Apenpokken: LGBT plannen nieuwe seksorgie in Antwerpen

De wereld is in de ban van het apenpokkenvirus. Je krijgt er lelijke pokkenblazen van op je lichaam, je kan er (in uitzonderlijke gevallen) aan doodgaan, en het wordt overgedragen door huidcontact. Het raast momenteel door de internationale LGBT-kringen: in New York werd de noodtoestand uitgeroepen, in San Francisco grijpt het virus razendsnel om zich heen. De WHO noemt het een nieuwe wereldwijde pandemie.

Apenpokken: griezelig en gevaarlijk virus.

De uitbraak van het apenpokkenvirus in de westerse wereld is gestart in Antwerpen. Daar werd in mei 2022 het homofestival ‘Darklands’ gehouden. Het meest losbandige deel van de homo’s houdt zich op in homobars met zogenaamde ‘darkrooms’: dat zijn kamers in halve duisternis waar iedereen seks heeft met iedereen. In Antwerpen is dat vooral homoclub ‘The Boots’. Ook de naam ‘Darklands’ verwijst daarnaar. Het is dus niet erg moeilijk je voor te stellen hoe die deelnemers massaal het apenpokkenvirus opliepen. De volgende editie voor 2023 wordt al aangekondigd met de slagzin ‘are you ready to go deep?’.

‘Darklands’ richt zich op een bijzonder deel van de homo’s: diegenen die zich verkleden als honden. Hun optochten worden gevolgd door seksorgieën in homobar ‘The Boots’ waarbij iedereen het met iedereen ‘op zijn hondjes’ doet.

Aankondiging van ‘Darklands’ 2022 door de VRT: de start van de apenpokkenvirus-uitbraak in West-Europa en daarna de VS
De delegatie van homoclub ‘The Boots’ in de homo-optocht in Antwerpen 2019. Een wagen wordt voortgetrokken door homo’s verkleed als hond.

Wie dacht dat de homoscène wat voorzichtiger werd na de uitbraak vanaf mei 2022 is eraan voor de moeite: er worden verschillende nieuwe fetisj-seksorgieën in Antwerpen aangekondigd. Op de website http://www.antwerppride.com, gerund door de VZW Antwerp Pride met véél subsidies, worden homo’s in het Engels opgeroepen voor allerlei evenementen. Op 11 augustus is dat de ‘SLEAZY PRIDE WARM-UP‘ in fetisj-homobar The Boots, met volgende omschrijving: ‘ The world leading gay fetish club is your place to be during this Antwerp Pride weekend if you’re looking for some man on man action.‘ Een seksorgie, dus.

In diezelfde club is er op 13 augustus het evenement ‘HEAVY NIGHT‘ – de zware nacht, dus. De aankondiging liegt er niet om:

‘The seedy darkrooms of Antwerp will open again for an infamous ‘A HARD NIGHT’ – a “partner event” of Antwerp Pride. (…) In the fully equipped playroom, you’ll find a lot bigger maze than last year with different darkrooms and play areas Packed with the craziest tanked up guys. Here’s where the action is. This is a men only party – respect our dress code.’

(De vieze darkrooms van Antwerpen gaan weer open voor de beruchte ‘ZWARE NACHT’ – een partner-evenement van de Antwerp Pride. (…) In de volledig uitgeruste speelkamer zal je een veel groter doolhof vinden dan vorig jaar, met verschillende ‘darkrooms’ en speelzones gevuld met de gekste mannen. Hier is de actie. Dit is een feest voor uitsluitend mannen, volg onze dresscode.’ )

Aankondiging van de fetisj-seksorgie op de officiële website van de Antwerp Pride 2022

Wat ons betreft doen volwassen mensen met wederzijdse toestemming wat ze willen, zolang ze het ons niet op straat met vlaggen opdringen en er geen belastinggeld voor krijgen. Maar het is toch wel wrang dat de LGBT-lobby ongestoord seksorgieën mag aankondigen temidden van de uitbraak van het gevaarlijke apenpokkenvirus, terwijl de hele bevolking zopas jaren geleden heeft onder lockdowns en afgelaste evenementen vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Deze Amerikaanse wetenschapper zegt ook: ook al gaat het virus nu vooral rond in homokringen, de kans wordt zo groter dat het ook overspringt naar de rest van de bevolking. De homo’s brengen met hun orgieën dus de volksgezondheid van iedereen in gevaar.

Wordt het niet eens tijd dat die LGBT-lobby met dezelfde standaarden wordt behandeld als de rest van de bevolking? Hallo N-VA en burgemeester Bart De Wever, is het niet even gepast in te grijpen in het belang van de volksgezondheid en al minstens de aangekondigde fetisj-seksorgieën in Antwerpen te verbieden?

5 comments

  1. De ondergang van Rome is ook begonnen met decadente braspartijen. Het goede nieuws is misschien de islam zal misschien wegblijven

  2. Jan Jambon en Bart Somers geven al jarenlang miljoenen subsidies aan homo-organisaties. Dit heeft als gevolg dat homoseksuelen zich steeds perverser zijn gaan gedragen, wat uiteindelijk indirect heeft geleid tot deze ‘homocaust’.
    Van HIV is geweten dat het zeer snel wordt overgedragen door anale sex. Apenpokken is volgens mij niet anders, want het treft bijna uitsluitend homoseksuelen die het dan nog eens verspreiden. Homoseksuelen vormen +-98% van alle gemelde gevallen. Hoe perverser je levensstijl is, hoe slechter je immuunsysteem wordt, totdat God je uiteindelijk naar de hel stuurt. Ik heb geen zin om nog eens 2 jaar thuis te zitten omdat Kevin en Ken graag de vetzak uithangen.

    https://docs.vlaamsparlement.be/pfile?id=1768140

    1. Natuurlijk op subsidies trakteren om holebi kiezers te lokken op de bollekens kermis.

    2. Juist, maar de ongezouten waarheid openbaren is niet politiek-correct

Comments are closed.