De nationalistische actiegroep Voorpost heeft gisteren in Utrecht een bloemenbos neergelegd bij de herinneringsplek waar drie jaar geleden een terroristische aanslag werd gepleegd. De islamist Gökmen Tanis vermoordde daar op klaar lichte dag 4 Nederlanders, met de luide roep ‘Allahoe Akbar’. Voorpost vraagt regelmatig aandacht voor het lakse beleid van bestuurders ten aanzien van de oprukkende islam in Nederland, een geloof dat in dit land al verantwoordelijk is voor meerdere tereuraanslagen.

Op 18 maart, drie jaar geleden, liep islamist Tanis een tram in de Utrechtse wijk Kanaleneiland binnen en begon lukraak te schieten. Er vielen meerdere gewonden onder de tramreizigers en uiteindelijk vier doden. Hij riep tijdens het schieten ‘Allahoe Akbar’, met de duidelijke boodschap dat het hier om islamterorristische motieven ging. Uiteindelijk zou het lokale bestuur een nietszeggende stille tocht organiseren en wordt de dreiging van het islamisme op de achtergrond geschoven.

Voorpost is duidelijk van mening, dat de 4 Nederlandse doden niet zomaar vergeten dienen te worden en de rol van het islamisme van belang is.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d