Nep-rechtse Giorgia Meloni zet in op half miljoen migranten in 3 jaar

Om de vermeende arbeidstekorten op te vullen gaat de Italiaanse regering onder leiding Georgia Meloni de komende drie jaren een half miljoen migranten binnenhalen. Ze spreekt over de ‘noodzaak van immigratie’ voor het land. Tijdens de verkiezingscampagne in 2022 viel Meloni de vorige regering hard aan op het beleid de grenzen van het land niet zeker te stellen. Van de centrumrechtse regering, waarin ook Matteo Salvini van Lega als Vice-premier zetelt, werd juist verwacht dat ze de Italianen zouden beschermen tegen immigratie, rechtse critici spreken dan ook over ‘een 180 graden bocht op immigratie’ en ‘ideologische verraders’.  

De huidige regering van Italië zit er sinds 22 oktober 2022, met daarin partijen als de Fratelli d’Italia van Giorgia Meloni, de grote overwinnaar bij de verkiezingen, de Lega van Matteo Salvini, Forza Italia van Antonio Tajani en Noi moderati van Maurizio Lupi.  Al snel na het samenstellen van de regering viel met name Meloni op door direct steun uit te spreken voor de NAVO en daarnaast het Franse beleid in Afrika te bekritiseren en Oekraïne te blijven voorzien van oorlogsmateriaal. De wens voor arbeidsmigratie past in het rijtje, want onderdeel van de liberale ideologie waarin de vrije markt zeer veel bepaald.    

We staan klaar om met de NAVO te werken, het is meer dan een militaire samenwerking: een bolwerk van gemeenschappelijke waarden en we zullen nooit stoppen ons ervoor hard te maken.”  

Giorgia Meloni

Wat voor veel Italiaanse kiezers verborgen is gebleven is dat Giorgia Meloni lid is van globalistische organisaties, waaronder het Aspen Institute, een Amerikaanse denktank  waar de liberale elite van zakenlieden en politici samenkomen om over politieke aangelegenheden van gedachten te wisselen. Deze organisatie wordt gefinancierd door de Carnegie Corporation, het Rockefeller Brothers Fund, de Bill & Melinda Gates Foundation en de Ford Foundation.  

6 comments

 1. Partijpolitiekers gaan de westervolkeren niet van de ondergang redden. Blanken zijn momenteel het meest gehaat ras op aarde door toedoen van de ophitsing door de donkere machten; zopas riep Julius Malema nog op tot genocide tegen de blanken in Zuid-Afrika. Blanken moeten dus voor hun bestaan in de wereld vechten en de politiekers gaan dat niet voor hen doen. Het is dan ook belangrijk om raciaal en etnisch bewustzijn op te wekken bij de blanke stamvolkeren en de zonen en dochters ervan te doen beseffen dat zij binnen hun eigen volkeren moeten huwen, en niet met mensen van de vreemde volksstammen die onze landen overnemen.

 2. Hahaha er is hier eenen dat niks anders doet dan downvoten

  De achterlijke linkse transgender kliekjes waar niemand iets moet van weten…Check de volgende verkiezingen maar eens goed

 3. Inderdaad, haar knieval voor de NAVO was al een teken aan de wand. Goed vergelijkbaar met ‘onze’ Theo Francken. Ook hij is stapelzot van de NAVO. Schizofreen discours bij de N-VA: Turkije mag enerzijds niet in de EU maar moet anderzijds wel een stevige NAVO-bondgenoot blijven!
  Hoe valt dit te rijmen met de Turkse aanvallen op Koerden in Syrië, Turkije dat half Cyprus bezet houdt, Turkije dat Azerbeidzjan steunt tegen Armenië?

 4. Georgia Meloni, ze spreekt over de ‘noodzaak van immigratie’ voor het land.
  Waarom de economie met immigratie aanjagen, met gevolg armoe, werkeloosheid en willekeur ! Het oude liedje van het globalisten kapitaal ; eerst de eigen bevolking intimideren daarna hun stem ontnemen.
  Eerst een volks -referendum!

Geef een reactie