Op de sociale media circuleert een deel van een e-post afkomstig van openbare basisschool de Nieuwe Wereld in Purmerend (bij Amsterdam) die naar de leerlingen en ouders is verstuurd. Daarin wordt in wokeaanse taal gesproken over leuke, verbindende activiteiten en daar hoort het paasontbijt niet meer toe. De reden is dat er kinderen zijn die in de maand april de islamitische Ramadan volgen en die kunnen blijkbaar niet meedoen aan de Nederlandse traditie van het paasontbijt, dus deze wordt geschrapt.

De school viert ieder jaar het paasontbijt, zoals historisch in Nederland sinds jaar en dag het geval bij gezinnen is en ook op scholen wordt gevierd. Uit het bericht komt naar voren dat bij het schoolbestuur bekent is dat aardig wat kinderen in de bovenbouw aan de Ramadan meedoen en blijkbaar is dat reden genoeg om een Nederlandse traditie bij het grofvuil te zetten. De Ramadan heeft bij basisschool de Nieuwe Wereld in Purmerend voorrang.

Deel van e-post basisschool

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “School in Purmerend schrapt paasontbijt, want Ramadan”

  1. […] Via de sociale media geuite woede over het schrappen van het paasontbijt, om de voorkeur te geven aan de ramadan, heeft de directie van de openbare basisschool de Nieuwe Wereld in Purmerend doen besluiten om hierop terug te komen. Nadat er gesprekken met de ouders van de leerlingen zijn gevoerd, die ook hun onvrede hebben geuit, is men erachter gekomen dat het schrappen van het paasontbijt niet de juiste beslissing is geweest. Het paasontbijt zal dus gewoon doorgaan, zo laat de directie in bericht aan de leerlingen en ouders weten. […]

  2. Hier een Tim Murdock (White Rabbit Radio) spreekt met Pro-Blanke advocaat Sam Dickson (een echte veteraan in de beweging). Veel onderwerpen oa. immigratie, de huidige oorlog en veel meer.

    https://odysee.com/@whiterabbitradio:9/2022WRRLiveMarch26SamDickson:0

  3. Hier een uitstekend interview (60 minuten) van Red Ice met Professor Kevin MacDonald. Hier is bewijs na bewijs wie de macht heeft in het Westen.

    https://odysee.com/@redicetv:1/paper-on-how-jewish-activism-transformed-the-west-who-benefits-from-ukraine-russia-war:4

    Ook de vraag waar komt zelensky vandaan? Wie heeft die idioot aan de macht geholpen en waarom? Wat is er gaande met Rusland?

  4. Echt totale woke onzin kinderen hoeven zich niet aan de ramadan tegels te houden dit geldt alleen voor volwassenen. En de Nederlandse tradities moeten wijken voor een ander geloof? Ik dacht dat Nederland een seculiere samenleving was. Echt het domste wat je kan doen.

  5. Hector Van Oevelen

    Purmerend, het klonk in Vlaanderen volslagen onbekend, tot Wim Sonneveld zaliger het vernoemde in zijn lied over de ‘Weg naar Hameln’, maar zélfs Purmerend heeft zich sindsdien blijkbaar vlotjes en voorbeeldig ‘verbindend’ aangepast aan de ‘anderen’, de inwijkelingen die zich in een normale samenleving zouden moeten aanpassen aan de autochtone bevolking. Omdat de islam een veroveringsreligie is, denken de migranten er evenwel niet aan zich netjes in te passen in de bestaande maatschappij die hen met open armen heeft ontvangen en ‘dus’ (?) gebeurt het omgekeerde, wat meteen ook het omgekeerde van de logica is. Wim is er niet meer om Purmerend te laten rijmen op ‘Dag, vent!’, maar zijn er nog wel venten in Purmerend, al was het maar om een dikke streep in het Purmerendse zand te trekken met de klare boodschap ‘Tot hier en niet verder!’ in plaats van islamisering te gedogen zonder… end.

  6. Haram varkensgebraad smuller

    SCHANDALIG ! Ons Fort Europa heeft traditioneel Christelijke en Humanistische wortels, geen Islamitische ! Dit is pure en onversneden Christofobie !

Trending

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder

Ontdek meer van ReactNieuws

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Continue reading