinds een paar weken geteisterd met een zeer luide oproep tot bekering tot de islam vanuit de lokale moskee Taibah. In de lokale pers spreekt een buurtbewoner over een vijfdaagse gebedsoproep en een volume dat zo hard is dat het door de hele wijk en omstreken te horen valt. Het heeft geleid tot talloze klachten van wijkbewoners, waarop nu vertegenwoordigers van stadsdeel Zuidoost – waar de moskee zicht bevindt – met de herriemakers in gesprek gaan.

Er is bij deze moskee gekozen voor een ‘versterkte gebedsoproep’, duidelijk onderdeel van verdere provocaties van de islam in Nederland, waarover ReactNieuws begin april al berichtte. Deze moskee in Amsterdam gaat nog een stukje verder door zelfs in de nacht oproepen doorheen de wijk te laten galmen. Vanwege de vrijheid van godsdienst is deze oproep in Nederland gewoon toegestaan, wel kunnen gemeentes beperkingen voor duur en geluidsniveau opleggen. De geteisterde buurtbewoners zullen moeten afwachten op wat de lokale autoriteiten met de moskeebestuurders bedisselen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

8 reacties op “Amsterdamse wijk geteisterd door islamitische gebedsoproep”

  1. Dit heet de overname van de invasie macht. Zij zeggen hiermee : wij zijn de baas, wen er maar aan, wij accepteren jullie wetten niet, dat zijn mensen wetten, Nederland is dar el harb, wij zijn in oorlog met jullie ongelovigen, al beseffen de meeste dat nog niet. Nog even en dat voeren we de sharia in, de wet van allah en dan zullen wij jullie overheersen, stelletje onreine westerlingen. Dit geldt trouwens voor heel Europa en dat met hulp van jullie eigen leiders!

  2. […] Rechts in Verzet bij de Taibah-moskee in Amsterdam-Zuidoost geprotesteerd. De moskee kwam de afgelopen weken in het nieuws vanwege de versterkte, islamitische gebedsoproep die men vijfmaal per dag door de wijk laat galmen. […]

  3. […] weten dat ze dit geldbedrag aan het einde van het Suikerfeest gaan weggeven. Dezelfde moskee kwam vorige week in het nieuws nadat buurtbewoners zich beklaagden over de overlast vanwege de islamitische gebedsoproep die luid […]

  4. Als ik met overdreven lawaai het gregoriaanse “Veni creator Spiritus” door mijn luidsprekers zou doen schallen . zou het Repressieapparaat dan ook in mijn geval permissiviteit camoufleren als vermeende “verdraagzaamheid” (sic) ter zake ?

  5. Dit is wat er gebeurt als liberalen en socialisten je land overnemen, het gaat terug naar de prehistorie. Islam is een politieke beweging en moskees zijn Jihadi rekruteringscentra.

  6. Abdelkadher van de Allah (sn)Ackbar

    Wij maken lawaai zoveel wij willen !

  7. Crocodile Dundee

    Overdag stempelen en ’s nachts de clown uithangen

  8. Beste burgers de enige oplossing is stemmen op de PVV óf Fvd. De PVV gaat de islam tegen. Doet u dat niet dan krijgt u meer meer meer!

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading