Ronald Sandee, oud-medewerker van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), sprak afgelopen maandag de leden van de Tweede Kamer toe. Hij vertelde publiekelijk aan de Kamerleden en daarmee aan alle Nederlanders wat onder een kleine groep critici al wel duidelijk was; het islamisme maakt ook in Nederland grote stappen vooruit. Steeds duidelijker wordt daarnaast wie dit zoal ondersteunen. Wel bleef onbenoemd dat het partijkartel hier zelf ook een belangrijke verantwoordelijkheid voor draagt door dit allemaal toe te staan.

Het moslimbroederschap met hun hoofdkantoor in Turkije, maar zeer sterk aanwezig in de moslimwereld, werken ook in Nederland actief door het ondersteunen van het islamisme, ze houden zich er tevens mee bezig om elke kritiek op de islam als islamofobie neer te zetten. Ze willen de sharia invoeren en hebben de Amsterdamse Blauwe Moskee in handen. De substantiële financiële middelen voor de islamitische organisaties komen vooral uit Qatar en Turkije.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[VIDEO] Turkije en Qatar financieren in Nederland islamisme”

 1. En denkt er nu echt iemand dat den belziek beter is? We laten al jaren Diyanet toe. Begin eens hiermee om alle door Turkije gesponsorde moskeeën en koranscholen te sluiten.

 2. Josephus Christianus Veraart

  Haatbaard kijk maar naar TIMMERMANS MET ZIJN GROTE SMOEL DREIGEN EN LIEGEN BROER VAN RUTTE

 3. Er staat onze kinderen en kleinkinderen een hele hoop narigheid te wachten .Dat hebben ze te danken aan hun ouders en grootouders die meehuichelen met de zielige asielzoekers en de islam. Helaas kunnen we er niets meer tegen te doen.

 4. Als de armoede toeneemt, neemt ook het extreme islamisme toe. Mensen zijn bij grote armoede makkelijker te beïnvloeden met mooie smoesjes van haatbaarden. Ook zie ik steeds meer Nederlandse haatbaarden….

  1. Josephus Christianus Veraart

   NEDERLANDSE HAATBAARD NR1 TIMMERMANS

Trending

%d