Gerechtigheid bestaat nog. In een klein hoekje soms. Neem nu de vrijspraak vandaag van de Mechelse politieagent die een photoshopje deelde met zijn collega’s. De politiek correcten zagen racisme in zijn grapje, realisten beseften waar de grap vandaan kwam, plaatsen die vervolgens in de juiste context en gingen verder met hun leven: het beschermen en constructief opbouwen van de maatschappij. Maar daarmee was de kous niet af. Het verhaal zou een statement tegen racisme worden en bezorgde onder meer het ‘slachtoffer’ de lijsttrekkersplaats voor de socialisten in Antwerpen. Uiteraard zijn er tig andere redenen die evenzeer tot deze – gezien de beroerde actuele situatie van de salon-roden in Antwerpen te betreuren – plaats leidden, maar het racismespook dat plots opdook in het Mechelse politiekorps mag dus weer opgeborgen worden, want de ‘dader’ in kwestie werd vandaag door de rechter vrijgesproken van zijn ‘zonden’. De hoofdzonde blijkt nu humor te zijn.

zjbkva.png

Maar de context van de grap werd nergens vermeld in de mainstream media. Toen niet en vandaag nog steeds niet. Bewust uiteraard, want zogenaamd ‘racisme’ komt in de hoofden van links blijkbaar zonder aanleiding opduiken. Er zijn in de wereld van deze multikul-bepleiters bijvoorbeeld geen aanleidingen geweest voor de beslissing destijds van een automatische poortenbouwer die niet langer vreemdelingen in zijn firma poorten liet plaasten. Zowel zijn klanten die klaagden over diefstallen – die geheel toevallig plaatsvonden wanneer vreemde installateurs langs geweest waren – als de zaakvoerder zelf werden aan de schandpaal genageld en gedoodverfd als notoire racisten. Omdat het kan. En omdat er voor de kaviaarsocialisten nu eenmaal voorbeelden moeten gesteld worden. Ongeacht de dramatische gevolgen voor de ‘dader’ in kwestie. Vroeger noemden ze dit nog broodroof. O tempora o mores.

En ook in het verhaal van de kersverse socialiste stellen we vast dat voorgaande gebeurtenissen van geen tel meer zijn. De dame in kwestie heeft uiteraard zelf geen aanleiding gegeven om gephotoshopt te worden, daar twijfelen we niet aan, maar de bewuste afbeelding met opschrift: “En waarom zou ik je een hand geven? Jouw kleur staat me niet aan.” dook op toen het actueel nieuws was dat bepaalde toonaangevende moslims weigerden vrouwen op bijvoorbeeld de televisie de hand te schudden. De context was duidelijk, maar werd overal verzwegen. De collega’s van de niet-veroordeelde politieagent kenden ongetwijfeld de context wél en weten bovendien dat deze man geen vermaledijde racist is, zoals links Vlaanderen ons wil doen geloven. Hun steun aan de betichte man werd vanzelfsprekend door dezelfde laffe media van hierboven raar en onbegrijpelijk tot schandaleus bevonden, maar was geheel terecht en bovendien uiterst moedig anno 2018, het tijdperk waarin rechtse rakkers met een groter vergrootglas worden gevold dan (potentiële en effectieve) islamitische terroristen! En dat werd dus vandaag bewezen door de vrijspraak, uitgesproken door de rechterlijke macht van dit land. Mooi zo!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Media blijven context “jou kleur staat mij niet aan” verzwijgen, rechter beslist wél correct: géén racisme!”

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading