Homo-optocht Antwerpen: 120.000 bezoekers is leugen

In Antwerpen werd het voorbije weekend weer de jaarlijkse homo-optocht gehouden, modieus ‘Antwerp Pride’ genoemd. Onder het bestuur met N-VA is elke neutraliteit van de overheid overboord gegooid: het evenement gaat gepaard met een enorme reclamecampagne, waarbij de homovlaggen aan elke paal en elk overheidsgebouw wapperen. Het evenement wordt met miljoenen subsidies belastinggeld gesteund. De optocht is eigenlijk een stinkende autokaravaan, waarbij zware dieseltrucks over de Kaaien walmen. Daarop staan enorme geluidsinstallaties die het homolawaai met een enorme geluidsoverlast in de kleine straatjes errond pompen. De trucks worden betaald door bedrijven, politieke partijen en de gesubsidieerde regimepers, en kijk, wat een verrassing: Een dag later is de regimepers unaniem positief, er zouden 120.000 bezoekers geweest zijn!

Wij hadden toevallig iemand aan de Kaaien op het moment dat die autokaravaan voorbij daverde, inclusief een echte VLD-horrortruck die een hels lawaai voortbracht. En wij zijn al op die Kaaien geweest bij grote evenementen in Antwerpen: de Tall Ships Race, of het eindejaarsvuurwerk. Dan is er op die kaaien geen doorkomen aan van het volk. Bekijk nu even onze foto’s op het moment van de stoet:

120.000 deelnemers en toeschouwers? Waar zijn ze dan?
De stoet ter hoogte van het Steenplein: lege voetpaden, meer dan plaats genoeg. Ja, er was volk, maar zeker geen 120.000 mensen.
120.000 mensen? Waar?

Er is dus maar één conclusie mogelijk: ook hier liegt de leugenpers. Er liepen een paar duizend mensen mee in en rond die stoet, maar zeker geen 120.000. En dit is Antwerpen op een zonnige zaterdag: dan zijn er altijd tienduizenden mensen op de been. Het is absurd al wie even stilstaat om het lawaai te bekijken ook als ‘deelnemer’ te tellen.

Die toeschouwers zijn bovendien hoegenaamd niet allemaal positief. We tekenden verschillende stil gemompelde opmerkingen op als: ‘Is dat nu echt nodig?’, ‘Wat een lawaai…’, en ‘ In uw slaapkamer doet ge wat ge wilt, maar zo op straat…’ Maar voor het regime zijn dat allemaal ‘enthousiaste toeschouwers’.

Waarom liegt het regime, waarom liegt ook de N-VA op grote schaal over het aantal deelnemers? Allicht om de enorme uitgaven aan belastinggeld te rechtvaardigen, en om het liberale narratief niet te verstoren. Volgens het liberale regime zijn homo-optochten immers hét hoogtepunt van de Westerse beschaving. Sta ons toe daarover van mening te verschillen.

Prominent in de stoet waren de politieke partijen, inclusief een delegatie van de N-VA met leeuwenvlaggen:

Ook prominent in de stoet waren de homo-perverten, gekleed in hondenpakken en voortgesleept aan leibanden.

Deze hondenperverten, in de homowereld aangeduid als ‘puppies’, zijn afkomstig van de homobar ‘Boots’ in Antwerpen. Dat zijn de mede-organisatoren van het festival ‘Darklands’, dat in mei 2022 vanuit Antwerpen zorgde voor de grote wereldwijde uitbraak van het apenpokkenvirus. Als officieel onderdeel van de Antwerp Pride organiseerden zij ‘s avonds een grote seksorgie. Hou de komende weken vooral de cijfers van het aantal apenpokken-gevallen in de gaten.

3 comments

  1. Hoe staat het eigenlijk met de Moslim gemeenschap tov dat decadente gedoe ?????waarom is en blijft het daar zo stil ?????,

  2. Heb er toch niet veel van gezien .heb zelf een neutrale kleur en neutrale Herberg in het centrum van de stad.
    Groetjes van ons.
    Telefoneke.

  3. We hebben genoten van het een bijna kwartier lange carnavaleske verslag op de Belgische TV. We leerden, onder andere, dat alle niet hetero mensen geen rechten hebben in België en dat er ook nog geen professionele vrouwelijke sporters bestaan, wegens de universele haat tegen vrouwen… Heel interessant, of zoals Kamagurka, ooit zong ‘In het heelal is het alle dagen carnaval.’

Comments are closed.