VSA_racismeHet neerslaan van willekeurige voorbijgangers, als een vorm van spel, lijkt nu ook Nederland te hebben bereikt. Deze week werd op het Centraal Station van Amsterdam een blinde man zomaar neergeslagen. Elders in dezelfde stad kreeg een buschauffeur zonder enige aanleiding een vuistslag in zijn gezicht.

In de V.S.A. heeft het neerslaan van voorbijgangers, de naam ´knock-out game´ kregen. Het was al overgeslagen van de V.S.A. naar Engeland, maar blijkt nu ook in Nederland steeds vaker voor te komen. Het wekt de indruk dat hier sprake van een racistische drijfveer is. De daders zijn over het algemeen zwarte Afrikanen en slachtoffers Europeanen of andere blanken.

Het spel komt dus uit de V.S.A. en is gestart in de staat New Jersey. Daar zijn inmiddels al drie doden gevallen. En het is dan ook de bedoeling van het spel om in één klap iemand bewusteloos te slaan. De verspreiding van het spel-idee gebeurt o.a. via de sociale media, waardoor er ook al talloze filmpjes op youtube.com staan. Een dader vertelt zonder enige gene, dat hij uit zelfverdediging aanvalt vanwege de manier waarop het slachtoffer (leeftijd 78 jaar) naar hem keek.

Voorlopig zijn er in Nederland nog geen ernstige gewonden gevallen, maar de eerder genoemde meppartijen in Amsterdam duidden erop het fenomeen zich hier heeft gevestigd. Zeker ook daar Amsterdam een stad is waar veel zwarte Afrikanen wonen en dit geval van racisme ook in de V.S.A. door zwarten wordt bedreven.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Amerikaanse ´Knock-Out Game´ nu ook in Nederland”

  1. Ooit loopt dat soort krapuul wel eens de verkeerde tegen het lijf. En dan is het weer bleiten geslagen natuurlijk.

  2. ze treffen boxer of zo dan totolos maar dat mag niet

  3. hoop dat ze de verkeerde tegen komen en gelijk worden neergemaaid.

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading