Er zijn van die momenten dat men crimineel gespuis onmiddellijk zou willen opknopen of voor de guillotine brengen, zonder proces, misbruikte mensenrechten en andere blablabla. Wanneer een normaal mens de criminele gruwel niet meer kan aanzien en verwerken, is zo’n moment.

Dat gevoel overviel waarschijnlijk een deel van het ziekenhuispersoneel van l’ Hôpital Pasteur van de Franse stad Cherbourg, dat de verwondingen niet kon aanzien toen het slachtoffer van een monsterachtige verkrachting werd binnengebracht. Het was de ernst van haar verwondingen die ervoor zorgde dat sommige personeelsleden instortten en in tranen uitbarstten. Er moest een psychologische hulpdienst worden opgezet om inzinkingen te voorkomen.

Slachtoffer in coma

Oumar N., een 18-jarig geïmporteerd monster, ‘gekend bij de politie voor meerdere gewelddaden’, pleegde verkrachtingen en barbaarse daden op een 29-jarige vrouw die gewoon niet te beschrijven zijn. Gevoelige mensen lezen beter niet verder…….

De man brak in in de woning van het slachtoffer. Hij sloeg en verkrachtte haar meerdere keren, onder andere met een bezemsteel. Met deze bezemsteel doorboorde hij vervolgens hij haar buikvlies dikke darm, dunne darm, middenrif en perforeerde haar long,  wat tevens een klaplong en gebroken ribben veroorzaakte.

Ja, u leest het goed, de man stak een bezemsteel in haar en duwde die tot in haar long, waardoor die werd doorboord. Kunt u voorstellen hoeveel geweld er nodig is om zo’n bloedbad aan te richten? Kunt u zich voorstellen hoeveel angst en verschrikkelijke pijnen de vrouw heeft moeten doorstaan?

Het slachtoffer is in coma gebracht en vecht nog steeds voor haar leven. “Son pronostic vital est toujours engagé”, zoals ze ginder zeggen. De artsen weten niet of ze haar gaan kunnen redden. Zal ze, wanneer ze er doorkomt, nog seksueel actief kunnen zijn, zal ze ooit nog kinderen kunnen krijgen, zal ze het leven nog aankunnen?

Enkele reacties:

De meeste kranten zwegen natuurlijk in alle talen. In het belang van de intellectuele eerlijkheid moet worden opgemerkt dat Le Figaro een van de weinige kranten was die alle informatie heeft verstrekt. Een van zijn journalisten, die de zaak volgt, twitterde: “De verkrachting van deze 29-jarige vrouw in Cherbourg, voor dood achtergelaten, is zonder twijfel een van de meest verachtelijke zaken waarmee ik te maken heb gehad sinds ik journalist ben geworden.”

“Ik droom van een Frankrijk waar een jonge vrouw niet in coma dreigt te raken nadat ze in haar eigen huis is beroofd, verkracht en gruwelijk gemarteld door de veelpleger Oumar”, zegt Éric Zemmour, voorzitter van Reconquête.

Rassemblement National-voorzitter Jordan Bardella: “ Nog niet zo lang geleden zou de gruwelijke verkrachting in Cherbourg de krantenkoppen hebben gehaald. Vandaag de dag degradeert de bagatellisering van horror tot een nieuwsitem. Laten we er niet aan wennen. Moed voor het 29-jarige slachtoffer, het zoveelste leven dat wordt verwoest door de barbaarsheid die Frankrijk overspoelt”.

Heeft de ‘persoon’ die verantwoordelijk is voor deze daden nog het recht om te beweren deel uit te maken van de mensheid als hij tot zo’n gruweldaden in staat is?

NEEN    

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Oumar N., het monster van Cherbourg”

  1. […] linkerzijde geeft blijkbaar niet veel om de beestachtige handelingen van de beul van Cherbourg. Het enige wat telt is dat ‘arme kleine Oumar’, die met een bezemsteel een jonge vrouw […]

  2. Zolang deze monsters weten dat je niet gaat terugvechten, dat je als bevolking bang blijft en niets terugdoet, dan komt het slechtste uit deze monsters naar boven. Onze politieke leiders haten ons, want ze hebben er geen probleem mee om deze monsters los te laten op de inheemse bevolking van Europa. Voor mijn part moet niet alleen Oumar N. hangen…

  3. In antwoord op uw laatste vraag : NEEN !!!

Trending

%d