De Raadkamer van Mechelen heeft beslist dat de moslim, die in oktober 2020 inreed met zijn wagen op een betoging van honderden Vlamingen, niet hoeft vervolgd te worden.

Honderden Vlamingen trokken destijds de straat op na een oproep van Vrijverzet om te betogen tegen allochtoon geweld tegen een Vlaams kind eerder die week.

De moslim die met zijn wagen op de betoging inreed was hoegenaamd niet bang of in paniek; de man zette in alle rust een filmpje van zijn aanslag op Snapchat, voorzien van een Arabisch deuntje op de achtergrond, maar dat vindt het openbaar ministerie van Mechelen he-le-maal geen aanwijzing van schuld. Volgens het Belgische gerecht bevond de man zich dus helemaal toevallig op het parcours van de betoging, en maakte hij dus helemaal toevallig een Snapchat-filmpje…

Hij komt er dus vanaf zonder proces. Waarnemers zijn niet verrast. ‘Mechelen is het bolwerk van de linkse liberale logebroeders, die ondertussen diep geïnfiltreerd zitten in de rechtbank’, zo horen we. ‘De wil van de Open VLD is daar wet. Daarom werd Voorpost op eis van Bart Somers in Mechelen vervolgd én veroordeeld wegens vermeend ‘racisme’, voor een spandoekje ‘stop islamisering’. Pas voor het Hof van Beroep, weg uit Mechelen dus, werd die waanzin teruggefloten. Moslims zijn hét kiesvee van de liberalen, en die mogen dus niet voor het hoofd gestoten worden. Deze beschikking van de Mechelse Raadkamer past volledig in het plaatje van het linksliberale regime.’

Hier het filmpje van de dolle rit van de moslim. Oordeel zelf:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Belgisch gerecht weigert moslim van dolle autorit Puurs te vervolgen”

 1. Jos Vandeneijnde

  Ik heb de indruk dat justitie bang is voor represailles vanuit linkse of extreem islamitische hoek…

 2. Razend coleirige Oikofobie-ofoob

  “Rechtstaat” ? PoCo-Loge SCHEEFstaat ; “Anderman’s volk eerst, Eigen Volk kan verrekken” . Wat zou het vonnis zijn in een vice versa scenario ? Ik weet het en U ook !

 3. Het islamitisch gerecht van Mechelen. Het een verklaart het andere.

 4. Wat dacht je.ik had niet anders gedacht.

 5. Van de Weyer Kurt

  hoop dat de personen die deze beslissing genomen hebben, karma zullen ontmoeten, straffeloosheid voor zulke daden is onaanvaardbaar!

 6. Typisch gevalletje van meten met 2 maten.

Trending

%d