Moslimterrorist vermoordt agent in Brussel

Een moslimterrorist heeft op donderdag 10 november 2022 een 29-jarige politieagent vermoord in Brussel. De moslim schreeuwde de islamitische strijdkreet ‘Allah akbar’ en plantte een mes in de hals van de agent, Thomas Monjoie, die geen schijn van kans had.

Ook een andere agent, Jason (23), werd neergestoken en raakte zwaargewond.

Pas een volgende patrouille die in versterking werd opgeroepen kon de moslimterrorist neerschieten. Hij werd niet dodelijk verwond.

De moslimterrorist Yassine Mahi is 32 jaar en blijkt bij de Belgische overheden bekend te staan als criminele en gevaarlijke moslimextremist. Op een persconferentie op 11.11.2022 beweerde het parket dat hij de Belgische nationaliteit had, maar volgens andere bronnen heeft hij ook de Marokkaanse nationaliteit.

Voor de aanslag diende hij zich aan op een politiecommissariaat en zegde daar openlijk dat hij agenten zou gaan doden. Maar zelfs dan werd hij niet opgesloten. Hij werd naar een psychiatrische instelling gebracht waaruit hij vrij mocht wegwandelen, en alleen daardoor kon hij zijn laffe plan uitvoeren en een ‘ongelovige’ agent gruwelijk met een mes afslachten.

Zinloos en onbegrijpelijk?

Leugenpers en politiek zeggen nu dat de aanval ‘zinloos’ was en ‘onbegrijpelijk’. Voor hen misschien wel. Maar de aanval was niet ‘onbegrijpelijk’ voor wie feiten zoals omvolking en islamisering correct durft zien en benoemen.

En hij was zinloos voor ons, maar zeker niet ‘zinloos’ in de ogen van een moslim: De moslimterrorist voerde correct de 23 oproepen tot moord en terreur uit zoals die in de Koran vermeld staan.

ISLAMfreedomgotohell
Islam is openlijk gekant tegen vrijheid

7 comments

 1. Is het jullie al opgevallen dat er bijzonder veel “rate downs” gegeven worden de laatste tijd, zelfs op heel goede commentaren? Je zou bijna denken dat een bepaalde strekking “React” heeft ontdekt.
  Kunnen ze ondertussen nog iets bijleren.

 2. Gestoorde persoon met OCAD verleden doet aangifte bij de politie over dwangneiging om politiemensen te doden. Luidens de opgeroepen procureur des konings, volstaat het hem een lift te geven naar het ziekenhuis voor verdere behandeling, vermits hij zijn bekentenis spontaan doet en instemt/vraagt zich te laten verzorgen. Of er op spoed een psychiater ter beschikking was blijft onduidelijk. Stel nu dat zijn moordplannen bestemd waren geweest voor de genaamde Vincent Van Quickenborne, minister van justitie, zou de procureur des konings dan ook dezelfde analyse en beslissing nemen? Of zou het parket dan de Ocad terrorist niet stande pede laten voorleiden bij een onderzoeksrechter? Tijdens het journaal op VTM (11.11.22 om19.00u) stelde de omroepster de correcte vragen over de procedure aan de geradicaliseerde liberale minister van justitie, Vincent Van Quickenborne himself. Zoals te verwachten waren zijn antwoorden irrelevant en naast de kwestie. Wat een zooitje ongeregeld de bende van Vivaldi.

  1. Op VRT avandnieuws gaf de woordvoerder van het parket, met ogen die zijn ongemakkelijke positie uitsreaalden, te kennen dat er GEEN FOUTEN werden gemaakt. Goed. Dan stel ik de vraag (die de journalist onmiddellijk zelf had moeten stellen) : als er geen fouten zijn gemaakt, wat moeten dan onze mensen denken van een gerechterlijke macht die zonder fouten te maken zulke moorddadige situaties niet kan vermijden. Wordt voor uw veikigheid dan maar beter een brave vredelievende moslim, daar moet ge dan geenschrik van van hebben, want zij zijn de baas terwijl onweerlegbaar bewezen is dat het Parket waardeloos en onmachtig is.
   Belgische regering: ontdoe u nu eens voor goed van uw pamperende wetgeving die aan de basis ligt van dit “zonder fouten”.
   Parket: ga naar huis en peult uwe erwten (Marcus Antonius op de iden van maart na de moord op Julius Caesar)

 3. Jurgen Conings en Yannick Verdyck konden op véél minder begrip rekenen van justitie dan deze moslimterrorist….

  1. Ze stierven in verdachte omstandigheden zoals gebruikelijk bij burgers die genoteerd staan als vijanden van de staat/regime.

 4. Natuurlijk zinloos maar niet onbegrijpelijk. Beste mensen, DIT IS DE ISLAM.

 5. Zoals Hans Teeuwen het ooit zei ‘Wanneer een hond bijt is het nooit de schuld van de hond maar altijd de schuld van het baasje.’ U dus. Links heeft altijd gelijk (ha, ha, ha)
  (Sorry voor de agenten)

Comments are closed.