Regime pakt prominente activist Willem Engel op voor ‘opruiing’

Vandaag is in Rotterdam Willem Engel opgepakt door politieagenten van het Nederlands regime. De voorman van Viruswaarheid is op allerlei fronten actief tegen de coronamaatregelen en een uitgesproken criticus van de (overheids-)instanties die het beleid in en buiten Nederland vormgeven. De aanhouding is het gevolg van een onderzoek van het Openbaar Ministerie, Engel plaatst volgens het OM al langere tijd opruiende coronagerelateerde berichten via de sociale media en er is door een groep mensen aangifte tegen hem gedaan.

Willem Engel is in Nederland het boegbeeld van de tegenstanders van de coronamaatregelen. Hij is oprichter en voorman van de actiegroep Viruswaarheid, die oa. met spraakmakende processen tegen de staat de controversiële keuzes en het tegenstrijdige beleid voor een grote publiek inzichtelijk maakte. Men heeft Engel opgesloten op het Marconiplein in Rotterdam en hij wordt vrijdag voorgeleid.  

5 comments

  1. Ja, dat gebeurt er als je de liefdevolle raad ‘Gewoon je bek houden’ van je papa in de regering niet volgt. Kleine kinderen moeten hun bek houden als grote mensen praten, want anders wordt mama heel erg droevig, vooral als men vergelijkingen maakt met de 2de wereldoorlog.
    Heer, bescherm alle papa’s en mama’s van het globale ouderschap en ook onze oom Claus Schwab. Heer, heb erbarmen.

  2. De brave wakkere “ongemaskerde” burger wordt door de “gemaskerde” (en door de staat betaalde) gangsters opgepakt. Dit is het begin van het einde.

Comments are closed.