In islamistische en linkse kringen wordt opgeroepen tot een betoging op 11 november. Die dag is in Europa een dag om ingetogen hulde te brengen aan de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog, maar het islamo-communistische front wil de dag gebruiken om steun te betuigen aan terreurgroep Hamas.

De eisen zijn een ‘staakt-het-vuren’, wat inhoudt dat Israël dus niet mag terugschieten na de islamitische massamoord van 7 oktober 2023; en daar bovenop ook nog een ‘militair embargo’ tegen Israël, wat betekent dat het land zelfs niet de wapens mag krijgen om zich te verdedigen tegen moslimterreur.

Een van de initiatiefnemers van de steunbetoging voor Hamas is de PVDA-club INTAL. Deze vooral franstalige club is berucht als terroristenvriend: in 2010 organiseerde INTAL de betogingen voor de vrijlating van de terrorist Oussama Atar in Irak. Met succes, waarna Atar vrijgelaten werd en… de terreuraanslagen van Parijs en Brussel in 2016 kon plannen en uitvoeren, met 135 doden als resultaat.

INTAL, wat staat voor het communistische ‘International action for liberation’, werkt op Facebook als ‘INTAL Globalize Solidarity’. De reden daarvoor is dat de VZW Globalize Solidarity gebruikt wordt als vehikel om met Vlaams belastinggeld personeel van INTAL te betalen. De VZW krijgt daarvoor van de Vlaamse minister bevoegd voor buitenlandse zaken, Jan Jambon (N-VA), in 2023 een ‘personeelssubsidie’ van 39.000 euro.

Het personeel van INTAL, zoals secretaris Veronique Coteur, poseert op Facebook met affiches die steun betuigen aan de Palestijnse extremiste Ahed Tamimi, die onlangs zegde dat ze ‘Joods bloed wil drinken’.

Waarom subsidieert de Vlaamse regering de meest extreme linkse clubs met Vlaams belastinggeld? Zeker bij PVDA-clubs waarvan de moederpartij al miljoenen partijfinanciering trekt?

Dat wordt des te vreemder als je ziet dat het bestuur van INTAL vrijwel volledig bestaat uit Franstaligen, en ook de bannerafbeeldingen van INTAL op Facebook uitsluitend in het Frans zijn. Waarom moet daar dan Vlaams geld heen gaan?

DISCLAIMER: de strijd tegen terreur is een debat van groot maatschappelijk belang, en de volledige inhoud van dit artikel wordt gedekt door onze vrijheid van meningsuiting, die luidens de Grondwet niet aan enige preventieve censuur kan onderworpen worden. Alle gegevens in dit artikel staan in publieke documenten van de overheid of op de website van de verenigingen zelf. Alle met naam genoemde personen in dit artikel kiezen voor een publieke activiteit als bestuurslid van een vereniging van politieke aard, en alle foto’s zijn door henzelf bekend gemaakt. Wij roepen niemand op tot haat, geweld, discriminatie of het nodeloos contacteren van wie dan ook. Wij menen dat het publiek recht heeft om te weten waar zijn belastinggeld voor gebruikt wordt en wie daarvan geniet. Elke poging tot intimidatie of censuur gaat hier de prullenbak in.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “PVDA-organisator van betoging voor Hamas krijgt 39.000 euro Vlaamse subsidies”

 1. Nu zien we de werkelijke shit van links en rechts. Walgelijk.

 2. hectorvo250gmailcom

  Dit gaat mijn democratisch petje te boven: iemand die in een democratie pleit voor het verbieden van een vrije meningsuiting als een vreedzame betoging! HVO

 3. Daniël Schaerlaeckens

  Na de ‘gedogen’ Pro Hamasbetoging in Kortrijk van vorige week, werd nu een Pro Vlaamse optocht gepland en aangevraagd voor 11/11. Q. (führer van Kortrijk) weigerde toelating.

 4. Ik ben pro-Blank en steun de Palestijnen. Niets is erger dan kosher nationalisten. Hypocrieten van de ergste soort.

  De Palestijnen (in het Midden-Oosten) vechten voor een rechtvaardige zaak, net zoals Pro-Blanke nationalisten in het Westen. Wij worden beide kapot gemaakt door een “bepaalde groep” van criminelen die zichzelf globaal organiseren.

  Als die linkse idioten eerlijk zouden zijn; dan zouden ze de Pro-Blanke zaak steunen. Aangezien wij eveneens strijden voor onze leefruimte. Maar nee; links werkt samen met die “bepaalde groep” van criminelen om alle Blanke Volkeren van de kaart te vegen door middel van oa. massale immigratie van kleurlingen.

  Hier een korte video (11 minuten) waar Mark Collett het één en ander uitlegt:

  https://odysee.com/@MarkCollett:6/20231027—The-Zionist-Plot-to-Take-Away-Our-Freedoms:1

  En hier nog een korte video (14 minuten) van Collett waar hij de walgelijke hypocrisie van het Westen aantoont.

  https://odysee.com/@MarkCollett:6/20231020—Zionist-Hypocrisy-EXPOSED:a

 5. De subsidies zouden moeten stopgezet worden voor deze fascistische partij PvDa. En de betoging zou moeten verbonden worden.

Geef een reactie

Trending

%d