Oumar N., het monster van Cherbourg. – Links waarschuwt voor racisme

De linkerzijde geeft blijkbaar niet veel om de beestachtige handelingen van de beul van Cherbourg. Het enige wat telt is dat ‘arme kleine Oumar’, die met een bezemsteel een jonge vrouw verkrachtte en doorboorde, niet gediscrimineerd wordt, en dat er geen amalgaam gemaakt wordt tussen migratie en de gepleegde gruweldaden. Nochtans heeft dat 18-jarig monster reeds 17 vermeldingen in zijn strafdossier. Hij staat bekend voor verkrachting van een minderjarige, poging tot aanranding van ‘zijn eigen zus’, diefstal en heling.

Van het slachtoffer weten we – afgezien van haar leeftijd en de gruwel en oneindige wreedheid van de martelingen die ze moest doorstaan – helemaal niets. Het lijkt wel of de vrouw geen naam heeft.

Wat wel opviel was de reactie van Olivier Faure, de 55-jarige Eerste-Secretaris van de Franse Parti Socialiste. In zijn tweet had die schoft geen woord over voor het slachtoffer dat nog steeds tussen leven en dood zweeft. Terwijl de politieke klasse geschokt reageerde door de verkrachtingen en folteringen van een 29-jarige vrouw, stelde Olivier Faure liever het ‘racisme’ van bepaalde reacties aan de kaak.

De linkse kliek durft werkelijk alles, zelfs op de meest tragische momenten. Terwijl de verschrikkelijke feiten veel Fransen en een deel mediaklasse beroerde, maakte Olivier Faure volgende schandalige tweet:

“Een crimineel moet veroordeeld worden voor zijn misdaden, of hij nu Oumar, Francis, Michel, Emile, Guy of Patrice heet. Barbaarsheid, perversie en ondeugd hebben geen huidskleur of nationaliteit”, schreef hij op zijn Twitter-account. “Een gruwelijke daad gebruiken om te impliceren dat immigranten verkrachters zijn, is racistisch”.

Let op de ‘vijf’ Franse voornamen die hij gebruikt, en slechts een Arabische.

Een groot aantal internetgebruikers bekritiseerden het feit dat de eerste secretaris van de Socialistische Partij liever met de vinger wees naar vermeend racisme dan een woord voor het slachtoffer te hebben.

“Geen woord hebben voor het slachtoffer tussen leven en dood. Haastig protesteren tegen een mogelijke stigmatisering van de beul. Het is zielig!” riep essayist Amine El Khatmi uit op Twitter.

RN-parlementslid voor de Var, Laure Lavalette, verwoordde het als volgt: “Geen woord voor een slachtoffer van uw immigratiepolitiek… Probeer tenminste te doen alsof, wil je?”            

3 comments

  1. De struisvogelpolitiek tegenover autochtonofoob racistisch geweld is stuitend, ook in ons Vlaanderen

  2. Het is me toch wel iets. Marxisten, die migratie gebruiken om Europa te terroriseren, gaan eventjes de verantwoordelijkheid van zich afschuiven en protesteren dat de dader niet mag worden gestigmatiseerd?! Lager kunnen ze echt niet vallen.

Geef een reactie