KOZP-extremisten weggebonjourd uit Staphorst

Leden van de extremistische organisatie Kick Out Zwarte Piet (KOZP) wilden vandaag in het Overijsselse dorp Staphorst de viering van Sinterklaas verstoren, maar werden door woedende inwoners het dorp weer uitgezet. De organisatie KOZP liet de laatste jaren van zich horen via geweldsoproepen en het intimideren van iedereen die het traditionele Sinterklaasfeest wenst te vieren. In Staphorst werden door de inwoners de spandoeken afgepakt en de auto’s terug de snelweg op gewezen waarna er geen protest tegen Zwarte Piet meer werd gehouden.

Boze bewoners hadden zich verzameld op de afrit van de A28 om te verhinderen dat de extremisten van KOZP überhaupt de Sinterklaasviering konden bereiken. Een flink aantal auto’s werden op deze manier geen toegang gegeven en weer teruggestuurd richting de snelweg. De burgemeester heeft vervolgens in samenspraak met het Openbaar Ministerie en de politie het protest van KOZP verder verboden, waarop de rust weer terugkeerde in het dorp.

5 comments

  1. Het democratisch gehalte van KOZP en soortgelijke rode communistische gropejes is NUL. Waar halen ze het recht vandaan om met geweld en intimidatie ons te brainstormen met hun hun eigen waarheden. Dat zijn technieken die we kennen van Stalin, Lenin, Hitler en Mao.
    O Overheid, Justitie en Staatsveiligheid: ween van schaamte en werpt uwe kronen naar de inwoners van Staphorst en al wie de moed heeft een aftakelend democratisch systeem nog te redden van de ondergang.

  2. Met de bulldozer terugdrijven, zonder compassie met die saboteurs van een traditioneel kinderfeest.

  3. Leve Zwarte Piet,folkloristisch figuur uit onze EigenVolkse Kultuur der Lage Landen, Vlaanderen en Holland.. We laten hem niet afpakken, noch inwisselen voor een nep “roetveeg Piet” met “roetvegen op zijn gelaat maar zondeling genoeg kraaknet gebleven kledij.

Comments are closed.