Via de sociale media geuite woede over het schrappen van het paasontbijt, om de voorkeur te geven aan de ramadan, heeft de directie van de openbare basisschool de Nieuwe Wereld in Purmerend doen besluiten om hierop terug te komen. Nadat er gesprekken met de ouders van de leerlingen zijn gevoerd, die ook hun onvrede hebben geuit, is men erachter gekomen dat het schrappen van het paasontbijt niet de juiste beslissing is geweest. Het paasontbijt zal dus gewoon doorgaan, zo laat de directie in bericht aan de leerlingen en ouders weten.

Hoewel de Nederlands tradities duidelijk op het punt staan om overboord te worden gegooid, mogen leerlingen op deze bassischool vooralsnog het paasontbijt vieren. De school blijft echter ‘…achter de intentie om activiteiten zo te organiseren dat alle kinderen hieraan mee kunnen doen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond.’ Dat belooft dus weinig goeds voor de toekomst, maar wel is duidelijk dat veel tegengas ervoor kan zorgen dat ook de Nederlandse belangen in zulke keuzes meetellen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Na felle kritiek toch weer paasontbijt op Purmerendse basisschool”

 1. Ratteke Maurice

  Individuen met kopvodden horen hier niet thuis , aanpassen en oprotten, zonder aarzelen.

 2. OBS ‘ De Nieuwe Wereld’. Plak er nog ‘orde’ achter en je bent een eind op de weg die ‘ze’ in petto hebben.
  Laat onze feestdagen met rust!!

 3. Henk der Niederlánder

  Veel eenvoudiger zou zijn om deze directie de laan uit te trappen en er iets voor in de plaats neer te zetten dat de Nederlandse normen en waarden wel hoog in het vaandel heeft staan.
  Dit soort volk wat er nu als bestuur zit heeft niks op met Nederland en hun katholieke waarden dus horen ze daar niet thuis. einde verhaal.

Trending

%d bloggers liken dit: