Activisten van Whitelivesmatter (blanken doen ertoe) hebben tijdens de jaarwisseling de Rotterdamse Erasmusbrug middels een laserprojector voorzien van een aantal opvallende teksten. ReactNieuws wilde graag wat meer weten over deze spectaculiere actie en heeft daarom de woordvoerder een aantal vragen voorgelegd en een deel van de antwoorden staan hieronder.

“Om terug te komen op je tweede vraag of dit een gecoördineerde actie was in Rotterdam. Ja, dat was het. Dit was vooraf gepland en vergde veel voorbereiding. We wisten dat we maar één kans hadden en het moest perfect zijn. Dit was een gezamenlijke inspanning van activisten uit Nederland en Duitsland. White Lives Matter is een wereldwijd, legaal, vreedzaam & anoniem initiatief dat het belang van Blanke Kinderen bevordert door middel van real-life actie. Ons initiatief begon in april 2021 op Telegram en heeft sindsdien wereldwijd duizenden mensen verzameld. Elke gelijkenis met eerdere of andere ‘WLM’s’ is slechts een naamsovereenkomst. Zoals we al eerder zeiden, we zijn geen groep of organisatie maar een gedecentraliseerd initiatief.”

De berichten die tijdens de jaarwisseling op de Erasmusbrug verschenen:

___

White Lives Matter
t.me/WhiteLivesMatterOfficial
Word actief - t.me/WLM_EU_NETHERLANDS
Zwarte Piet deed niets verkeerd
We moeten het bestaan van ons volk en een toekomst voor blanke kinderen
veiligstellen
Kijk / Bekijk Europa - EuropaTheLastBattle.NET
Vrolijk Blank 2023 - Vrolijk Blank 2023

“Onze belangrijkste doelen zijn het verzekeren van de fysieke, culturele en spirituele voortzetting van ons volk in alle landen of continenten die we hebben opgebouwd. Zwarte Piet is daarom ook genoemd tijdens de actie. De woke cancel cultuur die onze cultuur al jaren kapot maakt, moet gestopt worden. We verwijderen onze kruizen uit scholen en kleuterscholen. We bouwen moskeeën. We serveren halal-voedsel in scholen. We hernoemen straten, gebouwen en plaatsen om mensen ‘niet te beledigen’. We verwijderen langzaam maar zeker elk stukje cultuur dat we nog hebben. Waar houdt dit op? We moeten ons afvragen of dit de toekomst is die we willen.”

“De mensen moeten begrijpen dat hun regeringen niet voor hun belangen opkomen. Wij willen een plek bieden waar mensen deze kwesties openlijk kunnen bespreken en legaal, vreedzaam en anoniem activisme kunnen bedrijven om het bewustzijn te vergroten. Elke maand hebben we een ‘Dag van Activisme’ waarin alle WLM-initiatieven van over de hele wereld samenwerken om onze boodschap te verspreiden.”

Voor meer informatie: 
Telegram WLM Nederland
https://t.me/WLM_EU_NETHERLANDS

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “#Whitelivesmatter: “Onze boodschap is duidelijk. Wij vragen alle blanken om actief te worden en te werken aan de toekomst van hun ras, cultuur en landen.””

 1. Hier een video waar Mark Collett een interview doet met niemand minder dan Mike “Enoch” Peinovich. 2 Pro-Blanke activisten die wat mij betreft tot de absolute wereldtop horen.

  https://odysee.com/@MarkCollett:6/PWR190:9

  Hier is de website van de “National Justice Party”. Ook hier kan je video’s vinden van allerhande protestacties en toespraken van onze Amerikaanse Kameraden.

  https://nationaljusticeparty.com/

 2. Blank en niet “wit” want geen “albino”

  “Ik ben blank en daar ben ik fier op !” want zo bewijs is dankbaar eer aan mijn (voor)ouders, tot spijt van elke politiek-correct gedegenereerde Oikofobie-adept en ontaarde autochtonfoob die het benijdt.

 3. Blanke Blanche Blankaert, Blankenberge

  Hat gaat onm de survival van onze ethnie , onze doo Oikofobie politiek-correct verguisde Stamboek Europese Medemens

 4. Daniël Schaerlaeckens

  Top initiatief.

 5. Emanuel Hendrikx

  Waren er maar 100 maal zoveel als jullie.

Trending

%d