De gekke liberale dictatuur van België had zichzelf de voorbije week weer helemaal dolgedraaid: duizenden gevaarlijke truckchauffeurs waren op weg naar Brussel om met tientonners de hele stad te ‘blokkeren’, en dus moest er keihard opgetreden worden! En dus werd de Terreur afgekondigd: de fundamentele vrijheden op vereniging, vergadering en meningsuiting werden afgeschaft, de politiestaat geactiveerd. Met aan het Jubelpark het intussen bekende resultaat: hersenloze politiehuurlingen die traangas spuiten in het gezicht van dametjes van 70 jaar. REACT was er voor u bij, en zag de dictatuur weer in volle actie.

Met bedreigingen via de leugenpers en intimidatie door politie op alle wegen naar Brussel werden duizenden mensen die zin hadden om te protesteren afgeschrikt en weggejaagd. Het Schumannplein werd symbolisch omgevormd tot terreurplek: met huurlingen, waterkanon en pantserwagens. Zelfs iemand die vreedzaam een vlag draagt op het voetpad wordt geïntimideerd en gedwongen de vlag op te rollen. Een wapperende vlag is dus voor de gekke EU een bedreiging…

Het is dan ook een klein mirakel dat een duizendtal mensen toch nog doorzet. Aan het Jubelpark verzamelen zich zowat 500 mensen, vooral Fransen. Ze lachen, dansen, zingen: wie hier een ‘bedreiging’ in ziet, is stekeblind.

Maar als de groep zich in beweging zet voor een klein wandelingetje rond het Jubelpark, vallen de politiehuurlingen onmiddellijk aan. Er wordt met matrakken op de mensen ingeslagen, er wordt traangas gespoten in de ogen van 70-jarige dametjes.

Hoe ‘gevaarlijk’ deze mensen zijn, en hoe ‘gerechtvaardigd’ dit politiegeweld is, blijkt wel uit het feit dat van de hele groep… Niemand zich verzet. Er wordt geen slag aan een politieagent gegeven, geen projectiel gegooid. Vergelijk dat even met de betogingen van de voorbije jaren van de vele allochtonen en BLM-gekken in de stad…

Ongeveer dezelfde taferelen spelen zich op dat ogenblik af op het Sint-Katelijneplein. Ook daar worden honderden brave burgers uit elkaar geknuppeld en gespoten.

Waar de leugenpers en clubs als ‘Liga voor Mensenrechten’ dagenlang hysterisch krijsen bij elke allochtone drugdealer die een klap krijgt, daar zwijgen ze nu – of staan ze zelfs te applaudisseren. Toen in het VTM-Journaal werd vermeld dat de politiehuurlingen elk protest met geweld platsloegen, klonk de reactie van regimehoer Cathérine Moerkerke in de studio: ‘Maar beter zo!’

NextGen EU, klinkt het op een propagandaspandoek aan het EU-gebouw. Ervoor rollen politiehuurlingen de terreur uit. Symbolischer kan haast niet.

Toch mag er ook plaats zijn voor een woordje (zelf)kritiek. De kracht van de vrijheidsstrijders is dat ze zo heterogeen zijn, maar er moet wel iemand de leiding en verantwoordelijkheid nemen om bv een verzamelplaats te bepalen, anders lopen vele mensen verloren. Zo was het Telegramkanaal van de Antwerpse konvooigroep gekaapt door de bekende fantast en politietipgever Pieter Vanderwee, die eerder een fake-brandbom tegen het parlement gooide om dan door VTM te kunnen geinterviewd worden als ‘ extreemrechtse supersoldaat’. Wie zo’n figuren een vinger in de pap geeft weet natuurlijk dat er niets deftigs van komt.

De georganiseerde kernen van vrijheidsactivisten zullen dus sneller in actie moeten komen om goedbedoelde protesten mee te ondersteunen en in goede banen te leiden, zoals bij de diverse geslaagde massabetogingen in Brussel. Daarmee zouden dan ook twee beginnersfouten kunnen vermeden worden: het gebruik van dwaze namen in het Engels voor afbeeldingen en telegramgroepen, terwijl wij Nederlands spreken, en het gebruik van de Belgische kleuren in afbeeldingen en aankondigingen, die in Vlaanderen geen kat mobiliseren.

Een Vlaams Vrijheidskonvooi van pakweg Antwerpen naar Brussel had véél meer succes gehad – maar dat is dan misschien voor een volgende keer?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “(VIDEO,FOTO’s) Ondanks terreur, toch 1000 manifestanten in Brussel voor vrijheid”

  1. De anti-Blanke regering in Canada wil alle bankrekeningen sluiten van de truckers. Zelfs de verzekering van hun voertuig wordt opgeheven. Ook worden alle donaties geblokkeerd dankzij één of andere “terreurwet”.

    Het insect trudeau heeft een noodsituatie afgeroepen welke enkel gebruikt wordt voor oorlogssituaties.

    Bekijk de video hier:

    https://odysee.com/@redicetv:1/tyrant-trudeau-invokes-war-time-style-emergency-powers-to-target-truckers-and-peaceful-protests:0

Trending

%d