In Israël is de Palestijnse extremiste Ahed Tamimi opgepakt. De vrouw met het gekrulde haar werd opgesloten wegens verheerlijken van terrorisme nadat ze op haar Instagram geschreven had:

‘ Komaan kolonisten, we gaan jullie slachten. We wachten op jullie in de steden van de West Bank. Wat Hitler jullie heeft aangedaan was een picknick. We zullen jullie bloed drinken en jullie hersenen eten.’

Ahed Tamimi was al twee keer de eregast op het jaarlijkse PVDA-PTB-partijfeest Manifiësta. In 2022 prijkte ze zelfs prominent op het reclamemateriaal.

In 2018 sprak PVDA-chef Peter Mertens een uitgebreid steunwoord uit aan Tamimi, toegejuicht door een paar duizend communisten. ‘We share your dreams’, zo klonk het. Er werd door de PVDA-PTB achteraf zelf een fotocollage gemaakt voor een Youtubefilmpje, waarbij de woorden van Peter Mertens en de foto van Ahed Tamimi gecombineerd werden.

Hier zie je beelden:

INTAL, de terroristenvriendenclub

Het communistische PVDA-haatfeest Manifiësta wordt gesteund en georganiseerd door een heel kluwen van PVDA-VZW’s. De VZW INTAL, afkorting voor ‘International action for liberation’, organiseerde in 2010 ook al de betogingen die leidden tot de vrijlating van de terrorist Oussama Atar. Dat zorgde ervoor dat die de terreuraanslagen in Parijs en Brussel kon organiseren, met 130 en 35 doden tot gevolg.

De VZW INTAL organiseerde namens de PVDA ook al de eerste steunbetoging voor Hamas in Brussel in oktober 2023.

Het personeel van INTAL wordt betaald door de VZW Globalize Solidarity. Bestuurder daarvan is Mario Franssen, de directeur van PVDA-partijfeest Manifiësta.

De PVDA probeert intussen te ontkennen dat Ahed Tamimi de Instagram-uitspraken deed. Dat wordt nochtans bevestigd door reguliere media in Israël zoals de krant Haaretz, die overigens liberaal en anti-Netanyahu is.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Eregaste PVDA-partijfeesten Manifiësta: ‘Hitler was picknick, we gaan Joods bloed drinken’ – Peter Mertens: ‘We share your dreams’”

 1. Hier een uitstekende video (75 minuten) met Warren en Emily (Modern Politics). Het hoofd onderwerp is natuurlijk de genocide op het Palestijnse Volk en het absolute hoeren gedrag van de amerikaanse politiekers.

  https://odysee.com/@modernpolitics:0/ModPol-RJC:0

 2. wat is dat met al de downvotes op de comments? linkse ratten op deze site?

 3. Zeg me eens wat het woord GOYIM juist wil zeggen React ?

 4. Peter liegt alweer ?
  Zeg liever als zij een keer NIET liegen !

 5. Dat is toch niet erg. Communisten zijn nu eenmaal haatdragers en mogen gerust ongestraft de holocoust bejubelen. Het gerecht moet ze maar laten doen en zich beter concentreren op het proces tegen extreem rechts inclusief Dries Vanlangenhove.

 6. Vergeleken met de Thora en Talmoed is de koran een scoutsboekje…

  1. Maar de inhoud van dat scoutsboekje wordt wereldwijd tot in de puntjes opgevolgd door een gedeelte van die ‘scouts’,terwijl de brute uitvoering van de Thora en Talmoed enkel beperkt blijft tot Israel zelf.Gewoon even het aantal aanslagen op buitenlands territorium eens vergelijken tussen die 2 godsdiensten,dan besef je misschien welk van die boekjes het meeste gevaar brengt.

Geef een reactie

Trending

%d